CFB követő 2023
3 feliratkozó
több mint 1 éve
Elég epic lett ez az OSU-ND.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Rodaron
2 071
Na MarvHarrison Jr.nak csúnyán ráfeküdtek a bokájára...hopefully nem törött
több mint 1 éve
nem tudom, hány pontos favorit volt az ODU, de majdnem sikerült kikapni a nem tudom hanyadosztályú Texas A&M Commerce-től 😀Másodosztály. Nemrég jöttek fel a Div II-ből. Anno East Texas State volt a nevűk, a másodosztályban változtatták meg a mostanira.
Löfli
Megjegyzem nem volt olyan rég, mikor még az Old Dominion is FCS csapat volt. Én még emlékszem, hogy Taylor Heinicke Walter Payton (FCS Heisman) díjat kapott, mint ODU QB.
több mint 1 éve
Ricky Pearsall catch of the year
— Steve Palazzolo (@PFF_Steve) September 23, 2023
pic.twitter.com/jQLXtbm13Z
több mint 1 éve
Nézzétek meg milyen a hangulat most Happy Valley-ben az Iowa ellen, minden hazai szurkoló hófehérbenNFL meccseken nem tudom miert nincs ilyen hangulat. Rendesen erezni hogy az egesz stadion egyutt el a jatekkal. Hatalmas elmeny lehet ez egy sportolonak.Egyszerűen hihetelen szàmomra,hogy 1 egyetemi meccsen ennyi néző....Nagyon jelen lehet a közösségeik életében az egész.
ZoliZoltán
Kampman
Hendrix
több mint 1 éve
Viszont még mindig tartom az első heti take-em.Két washingtoni csapat közül az egyik benn lesz
Akkora körbeverés lesz a PAC12-ben, hogy senki nem jut CFP-ba.
zacknorb
több mint 1 éve
nem tudom, hány pontos favorit volt az ODU, de majdnem sikerült kikapni a nem tudom hanyadosztályú Texas A&M Commerce-től 😀
több mint 1 éve
Csúnya Oregon, az ilyen húzások miatt a 2007-es Pats napokig menő mocskolódást kapott ezen a fórumon 😊Csak itt az ellenfélnek van olyan hype, mint annak a Patsnek volt
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Csúnya Oregon, az ilyen húzások miatt a 2007-es Pats napokig menő mocskolódást kapott ezen a fórumon 😊
több mint 1 éve
Colorado vs Oregon
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Jó kis sztori volt ez a Colorado, mondjuk Tim Tebow vagy Jeremy Lin tovább tartott.
több mint 1 éve
A Bama O megérkezett a félidő után
több mint 1 éve
Hendrix
1 551
Na ez meg ugy kellett a vegere mint zsebbe a szar. Vege a dalnak.Sanders edzo nyaklanca kifejezetten izleses, kicsit ez a vibe
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
Alul lőtték a bukik ezt a meccset azzal a 21 pontos spreaddel...
több mint 1 éve
00:00 LSU @ Ole Miss - ESPN01:30 Notre Dame @ Duke - abc
01:30 South Carolina @ Tennessee - SEC Network
02:00 West Virginia @ TCU - ESPN2
04:00 Washington @ Arizona - Pac12 Network
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Konkrétan ezt nem tudom statement winként tekinteni, mert olyan mintha a tavalyi világtalan Colorado játszana most
több mint 1 éve
Azert ezek a Colorado elkapok hatalmas jatekosok. Allnak egy helyben, azt se tudjak hol vannak.a védők dettó
Hendrix
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Hendrix
1 551
Azert ezek a Colorado elkapok hatalmas jatekosok. Allnak egy helyben, azt se tudjak hol vannak.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 1 éve
college kickers strike again...
több mint 1 éve
Jaxson Dart gecMásodik ilyen belemegyek a Bama védőkbe és még a sisakom is lejön megmenése
Csávó lassan átmegy önveszélyesbe
több mint 1 éve
jézusom mit kapott Dart
több mint 1 éve
Ha már college hoops, a FAU is vezet az Illinois ellen
több mint 1 éve
De furcsa idén ilyen gyenge Bamát látni, bár mikor tudni lehetett ki a QB azért lehetett sejteni, hogy hasonló lesz az eredménye
több mint 1 éve
Viszont még mindig tartom az első heti take-em.Pac-nek úgy is reszeltek
Akkora körbeverés lesz a PAC12-ben, hogy senki nem jut CFP-ba.
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "