CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
Purdue TD drive: 2 play, 90 yard 😀
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
anyukátokat is reklámozhatnátok
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hopp
több mint 1 éve
Ewers futott TD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kansas punt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
A meccs elkezdődött, ráadásul Daniels nem játszhat a Kansasnél, Bean kezd
---
több mint 1 éve
És 48-41! 🦬
több mint 1 éve
Akkor Memphis-Boise State1.10-es Michigan odds-szal?Texas-Kansas mellett melyik lehet jó? Purdue-Illinois tűnik előzetesen szorosnak...Michigan-Nebraska
warr_b
A Texas-Kansas kickoffja pedig 21:40 lett
r.baggio
warr_b
több mint 1 éve
Na, jól gondoltam, ennek 10 előtt nem lesz vége
több mint 1 éve
1.10-es Michigan odds-szal?Texas-Kansas mellett melyik lehet jó? Purdue-Illinois tűnik előzetesen szorosnak...Michigan-Nebraska
warr_b
r.baggio
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Azért restecp a Buffaloesnak, nem egy oregoni szétcsúszás lett a vége a mainak, akármi is lesz a számszerű végeredmény.
több mint 1 éve
Texas-Kansas mellett melyik lehet jó? Purdue-Illinois tűnik előzetesen szorosnak...Auburn-Georgiat mondtam volna először de jó kérdés
warr_b
Talán Texas Tech-Houston
De egyértelmű a slágermeccs a TV-ben <3
több mint 1 éve
nyominger Truck Series b+csúszás lesz
balfaszok
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Texas-Kansas mellett melyik lehet jó? Purdue-Illinois tűnik előzetesen szorosnak...Michigan-Nebraska
warr_b
---
több mint 1 éve
Texas-Kansas mellett melyik lehet jó? Purdue-Illinois tűnik előzetesen szorosnak...
több mint 1 éve
Akkor ezzel a Clemson is eldöntötte
több mint 1 éve
A PSU félidő után dominált viszont
több mint 1 éve
Nem igazan fogja mar megnyeri a colorado a merkozest, tul nagy a pontkulonbseg, de azert van bennunk tuz kuzdeni. Masodik félidő-re feltámadtak szepen. 🦬
több mint 1 éve
A USC már csak 14 ponttal vezet :o 😊
---
több mint 1 éve
baggio, a NASCAR mellett melyik meccsnek kell időben véget érnie, hogy láthassuk elejétől a Kansas W-t 😀?Kentucky - Florida meg Clemson - Syracuse
zacknorb
---
több mint 1 éve
Na, ez a Syracuse fumble recovery és TD kellett a fogadószelvényhez (Cuse +14,5).A USC -10,5 már sima
több mint 1 éve
Az mi punt return TD volt Smith-től 😊
több mint 1 éve
Pick six 😊