NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 2 éve
A másodosztályban is zajlik az élet kikapott a #2 North Dakota StateHiányzik a Dakotraktor :-/
𝗥𝗮𝗶𝗻𝗲𝗱 𝗼𝗻 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲#WeAreSouthDakota x #GoYotes🐾 pic.twitter.com/0Er4v3vR56
— South Dakota Football (@SDCoyotesFB) September 30, 2023
zacknorb

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mindig is csiptem a Longhorns futókat, az én játékom játszák 😏
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Az Auburn TD-vel nyitja a második félidőtA Texas is
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A másodosztályban is zajlik az élet kikapott a #2 North Dakota State𝗥𝗮𝗶𝗻𝗲𝗱 𝗼𝗻 𝘁𝗵𝗲𝗶𝗿 𝗽𝗮𝗿𝗮𝗱𝗲#WeAreSouthDakota x #GoYotes🐾 pic.twitter.com/0Er4v3vR56
— South Dakota Football (@SDCoyotesFB) September 30, 2023
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Ott az Ewers pickEgész addig a tűzzel játszott
warr_b
több mint 2 éve
Nagyon nincs más jelentkező azért 😊 de az első félidő alapján ezt a meccset simán megnyerheti a Kansas, még Daniels nélkül isOtt az Ewers pickEgyreszt butasag volt sietni 3 idokeressel, masreszt szerintem megzavarta az ott allo biro. Csufos és folosleges int volt.
warr_b
Tovabbra is tartom, hogy nem #3 ez a texas.
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ott az Ewers pickEgyreszt butasag volt sietni 3 idokeressel, masreszt szerintem megzavarta az ott allo biro. Csufos és folosleges int volt.
warr_b
Tovabbra is tartom, hogy nem #3 ez a texas.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
Ott az Ewers pickMázli hogy lepörgött az óra és félidő 😊
warr_b

több mint 2 éve
Red Raiders meg minden possession TD, most negyedikre csinálták meg...

több mint 2 éve
Ott az Ewers pick

több mint 2 éve
Ewers kurvára szét tud csúszni néha
több mint 2 éve
Az érdektelen töltelékkonferenciákban is zajlik az élet, a Central ismét átvette a vezetést az Eastern ellen Michiganben.Az Eastern kihagyott egy FG-t az utolsó percben, így hárommal nyer a Central.
Kampman
több mint 2 éve
Van defense is, blokkolt punt return TD 😊Talán Texas Tech-HoustonItt pedig szép offense parádé van
zacknorb
zacknorb

több mint 2 éve
Megint erik a Monarchs upset, remeljuk most kitart a forma a 2.felidore is 😀Es maris 21 pont az offensetol, hozza tudnek szokni... 😀
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 2 éve
college defensevicc
több mint 2 éve
Az milyen TD? 😊

több mint 2 éve
Akartam is írni amúgy hogy Beam futásból eddig mindig veszélyes volt amikor láttam, az elmúlt években is
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Az érdektelen töltelékkonferenciákban is zajlik az élet, a Central ismét átvette a vezetést az Eastern ellen Michiganben.
több mint 2 éve
Talán Texas Tech-HoustonItt pedig szép offense parádé van
zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hmm, eddig az Auburn-Georgia tényleg érdekes
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
úgy is vancsak tökösen ez nem soccer
több mint 2 éve
Abban is van am bőven elég reklámanyukátokat is reklámozhatnátokElőtte nem tudtak reklámozni, mert böhöm nagy kocsik mentek körbe-körbe 250-300 kört, számomra bármiféle értelem, rendszer, előzés vagy célkitűzés nélkül.
🤘 gaben 🤘
Egyszer majd kikupálom magam a Nascarból, mert nekem így 5-10 percekre odakapcsolva annyi jön le belőle, amennyi egy egyszeri nyugati nézőnek a bollywoodi filmekből.
Kampman
Viszont itt már csak azért is kell reklám hogy stábcsere lehessen (hacsak nem külön hangalámondóban vannak, de akkor is kell egy rövid blokk szerintem átállni)
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
anyukátokat is reklámozhatnátokElőtte nem tudtak reklámozni, mert böhöm nagy kocsik mentek körbe-körbe 250-300 kört, számomra bármiféle értelem, rendszer, előzés vagy célkitűzés nélkül.
🤘 gaben 🤘
Egyszer majd kikupálom magam a Nascarból, mert nekem így 5-10 percekre odakapcsolva annyi jön le belőle, amennyi egy egyszeri nyugati nézőnek a bollywoodi filmekből.
több mint 2 éve
anyukátokat is reklámozhatnátoka reklámidőből van bevétele a csatornának. nincs reklám, nincs pénz, nincs jog, nincs közvetítés.
🤘 gaben 🤘
szar dolog ez a kapitalizmus. 😕
Szerkesztette: törölt kristof
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.