CFB követő 2025
5 feliratkozó
1 hónapja
Remélem szorosan tudjuk tartani úgy az 1. negyed közepéig.Mission accomplished
Kampman
1 hónapja
Hát ez nem az optimális a Georgianak, hogy Young egy nagy catch->öltöző
Poloska vagyok.
1 hónapja
GOle MissThanks guys for an amazing workout this morning!! pic.twitter.com/bYifl6rEOu
— Lane Kiffin (@Lane_Kiffin) October 18, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Remélem az Ole Miss Georgiahoz is lesz jó kis YT stream....Net4+ :p
dande2
Amúgy minden nagyobb meccs elérhető youtube-on, kivéve a cbs és fox közvetítések

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Diego Pavia pic.twitter.com/WJ2AX9pTPS
— JP Acosta (@acosta32_jp) October 18, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Mi ertelme van egy Delay of Gamenek FGnel? Mich meccsen direkt lejaratak majd bunti utan rugta be. (Kozeli volt)

1 hónapja
Hol? Oda van írva hogy melyikhez hány reklám tartozik ha rákattintasz, 3/4 e nincs reklámmal ellátva. Arra kattints amelyiken nincs reklám ha nem akarsz. Vagy használj Brave böngészőt és nem lesz semelyiknél reklámÉs ezek a streamek mind rohadt sok reklámmal vannak megtolva... YouTube stream el jobbat meg nem találtak ki 😀sportsurge.net/#/groups/0Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok 😉, èn csak ezt ismerem ilyen minősègben ès egyszerűen elèrhetően, minden más amit tudok az reklàmos illetve regisztrálni kell, amit nem akarok. Evvan 🤷Főleg ha csak telefonon tudom nèzni mint mostDe miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
Remélem az Ole Miss Georgiahoz is lesz jó kis YT stream....
dande2
kapitnono
dande2
Tessék, bármelyik major sport nézhető rajta több streammel eseményenként telefonról is
kapitnono
JustoVillar

1 hónapja
Micsoda fun csapat lett a Vandy 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
lol mekkora makker td-vel vezet a TulanePont most néztem rá, hogy az ex BYJew nagyot megy hogy fordítson.
Löfli
Na a kövi sávot már végre én is élvezhetem.
Poloska vagyok.
1 hónapja
lol mekkora makker td-vel vezet a Tulane

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Várom a hétfői SEC Shortsot. 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Army - Tulane 17-17 1 perccel a vége előtt tvsportslive.fr/49689-3/

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Kösz a felhomályosítást 🙏sportsurge.net/#/groups/0Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok 😉, èn csak ezt ismerem ilyen minősègben ès egyszerűen elèrhetően, minden más amit tudok az reklàmos illetve regisztrálni kell, amit nem akarok. Evvan 🤷Főleg ha csak telefonon tudom nèzni mint mostDe miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
dande2
kapitnono
dande2
Tessék, bármelyik major sport nézhető rajta több streammel eseményenként telefonról is
kapitnono
Közben nyer a Vandy
1 hónapja
És ezek a streamek mind rohadt sok reklámmal vannak megtolva... YouTube stream el jobbat meg nem találtak ki 😀sportsurge.net/#/groups/0Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok 😉, èn csak ezt ismerem ilyen minősègben ès egyszerűen elèrhetően, minden más amit tudok az reklàmos illetve regisztrálni kell, amit nem akarok. Evvan 🤷Főleg ha csak telefonon tudom nèzni mint mostDe miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Csatlakozom, jelenleg a sportsurge a 2. legjobb streamoldal, a legjobb szerintem a Live TV, mert ezen nem csak amerikai sportok vannaksportsurge.net/#/groups/0Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok 😉, èn csak ezt ismerem ilyen minősègben ès egyszerűen elèrhetően, minden más amit tudok az reklàmos illetve regisztrálni kell, amit nem akarok. Evvan 🤷Főleg ha csak telefonon tudom nèzni mint mostDe miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
dande2
kapitnono
dande2
kapitnono
livetv.sx/enx/
1 hónapja
sportsurge.net/#/groups/0Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok 😉, èn csak ezt ismerem ilyen minősègben ès egyszerűen elèrhetően, minden más amit tudok az reklàmos illetve regisztrálni kell, amit nem akarok. Evvan 🤷Főleg ha csak telefonon tudom nèzni mint mostDe miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
dande2
kapitnono
dande2

1 hónapja
Ne haragudj hogy ilyen tudatlan vagyok 😉, èn csak ezt ismerem ilyen minősègben ès egyszerűen elèrhetően, minden más amit tudok az reklàmos illetve regisztrálni kell, amit nem akarok. Evvan 🤷Főleg ha csak telefonon tudom nèzni mint mostDe miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
dande2
kapitnono
1 hónapja
De miért kell amúgy mindenképp YT? Millió meg egy oldal van ahol ugyanúgy van csomó tűéles stream, ahol rákattintasz nem ugrik fel reklám, és egyszer nem akad meg...Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
dande2

1 hónapja
Egyébként ja, az jogosabb lett volna...Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
JustoVillar
1 hónapja
Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏Inkább volt holding szerintem mint DPI
dande2
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Remélem Pavia kap majd egy Taysom Hillhez hasonló szerepet az NFL-ben. Eszméletlen figura 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
Hasonlóra az LSU játèkos javára meg nem adták meg a DPIt...NCAA bírói sokat nèznek NFLt.....😏
1 hónapja
Igen, tudom, hogy Allart rèszben Franklin cseszte el, remélem kap mèg esèlyt....közben Pavia is alkot.Nálam a kis Nussmaier abszolút kedvenc, drukkolok neki hogy jö legyen majd az NFLben is ès persze a legszebb sztori ha NOLAba kerülne (PSUhoz mièrt nem tudnak ilyen QBk kerülni 🤷)Allar országos első QB recruit volt anno az évfolyamában, Nussmeier meg "csak" 4 csillagos, szóval coaching is kellene hozzá. Amúgy nekem is Nuss továbbra is a QB1, van rengeteg idióta döntése, de olyan dobásai vannak, hogy beszarsz. Mendoza szoros QB2. Illetve szerencsére a Maiava hype vonatra még az UNLV-s évei alatt felültem 😊
dande2
dancogo