CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
Kit érdekel az NFL, mikor lesz egy James Madison @ Oregon szuperrangadó az ország legjobb kommentátor párosávalazért annyira simán nem fog tudni nyerni a Bears, mint gondolod 😕Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb
r.baggio
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
azért annyira simán nem fog tudni nyerni a Bears, mint gondolod 😕Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb
r.baggio
1 hónapja
nagyon hamar eldőlt 😀 Mehetek aludni egyet a hajnali derbi előttAmúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Oké, erre 3 play és Lacy
zacknorb
zacknorb
1 hónapja
Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Oké, erre 3 play és Lacy
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.
Poloska vagyok.
1 hónapja
De, én is azt nézem majd persze, fel is kapom mindjárt a Tulane pólómatEz jó volt, most pedig jöhet az év legjobban várt meccse...Nem az Ole Miss - Tulane fog menni a Net 4-en?
A FERRIS STATE VS HARDING DIV2-DÖNTŐ!
Két veretlen csapat csatája
r.baggio
Toto21
Mellé viszont nagyon ajánlom a div2 döntőt meg a montanai derbit is, ha esetleg a CFB playoffban most ülne a papírforma

---
1 hónapja
The SEC is now the only conference with a losing record in the 2025 CFP.They are also the only conference with a school to ever lose a home game in the 12-team playoff, now twice.
They are also the only conference with a school to not score a touchdown in the 2025 CFP.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez jó volt, most pedig jöhet az év legjobban várt meccse...Nem az Ole Miss - Tulane fog menni a Net 4-en?
A FERRIS STATE VS HARDING DIV2-DÖNTŐ!
r.baggio
1 hónapja
Ez jó volt, most pedig jöhet az év legjobban várt meccse...A FERRIS STATE VS HARDING DIV2-DÖNTŐ!

---
1 hónapja
Reed nagyon keves ezen a szinten.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
1 hónapja
UraimMario Cristobal playoff meccset nyert
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nekem ugy tunt mintha a tamado sisak ment a vedo sisak fele.

1 hónapja
Ezt vissza se nézték? Simán sisakon fejelte….
1 hónapja
Reed gyenge QB-nak tűnik
1 hónapja
ott van!!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
1 hónapja
szószerint a földre vitte a védőt a támadófalember és semmi nem jött. Na mind1pár holding zászló azért benn marad a bíróknál 😀Minden playben van holding, ha az összesre bedobnák, holnap reggelig játszanának.
Toto21
Kampman
1 hónapja
Targeting…a látványosabb fajta és még tönkre is teszi magát
1 hónapja
Az micsoda védekezés, bár sima targeting

---
1 hónapja
pár holding zászló azért benn marad a bíróknál 😀Minden playben van holding, ha az összesre bedobnák, holnap reggelig játszanának.
Toto21
1 hónapja
pár holding zászló azért benn marad a bíróknál 😀
1 hónapja
Tavaly mind a 4 kampuszos playoff meccset simán nyerték a hazai csapatot, eddig 0-2Azért ez nem semmi jinx, neked is 2000 euród van a meccsen?
Kampman

---
1 hónapja
biztos ami biztos menj WC-re, míg nincs vége a meccsnektettem rá 2000 eurótMost mondom, hogy a legvégén fog fordítani az AggiesAggies TD és kétpontos, easy win
r.baggio
r.baggio
Löfli