CFB követő 2025

5 feliratkozó

1 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 2 658
USC komoly vedekezes

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 19 954 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 19 954 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 544
Jo szar ez a Notre Dame meccs.
Hendrix
Pedig azt nem lehet mondani, hogy a Razorbacks ne törné magát az egyenlítésért. Szó szerint is sajnos... =:o
1 hónapja
Jo szar ez a Notre Dame meccs.

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
foxnak nem lehet sms-t küldeni? 😀 kérdezném, hogy a Big Tenben mikor volt utoljára QB, akinek passzolt, futott és elkapott TD-je is volt egy meccsen?
Löfli
Postai uton lehet levelet. Valaszolnak.

1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 496
Már majdnem írtam, hogy Holstein élete meccsét hozza, erre egy parádés 50 yardos átadás után rögtön egy buta int...
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 666
foxnak nem lehet sms-t küldeni? 😀 kérdezném, hogy a Big Tenben mikor volt utoljára QB, akinek passzolt, futott és elkapott TD-je is volt egy meccsen?
Löfli
Joe Kelet-Arkansasból megelőzne az sms-ével, miszerint holnap vizsgája lesz, holnapután pedig gyereke

1 hónapja
Löfli
ChatGPT szerint
The last Big Ten QB to have a passing, rushing, and receiving touchdown in the same game was Mike Kafka of Northwestern, on September 4, 2004 (vs. Akron).

Poloska vagyok.
1 hónapja
Goal line labdaszerzés Cincy!

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 218 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 218 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Feagin a fumbli után egy 64 yardos TD

Don't blink!
1 hónapja
Ha nem lépett ki egy egy kiváló Illini TD

Poloska vagyok.
1 hónapja
JustoVillar Michigan State Spartans 691
USC-nek sem tetszik a korán kelés.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
A GT-nek ez egy durva trap game a Deamon Deacons ellen

Poloska vagyok.
1 hónapja
57 yardról a Louisville rúgója bevágta a(z) Heinz Fielden Acrisure-ben!!!
1 hónapja
JustoVillar Michigan State Spartans 691
Maiava meg eladja.
A sárga kabatosok is nagyon szarul állnak Winston-Salemben.

Szerkesztette: JustoVillar

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
huhh mit kapott Altmyer, csoda hogy nem lett fumbli

Don't blink!
1 hónapja
Rohadtsok RZ faszkodás utáni TD, majd a Jayhawks nyilván csinál egyet 10 sec alatt

Poloska vagyok.
1 hónapja
És még FCS:

Poloska vagyok.
1 hónapja
A K-State a konfmeccsekre összeszedi magát?
Ugyanitt az UCF-nek, ez nem a UNC 🤣
zacknorb
elég volt csak ellenük fogadnom 😊
1 hónapja
Én meg nem köszi az Arkansasnak, mert így ez mocsok hosszú második félidő lesz...
r.baggio
Notre Dame is 1st non-SEC team to score 42+ points in 1st half vs an SEC team since USC did it on 9/17/2005 vs Arkansas. Trojans led 42-10 at half behind 3 TD passes and 1 TD run from Matt Leinart and won 70-17

Poloska vagyok.
1 hónapja
Egy kis FCS:
If you like flags, this Delaware State @ Sacred Heart game is for you

12 penalties called already for over 100 yards, two DSU ejections, and countless extended drives by penalty

Two flags turn an SHU punt into a field goal drive before half

Halftime score is DSU 31, SHU 20

Poloska vagyok.
1 hónapja
A K-State a konfmeccsekre összeszedi magát?
Ugyanitt az UCF-nek, ez nem a UNC 🤣

Poloska vagyok.
1 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 63 890 — no es importante
Én meg nem köszi az Arkansasnak, mert így ez mocsok hosszú második félidő lesz...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal