CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
gyakorlatilag tapasztaltak. papíronon erősek, illetve a big12 nem tudom mennyire járul hozzá. jövőre a sec-ben meglátjuk, mit tudunk felmutatni.az oklahoma front seven fullba feleszi a texas OL-t.Pedig az elmúlt jó pár év legjobb OL fala van most Texasban.
Ventura
Rodaron
több mint 1 éve
ez aztán nagyon erős stop.
több mint 1 éve
mik ezek a playhívások a texasnál?
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Nem tudom, az ilyesmiket iktriadtól kérdezdfcs-ben mi a helyzet?na elvileg vége a melóban az őrületnek, miről maradtam le? 😀A Boston College menetel a győzelemért az Army ellen.
Löfli
Kampman
Löfli
több mint 1 éve
fcs-ben mi a helyzet?na elvileg vége a melóban az őrületnek, miről maradtam le? 😀A Boston College menetel a győzelemért az Army ellen.
Löfli
Kampman
több mint 1 éve
na elvileg vége a melóban az őrületnek, miről maradtam le? 😀Kb mindenről 😊 ahogy most én is, pedig számos meccsen őrült végjáték lesz
Löfli
Itt meg kezdődik a UCLA vs Washington State
www.youtube.com/live/EhtufSXsVGs?si=VAKP3JdYyaDm-LdZ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kampman
28 290
na elvileg vége a melóban az őrületnek, miről maradtam le? 😀A Boston College menetel a győzelemért az Army ellen.
Löfli
több mint 1 éve
na elvileg vége a melóban az őrületnek, miről maradtam le? 😀
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
az oklahoma front seven fullba feleszi a texas OL-t.Pedig az elmúlt jó pár év legjobb OL fala van most Texasban.
Ventura
több mint 1 éve
a második félidő remélem a szokásos leszoklahoma sokkal fizikálisabb, védelemük romba dönt mindent.
amúgy a Cotton Bowl még mindig különleges, kelce meg annál is nagyobb gyökér mint gondoltam
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
És az OSU-Maryland?A Teknőcök szépen hozzák vissza a Notre Dame-ot a CFP discussionba.
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Ma sajna nem tudok meccseket nézniJön vissza az LSU, nagy végjáték lesz.
Mi a franc a Missouri?
zacknorb
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
És az OSU-Maryland?
több mint 1 éve
Ma sajna nem tudok meccseket nézniMi a franc a Missouri?
több mint 1 éve
a fiatalabb tuti 😀a második félidő remélem a szokásos leszMelyik? 😄
amúgy a Cotton Bowl még mindig különleges, kelce meg annál is nagyobb gyökér mint gondoltam
🤘 gaben 🤘
warr_b
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
a második félidő remélem a szokásos leszMelyik? 😄
🤘 gaben 🤘
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
a második félidő remélem a szokásos leszamúgy a Cotton Bowl még mindig különleges, kelce meg annál is nagyobb gyökér mint gondoltam
több mint 1 éve
piszok töketlenül játszunk eddig
több mint 1 éve
Ahogy ígértem, mindhárom meccs király, bár a Maryland úgy elrontotta az első félidő végén a clock managementet, ahogy csak lehet18:00 Oklahoma vs Texas
18:00 Maryland @ Ohio State
18:00 LSU @ Missouri
20-17, 10-10, 17-25
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Fél nyolc van, a második negyed közepén járunk, na a Clemson vs Wake Forestre jó esetben 22-kor majd be tudnak kapcsolódni Makáék a match4-en
---
több mint 1 éve
helm, második mentése. mindkettő negyedik kísérletre. szép!
több mint 1 éve
az oklahoma front seven fullba feleszi a texas OL-t.
több mint 1 éve
ütős az oklahoma védelem. ewers szépen megdobta,Venables a Clemsont párszor döntőbe vitte, a liga legjobb védőedzője szvsz.
Ventura
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 1 éve
A tavalyi meccs jobban tetszett 😀
több mint 1 éve
10:0 a Marylandnek, megint OSU punt, lehet McCord mégsem az igazi? Az LSU meg kapott még két TD-t, elúszhat végleg a szezonjuk
---