CFB követő 2025

4 feliratkozó

1 hónapja
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
Penn State valami 17 opt out….csodás
Klaci79
🤦 Hátha így is összejön 🤪
dande2
Nyugi, a Clemsonnál 27 játékos nem lesz elérhető 😀
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 698 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Klaci79
Ellenben a legjobb bowl meccsen:

No opt-outs reported

No players are reportedly opting out of the Pop-Tarts Bowl for either team, a rarity during bowl season.

BYU will be without the Big 12's leading rusher, L.J. Martin, after he had shoulder surgery this week.
zacknorb
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2025%2F1224%2Fr1593354_1296x729_16-9.jpg
'Is it a real functional toaster?': Behind the scramble to engineer the Pop-Tarts Bowl trophy
How the internet's favorite bowl took things to the next level by making its trophy a kitchen appliance.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
Klaci79
🤦 Hátha így is összejön 🤪
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya
Klaci79
Ellenben a legjobb bowl meccsen:

No opt-outs reported

No players are reportedly opting out of the Pop-Tarts Bowl for either team, a rarity during bowl season.

BYU will be without the Big 12's leading rusher, L.J. Martin, after he had shoulder surgery this week.

Poloska vagyok.
1 hónapja
COLLEGE GAMEDAY

8 (!) bowl ma, ebből a Pinstripe tv-ben az Arena4-en, a Pop Tarts eredeti kommentárral a net4+-on

---
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 852
1 hónapja
Brian Urlacher interjú volt, ha jól láttam.
Kampman
A bowl hype videót is ő narrálta, belinkeltem ide

---
1 hónapja

---
1 hónapja
jó kis csata ez az UTSA-FIU
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hosszabbításban nyert a Minnesota egy óriási elkapott TDvel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 425 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Pontgazdag meccs...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 468
Brian Urlacher interjú volt, ha jól láttam.

1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 468
jesszus mekkora sack rögtön. amúgy jók a mezek
Löfli
A New Mexico kicsit old school Miami Dolphins stílusban tolja.

Annak is örülök, hogy továbbra is vannak bowl meccsek baseball stadionokban és hogy a Dbacks pályája ilyen megkülönböztetett tiszteletet élvez. Fenway, Yankees és mi.

Bezzeg a Dodgers stadionban nincs egy közepesen érdektelen meccs, amire meghívhatnák a North Texast és az ACC 9. helyezettjét.

1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jesszus mekkora sack rögtön. amúgy jók a mezek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya
Leccgó Northwestern, sok pont forog kockán 😀
warr_b
Egyes bolondok meg a Centralra raktak xdd
Meg is érdemlik

Poloska vagyok.
1 hónapja
lassan viszont sporttörténelmi lesz: 4 szerzett labda 4 TD
1 hónapja
3 play, 3 labdaszerzés...lehet itt jó meccs offense-k nélkül is...tessék 😊 3 perc alatt 21 pont 3 labdaszerzésből...
Klaci79
Mondjuk ettől szerintem pont nem lesz jó meccs, mert el is dőlt 😊 na de majd a Rate Bowl!
r.baggio
Nekem már az is jó meccset okoz, hogy látok 4-5 szép megmozdulást. Az első 15 percben nem volt semmi, csak gyömöszölték egymást. Ez a C. Michigan most nem azon a szinten van.
1 hónapja
3 play, 3 labdaszerzés...lehet itt jó meccs offense-k nélkül is...tessék 😊 3 perc alatt 21 pont 3 labdaszerzésből...
Klaci79
Mondjuk ettől szerintem pont nem lesz jó meccs, mert el is dőlt 😊 na de majd a Rate Bowl!

Szerkesztette: r.baggio

---
1 hónapja

Szerkesztette: Klaci79
1 hónapja
Hát ez elég nézhetetlennek tűnik...ez szó szerint egy "kurvagyenge" meccs.
Klaci79
Ennek a bowlnak az elődje a Quick Lane meg a Little Ceasars meg a Motor City Bowl voltak, de a 2007-es peak óta mindegyik meccs hasonló színvonalú, mint ez, nem is szabad mást várni egy Big Ten középcsapat és egy dobogóról is lecsúszó MAC gárda találkozójától

r.baggio
Azért most legalább volt egy kis extra a N'Western védelemtől..az az int nagyon pofásra sikerült és ott is végre az első pontok. Ez se lesz 0-0

Szerkesztette: Klaci79
1 hónapja
Klaci79
Ennek a bowlnak az elődje a Quick Lane meg a Little Ceasars meg a Motor City Bowl voltak, de a 2007-es peak óta mindegyik meccs hasonló színvonalú, mint ez, nem is szabad mást várni egy Big Ten középcsapat és egy dobogóról is lecsúszó MAC gárda találkozójától

---
1 hónapja
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 425 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Leccgó Northwestern, sok pont forog kockán 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t51.71878-15/591804680_2180003526140153_1712496690055915361_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=WaSzEfJ-VtgQ7kNvwFw9wH_&_nc_oc=AdmxSgP1B7nxRoM0VR5_S4BLQSjyc-rh36Yh29iaxGY6_4snn_rgZP66p-fBTUS1K7U&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=yIw7Hj2G3Q3mouW0poKd_w&oh=00_Afp72T1kK5eyb9C7qkLnNxQj3morJU9YkI6fdvlDNblU8A&oe=697D1A7A
10.708 Aufrufe · 720 Reaktionen | Game Trailer: @ratebowl 🎬 Narrated by @54urlacher 🎙️ Bowl coverage brought to you by @nusendacu #GoLobos | 🐺⬆️ | UNM Lobo Football
Game Trailer: @ratebowl 🎬 Narrated by @54urlacher 🎙️ Bowl coverage brought to you by @nusendacu #GoLobos | 🐺⬆️

---