CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
omg ez INT leszIgen kb annyira mint amit meg incomplitenak fújtak korábban ès így nem tudtuk tovább menni..... szánalmas bíráskodás kb mindent odafújnak.......
Löfli
több mint 1 éve
Ez eddig Igbinosun meccse
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....Valljuk be az a nevetséges, hogy milyen könnyedén lehet nézni bármilyen más ncaa meccset ott (én átváltottam az acc-re, vezet a Duke a Miami ellen!)
dande2
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
omg ez INT lesz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Lelőni ezt nem fogják, évek óta megy az oldal, a stabilitásával szoktak gondok lenni.Köszi meglátjuk meddig működik nekem...Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....the.streameast.app/cfb/ohio-state-buckeyes-penn-state-nittany-lions/26552800
dande2
Kampman
dande2
több mint 1 éve
Köszi meglátjuk meddig működik nekem...Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....the.streameast.app/cfb/ohio-state-buckeyes-penn-state-nittany-lions/26552800
dande2
Kampman
több mint 1 éve
Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....the.streameast.app/cfb/ohio-state-buckeyes-penn-state-nittany-lions/26552800
dande2
több mint 1 éve
Rohadjank meg kb egy stream se működik sehol..... tènyleg mièrt nem lehet a YouTubebbal megállapodni vhogy.....
több mint 1 éve
És vezet a Duke a Miami ellen!
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
remélem touchback lesz

Don't blink!
több mint 1 éve
és összefut a két elkapó omg 😀Csóri iktriad, emlékszem, amikor még 2016-ban írta, hogy a 40.000-ik kommentjét Hillary Clinton megválasztására tartogatja.
(20000. komment, stílusosan eredménykövetőben, a fele úgyis itt íródott kb 😀)
Löfli
több mint 1 éve
és összefut a két elkapó omg 😀(20000. komment, stílusosan eredménykövetőben, a fele úgyis itt íródott kb 😀)

Don't blink!
több mint 1 éve
Így gyorsan vège lesz ennek is.....
több mint 1 éve
Nagyon nem hazai pálya......
több mint 1 éve
Igen, ez mindig így vanMobilon is nézhető link jöhet majd a nagy rangadóhoz, mert az Ole Miss vs Arkansas sajnos hamar eldőlni látszik, a youtube-osokat meg persze lelőtték mind hamarCsak a foxos linkeket lövik le, az ESPN-t mintha békén hagynák.
r.baggio
Dzsokijuing
Közben a Duke egyenlít 0:14-ről, a Rebels meg már 28:3-ra vezet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Mobilon is nézhető link jöhet majd a nagy rangadóhoz, mert az Ole Miss vs Arkansas sajnos hamar eldőlni látszik, a youtube-osokat meg persze lelőtték mind hamarsportshub.stream/event/penn_nittany_lions_ohio_buckeyes_240645893/
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mobilon is nézhető link jöhet majd a nagy rangadóhoz, mert az Ole Miss vs Arkansas sajnos hamar eldőlni látszik, a youtube-osokat meg persze lelőtték mind hamartvrium.click/61/0/cfb/16 nekem ez működik
r.baggio
több mint 1 éve
Mobilon is nézhető link jöhet majd a nagy rangadóhoz, mert az Ole Miss vs Arkansas sajnos hamar eldőlni látszik, a youtube-osokat meg persze lelőtték mind hamarCsak a foxos linkeket lövik le, az ESPN-t mintha békén hagynák.
r.baggio
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Szana szèt fognak szedni minket mondjuk kb erre számítottam a pick six csak rendszer hiba volt ès ha meg is állïtanánk őket, akkor is tovább segítjük 😏
több mint 1 éve
Mobilon is nézhető link jöhet majd a nagy rangadóhoz, mert az Ole Miss vs Arkansas sajnos hamar eldőlni látszik, a youtube-osokat meg persze lelőtték mind hamar

---