CFB követő 2025
5 feliratkozó
1 hónapja
USC komoly vedekezes
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Ok we have a new leader for a pass thrown in front of the line of scrimmage by Wake Forest pic.twitter.com/pcCzquM6Lr
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 27, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jalon Daniels vs Brendan Sorsby on a random Saturday in September pic.twitter.com/XwMll3NLqR
— Barstool Big 12 (@BarstoolBig12) September 27, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jo szar ez a Notre Dame meccs.Pedig azt nem lehet mondani, hogy a Razorbacks ne törné magát az egyenlítésért. Szó szerint is sajnos... =:o
Hendrix
1 hónapja
Jo szar ez a Notre Dame meccs.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
foxnak nem lehet sms-t küldeni? 😀 kérdezném, hogy a Big Tenben mikor volt utoljára QB, akinek passzolt, futott és elkapott TD-je is volt egy meccsen?Postai uton lehet levelet. Valaszolnak.
Löfli
1 hónapja
Már majdnem írtam, hogy Holstein élete meccsét hozza, erre egy parádés 50 yardos átadás után rögtön egy buta int...
1 hónapja
foxnak nem lehet sms-t küldeni? 😀 kérdezném, hogy a Big Tenben mikor volt utoljára QB, akinek passzolt, futott és elkapott TD-je is volt egy meccsen?Joe Kelet-Arkansasból megelőzne az sms-ével, miszerint holnap vizsgája lesz, holnapután pedig gyereke
Löfli
1 hónapja
foxnak nem lehet sms-t küldeni? 😀 kérdezném, hogy a Big Tenben mikor volt utoljára QB, akinek passzolt, futott és elkapott TD-je is volt egy meccsen?ChatGPT szerint
Löfli
The last Big Ten QB to have a passing, rushing, and receiving touchdown in the same game was Mike Kafka of Northwestern, on September 4, 2004 (vs. Akron).
Poloska vagyok.
1 hónapja
Goal line labdaszerzés Cincy!
Poloska vagyok.
1 hónapja
foxnak nem lehet sms-t küldeni? 😀 kérdezném, hogy a Big Tenben mikor volt utoljára QB, akinek passzolt, futott és elkapott TD-je is volt egy meccsen?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Feagin a fumbli után egy 64 yardos TD

Don't blink!
1 hónapja
Ha nem lépett ki egy egy kiváló Illini TD
Poloska vagyok.
1 hónapja
USC-nek sem tetszik a korán kelés.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
A GT-nek ez egy durva trap game a Deamon Deacons ellen
Poloska vagyok.
1 hónapja
Maiava meg eladja. A sárga kabatosok is nagyon szarul állnak Winston-Salemben.
Szerkesztette: JustoVillar
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
huhh mit kapott Altmyer, csoda hogy nem lett fumbli

Don't blink!
1 hónapja
Rohadtsok RZ faszkodás utáni TD, majd a Jayhawks nyilván csinál egyet 10 sec alatt
Poloska vagyok.
1 hónapja
És még FCS:8:59 Q3 | Lehigh 23, Penn 20
— Lehigh Sports (@LehighSports) September 27, 2025
GOT 'EM 👀👀👀
📽️ https://t.co/hpuoSu0M5z #TheNest @PatriotLeague @espn pic.twitter.com/SPsdDMNHmc
Poloska vagyok.
1 hónapja
A K-State a konfmeccsekre összeszedi magát?elég volt csak ellenük fogadnom 😊
Ugyanitt az UCF-nek, ez nem a UNC 🤣
zacknorb
1 hónapja
Én meg nem köszi az Arkansasnak, mert így ez mocsok hosszú második félidő lesz...Notre Dame is 1st non-SEC team to score 42+ points in 1st half vs an SEC team since USC did it on 9/17/2005 vs Arkansas. Trojans led 42-10 at half behind 3 TD passes and 1 TD run from Matt Leinart and won 70-17
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
Egy kis FCS:If you like flags, this Delaware State @ Sacred Heart game is for you
12 penalties called already for over 100 yards, two DSU ejections, and countless extended drives by penalty
Two flags turn an SHU punt into a field goal drive before half
Halftime score is DSU 31, SHU 20
Poloska vagyok.
1 hónapja
A K-State a konfmeccsekre összeszedi magát?Ugyanitt az UCF-nek, ez nem a UNC 🤣
Poloska vagyok.
1 hónapja
Én meg nem köszi az Arkansasnak, mert így ez mocsok hosszú második félidő lesz...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal