CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
Nyugi, a Clemsonnál 27 játékos nem lesz elérhető 😀Penn State valami 17 opt out….csodás🤦 Hátha így is összejön 🤪
Klaci79
dande2
1 hónapja
Helmet Game = 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒚 𝑮𝒐𝒐𝒅 pic.twitter.com/PHWK7pkprm
— Pop-Tarts Bowl (@PopTartsBowl) December 19, 2025
Touchdowns will taste a little bit sweeter this year!#PopTartsBowl | #BowlSeason pic.twitter.com/nOXgtIavrV
— Pop-Tarts Bowl (@PopTartsBowl) December 26, 2025

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Penn State valami 17 opt out….csodásEllenben a legjobb bowl meccsen:
Klaci79
No opt-outs reported
No players are reportedly opting out of the Pop-Tarts Bowl for either team, a rarity during bowl season.
BYU will be without the Big 12's leading rusher, L.J. Martin, after he had shoulder surgery this week.
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Penn State valami 17 opt out….csodás🤦 Hátha így is összejön 🤪
Klaci79
1 hónapja
Penn State valami 17 opt out….csodásEllenben a legjobb bowl meccsen:
Klaci79
No opt-outs reported
No players are reportedly opting out of the Pop-Tarts Bowl for either team, a rarity during bowl season.
BYU will be without the Big 12's leading rusher, L.J. Martin, after he had shoulder surgery this week.
Poloska vagyok.
1 hónapja
COLLEGE GAMEDAY 8 (!) bowl ma, ebből a Pinstripe tv-ben az Arena4-en, a Pop Tarts eredeti kommentárral a net4+-on

---
1 hónapja
Penn State valami 17 opt out….csodás
1 hónapja
Brian Urlacher interjú volt, ha jól láttam.A bowl hype videót is ő narrálta, belinkeltem ide
Kampman

---
1 hónapja

---
1 hónapja
jó kis csata ez az UTSA-FIU
1 hónapja
hosszabbításban nyert a Minnesota egy óriási elkapott TDvel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Pontgazdag meccs...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
jesszus mekkora sack rögtön. amúgy jók a mezekA New Mexico kicsit old school Miami Dolphins stílusban tolja.
Löfli
Annak is örülök, hogy továbbra is vannak bowl meccsek baseball stadionokban és hogy a Dbacks pályája ilyen megkülönböztetett tiszteletet élvez. Fenway, Yankees és mi.
Bezzeg a Dodgers stadionban nincs egy közepesen érdektelen meccs, amire meghívhatnák a North Texast és az ACC 9. helyezettjét.
1 hónapja
jesszus mekkora sack rögtön. amúgy jók a mezek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Leccgó Northwestern, sok pont forog kockán 😀Egyes bolondok meg a Centralra raktak xdd
warr_b
Meg is érdemlik
Poloska vagyok.
1 hónapja
lassan viszont sporttörténelmi lesz: 4 szerzett labda 4 TD
1 hónapja
Nekem már az is jó meccset okoz, hogy látok 4-5 szép megmozdulást. Az első 15 percben nem volt semmi, csak gyömöszölték egymást. Ez a C. Michigan most nem azon a szinten van.3 play, 3 labdaszerzés...lehet itt jó meccs offense-k nélkül is...tessék 😊 3 perc alatt 21 pont 3 labdaszerzésből...Mondjuk ettől szerintem pont nem lesz jó meccs, mert el is dőlt 😊 na de majd a Rate Bowl!
Klaci79
r.baggio
1 hónapja
3 play, 3 labdaszerzés...lehet itt jó meccs offense-k nélkül is...tessék 😊 3 perc alatt 21 pont 3 labdaszerzésből...Mondjuk ettől szerintem pont nem lesz jó meccs, mert el is dőlt 😊 na de majd a Rate Bowl!
Klaci79
Szerkesztette: r.baggio

---
1 hónapja
Azért most legalább volt egy kis extra a N'Western védelemtől..az az int nagyon pofásra sikerült és ott is végre az első pontok. Ez se lesz 0-0Hát ez elég nézhetetlennek tűnik...ez szó szerint egy "kurvagyenge" meccs.Ennek a bowlnak az elődje a Quick Lane meg a Little Ceasars meg a Motor City Bowl voltak, de a 2007-es peak óta mindegyik meccs hasonló színvonalú, mint ez, nem is szabad mást várni egy Big Ten középcsapat és egy dobogóról is lecsúszó MAC gárda találkozójától
Klaci79
r.baggio
Szerkesztette: Klaci79
1 hónapja
Hát ez elég nézhetetlennek tűnik...ez szó szerint egy "kurvagyenge" meccs.Ennek a bowlnak az elődje a Quick Lane meg a Little Ceasars meg a Motor City Bowl voltak, de a 2007-es peak óta mindegyik meccs hasonló színvonalú, mint ez, nem is szabad mást várni egy Big Ten középcsapat és egy dobogóról is lecsúszó MAC gárda találkozójától
Klaci79

---
1 hónapja
Hát ez elég nézhetetlennek tűnik...ez szó szerint egy "kurvagyenge" meccs.
1 hónapja
Leccgó Northwestern, sok pont forog kockán 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja

---