CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
A másodosztályban is zajlik az élet kikapott a #2 North Dakota StateHiányzik a Dakotraktor :-/
𝗥𝗮𝗶𝗻𝗲𝗱 𝗼𝗻 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲#WeAreSouthDakota x #GoYotes🐾 pic.twitter.com/0Er4v3vR56
— South Dakota Football (@SDCoyotesFB) September 30, 2023
zacknorb
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Mindig is csiptem a Longhorns futókat, az én játékom játszák 😏
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Az Auburn TD-vel nyitja a második félidőtA Texas is
több mint 1 éve
A másodosztályban is zajlik az élet kikapott a #2 North Dakota State𝗥𝗮𝗶𝗻𝗲𝗱 𝗼𝗻 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲#WeAreSouthDakota x #GoYotes🐾 pic.twitter.com/0Er4v3vR56
— South Dakota Football (@SDCoyotesFB) September 30, 2023
több mint 1 éve
Ott az Ewers pickEgész addig a tűzzel játszott
warr_b
több mint 1 éve
Nagyon nincs más jelentkező azért 😊 de az első félidő alapján ezt a meccset simán megnyerheti a Kansas, még Daniels nélkül isOtt az Ewers pickEgyreszt butasag volt sietni 3 idokeressel, masreszt szerintem megzavarta az ott allo biro. Csufos és folosleges int volt.
warr_b
Tovabbra is tartom, hogy nem #3 ez a texas.
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ott az Ewers pickEgyreszt butasag volt sietni 3 idokeressel, masreszt szerintem megzavarta az ott allo biro. Csufos és folosleges int volt.
warr_b
Tovabbra is tartom, hogy nem #3 ez a texas.
több mint 1 éve
Ott az Ewers pickMázli hogy lepörgött az óra és félidő 😊
warr_b
több mint 1 éve
Red Raiders meg minden possession TD, most negyedikre csinálták meg...
több mint 1 éve
Ott az Ewers pick
több mint 1 éve
Ewers kurvára szét tud csúszni néha
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Az érdektelen töltelékkonferenciákban is zajlik az élet, a Central ismét átvette a vezetést az Eastern ellen Michiganben.Az Eastern kihagyott egy FG-t az utolsó percben, így hárommal nyer a Central.
Kampman
több mint 1 éve
Van defense is, blokkolt punt return TD 😊Talán Texas Tech-HoustonItt pedig szép offense parádé van
zacknorb
zacknorb
több mint 1 éve
Megint erik a Monarchs upset, remeljuk most kitart a forma a 2.felidore is 😀Es maris 21 pont az offensetol, hozza tudnek szokni... 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
college defensevicc
több mint 1 éve
Az milyen TD? 😊
több mint 1 éve
Akartam is írni amúgy hogy Beam futásból eddig mindig veszélyes volt amikor láttam, az elmúlt években is
több mint 1 éve
looooooooooooooool
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Az érdektelen töltelékkonferenciákban is zajlik az élet, a Central ismét átvette a vezetést az Eastern ellen Michiganben.
több mint 1 éve
Talán Texas Tech-HoustonItt pedig szép offense parádé van
zacknorb
több mint 1 éve
Hmm, eddig az Auburn-Georgia tényleg érdekes
több mint 1 éve
úgy is vancsak tökösen ez nem soccer
több mint 1 éve
Abban is van am bőven elég reklámanyukátokat is reklámozhatnátokElőtte nem tudtak reklámozni, mert böhöm nagy kocsik mentek körbe-körbe 250-300 kört, számomra bármiféle értelem, rendszer, előzés vagy célkitűzés nélkül.
🤘 gaben 🤘
Egyszer majd kikupálom magam a Nascarból, mert nekem így 5-10 percekre odakapcsolva annyi jön le belőle, amennyi egy egyszeri nyugati nézőnek a bollywoodi filmekből.
Kampman
Viszont itt már csak azért is kell reklám hogy stábcsere lehessen (hacsak nem külön hangalámondóban vannak, de akkor is kell egy rövid blokk szerintem átállni)
több mint 1 éve
Kampman
28 290
anyukátokat is reklámozhatnátokElőtte nem tudtak reklámozni, mert böhöm nagy kocsik mentek körbe-körbe 250-300 kört, számomra bármiféle értelem, rendszer, előzés vagy célkitűzés nélkül.
🤘 gaben 🤘
Egyszer majd kikupálom magam a Nascarból, mert nekem így 5-10 percekre odakapcsolva annyi jön le belőle, amennyi egy egyszeri nyugati nézőnek a bollywoodi filmekből.
több mint 1 éve
anyukátokat is reklámozhatnátoka reklámidőből van bevétele a csatornának. nincs reklám, nincs pénz, nincs jog, nincs közvetítés.
🤘 gaben 🤘
szar dolog ez a kapitalizmus. 😕
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.