CFB követő 2025
4 feliratkozó
28 napja
BOWLDOG ÚJ ÉVET!Csodásan kezdődik az új év.
A mai program is kifejezetten érdekes, négy jó párosítás vezeti fel a magyar idő szerint már 2026-ban rendezendő első playoff negyeddöntőt, amit Shawnkával majd élőben közvetítünk az Arena4-en.
r.baggio
29 napja
BOWLDOG ÚJ ÉVET!A mai program is kifejezetten érdekes, négy jó párosítás vezeti fel a magyar idő szerint már 2026-ban rendezendő első playoff negyeddöntőt, amit Shawnkával majd élőben közvetítünk az Arena4-en.
18:00 Iowa vs Vanderbilt - ESPN [Raymond James Stadium, Tampa Bay]

20:00 Arizona State vs Duke - CBS [Sun Bowl, El Paso]

21:00 Michigan vs Texas - abc [Camping World Stadium, Orlando]

21:30 Nebraska vs Utah - ESPN [Allegiant Stadium, Las Vegas]

01:30 MIAMI vs OHIO STATE - ARENA4 [AT&T Stadium, Arlington]

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
Az Alamo végét mindenképp nézzétek meg 😊Huhh, kemény goal line stand volt a békáktól, aztán az az elfutás se volt semmi.
r.baggio
Persze vitték a tippemet, úgyhogy kapják be 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
29 napja
Az Alamo végét mindenképp nézzétek meg 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
29 napja
Legalább a 60,5 pontnál kevesebb bejött...félidőben magabiztos voltam, aztán a 2. félidő első 3 driveja után lefagyott a magabiztosságom 😀
29 napja
Újabb remek bowl, újabb SEC-s vereség, szilveszterkor találkozunk! (Bár a most kezdődő Alamo Bowlt is tudom ajánlani az insomniásoknak)

---
29 napja
Kicsit sajnálom az önkénteseket, de az Illinois talán picit jobb is volt.
29 napja
kickoff return tdvel fordít a Tennessee a vége előtt nem sokkal!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
29 napja
Szegény umpire már másodszor feküdt el a pályán

---
29 napja
Altmeyer kiütötte a zebrát 😀

Don't blink!
29 napja
Csóri bíró - hát minek ment oda?
29 napja
scoop'n'score az Illinoistól

Don't blink!
29 napja
Srácok még be se melegedtek a kommentátorállásban és mindjárt már félidő 😊 szűk egy óra után nagyszünet, ez tuti Arena4-es rekord NCAA mérkőzésen

---
29 napja
A Vols védői mintha nem hinnék el, hogy középre is lehet passzolni
29 napja
Egy hasonló meccs lehet ebből ma is 😊en.wikipedia.org/wiki/2021_Music_City_Bowl

---
29 napja
Legalább még 0-0 a Music City Bowl, és végre vége egy jó kis Bulldogs győzelemmel az Independence Bowlnak

---
29 napja
Még mindig tart az Independence Bowl és csak egy feed van, sajnos ilyen esetben nem lehet mit tenni, meg kell várni míg vége az előtte levő meccsnek és kint átváltanakBundesliga reklám megyFumble, majd interception, finom kis negyedik negyed ez a Music City Bowl előtt 😊Viszont ez a meccs nem fog véget érni fél 12-re, így a tv-ben szépen lemaradunk majd az elejéről
r.baggio
r.baggio
Janek

---
29 napja
Bundesliga reklám megyFumble, majd interception, finom kis negyedik negyed ez a Music City Bowl előtt 😊Viszont ez a meccs nem fog véget érni fél 12-re, így a tv-ben szépen lemaradunk majd az elejéről
r.baggio
r.baggio
29 napja
Fumble, majd interception, finom kis negyedik negyed ez a Music City Bowl előtt 😊Viszont ez a meccs nem fog véget érni fél 12-re, így a tv-ben szépen lemaradunk majd az elejéről
r.baggio

---
29 napja
Fumble, majd interception, finom kis negyedik negyed ez a Music City Bowl előtt 😊

---
29 napja
Illinois 2 játékos a passzsiettető Gabe Jacas és az ot J.C. Davis opt outolA Tennessee-nél 11-en: Chris Brazzell, aki vezeti a SEC elkapott yardokban, Joshua Josephs a legjobb passzsiettető, a LB Arion Carter, neki van a legtöbb szerelése a csapatban és sokan mások.
29 napja
Streamwww.youtube.com/live/Xlup8SOAP8w?si=7cg-R7LYnd2UzHNe

---
1 hónapja
Mai tripla, a középsőt az Arena4 is adja majd magyar kommentárral:
20:00 Coastal Carolina vs Louisiana Tech [Independence Stadium, Shreveport]

23:30 Tennessee vs Illinois [Nissan Stadium, Nashville]
03:00 USC vs TCU [Alamodome, San Antonio]

---