CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
Löfli amikor megtudja, hogy fél órája felbomlott az eurozóna, mindenki hozza vissza a régi pénzétScreenshotot meg majd a WC fog lőni 😅tettem rá 2000 eurótMost mondom, hogy a legvégén fog fordítani az AggiesAggies TD és kétpontos, easy win
r.baggio
r.baggio
Löfli
zacknorb
1 hónapja
addigra Nabers már OPOY díjjal a háta mögött elit WR lesz sok pénzzelToney!!! Mehet majd a Giants-be 😀Majd jó sokára, még elsőéves csak
Toto21
dancogo
1 hónapja
Screenshotot meg majd a WC fog lőni 😅tettem rá 2000 eurótMost mondom, hogy a legvégén fog fordítani az AggiesAggies TD és kétpontos, easy win
r.baggio
r.baggio
Löfli
Poloska vagyok.
1 hónapja
Tavaly mind a 4 kampuszos playoff meccset simán nyerték a hazai csapatot, eddig 0-2
1 hónapja
Toney!!! Mehet majd a Giants-be 😀Majd jó sokára, még elsőéves csak
Toto21
1 hónapja
tettem rá 2000 eurótMost mondom, hogy a legvégén fog fordítani az AggiesAggies TD és kétpontos, easy win
r.baggio
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
NOT...GONNA...HAPPENMost mondom, hogy a legvégén fog fordítani az AggiesAggies TD és kétpontos, easy win
r.baggio
r.baggio
1 hónapja
Most mondom, hogy a legvégén fog fordítani az AggiesAggies TD és kétpontos, easy win
r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Sajna a Gege idézeteket sem süthettem el.Egy álommal lettünk megint kevesebbekThere have been 833 games featuring an FBS team this year ...
— Rodger Sherman (@rodger.bsky.social2025. december 20. 20:43
At least 9 points have been scored in all of them (San Diego State beat NIU 6-3 in Week 5)
13 minutes to glory here
Löfli
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
Uramisten de megérdemelte ezt Malachi Toney ez után a szezon után, hogy ne úgy legyen vége, hogy fumble
Poloska vagyok.
1 hónapja
Toney!!! Mehet majd a Giants-be 😀
1 hónapja
Egy álommal lettünk megint kevesebbekThere have been 833 games featuring an FBS team this year ...
— Rodger Sherman (@rodger.bsky.social) 2025. december 20. 20:43
At least 9 points have been scored in all of them (San Diego State beat NIU 6-3 in Week 5)
13 minutes to glory here
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
remélem a Miami rúgó kihagyja ha odáig jutunk 😀Simán az fg-re megy megint Cristobal, benne van a pakliban
Löfli

---
1 hónapja
remélem a Miami rúgó kihagyja ha odáig jutunk 😀én azt mondom csinálják meg. Fletcher és Bain megérdemli
Löfli
1 hónapja
jó az még Instan is szembe jött velem, hogy Texas-ban a Longhorns a legjobb college csapat 😀 elég nagy rivalizálás mehet ottvissza is fordult. Nem látom a Texas-t nyerni.Pedig nyertek Black Friday napján a Texas A&M ellen
Toto21
youtu.be/IzV-A57Y510?si=6ERAhsps5IeQQkDt
r.baggio
1 hónapja
remélem a Miami rúgó kihagyja ha odáig jutunk 😀

Don't blink!
1 hónapja
vissza is fordult. Nem látom a Texas-t nyerni.Pedig nyertek Black Friday napján a Texas A&M ellen
Toto21
youtu.be/IzV-A57Y510?si=6ERAhsps5IeQQkDt

---
1 hónapja
vissza is fordult. Nem látom a Texas-t nyerni.
1 hónapja
fordult a Momentum
1 hónapja
There have been 833 games featuring an FBS team this year ...
— Rodger Sherman (@rodger.bsky.social) 2025. december 20. 20:43
13 minutes to glory here

Don't blink!
1 hónapja
A 6 pont megvanÉjszakai meccsen éreztem, hogy a Bama O beindul egyszer és akkor jó meccs lesz. Na itt most két impotens csapatot látok, gyenge QB-kat és baromi jó vedelmeket. Lehet 20 pont alatt lesz a vége.Szoros, 4-2-es végeredményt tippelek
Klaci79
Kampman