CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
ez nem a rúgók napja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
kellett ez a trick play

Don't blink!
1 hónapja
ez is sima lesz sajna

Don't blink!
1 hónapja
idáig volt szoros
1 hónapja
ez a pick six már az alázás kategória

Don't blink!
1 hónapja
Áh Retzlaff is mekkora csalódás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
valaki megdob egy Brawl of the Wild streammel pls?

Don't blink!
1 hónapja
DIV2 döntőn közben két nagy TDvel kezd a félidő
Poloska vagyok.
1 hónapja
1 millió dollár körüli összeg meccsenkéntEs mennyi a tiszteletdij? Akkor ez olyan mint a Vidam vasarnap vagy anno a Darido. A kisebb egyetemek az elozenekar.Nekem az a kedvencem mikor ilyen noname egyetemeket osszeraknak egy kiemelttel alapszakaszban. Es akkor vannak 50-10 eredmenyek.Őket nem összerakják, hanem a nagyobb iskolák fizetnek nekik a fellépésért
Hendrix
r.baggio
Hendrix
A Tulane-ről meg sajnos ennyit, túl sok drive-ot szórakoztak el Retzlaffék, pedig a védelem azért igyekezett meccsben tartani őket

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
felszopó meccsek két rangadó közöttEs mennyi a tiszteletdij? Akkor ez olyan mint a Vidam vasarnap vagy anno a Darido. A kisebb egyetemek az elozenekar.Nekem az a kedvencem mikor ilyen noname egyetemeket osszeraknak egy kiemelttel alapszakaszban. Es akkor vannak 50-10 eredmenyek.Őket nem összerakják, hanem a nagyobb iskolák fizetnek nekik a fellépésért
Hendrix
r.baggio
Hendrix
1 hónapja
Es mennyi a tiszteletdij? Akkor ez olyan mint a Vidam vasarnap vagy anno a Darido. A kisebb egyetemek az elozenekar.Nekem az a kedvencem mikor ilyen noname egyetemeket osszeraknak egy kiemelttel alapszakaszban. Es akkor vannak 50-10 eredmenyek.Őket nem összerakják, hanem a nagyobb iskolák fizetnek nekik a fellépésért
Hendrix
r.baggio
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
The biggest playoff game of the weekend is Montana vs. Montana State. pic.twitter.com/CjXh5jmOL5
— Chris Vannini (@ChrisVannini) December 20, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nekem az a kedvencem mikor ilyen noname egyetemeket osszeraknak egy kiemelttel alapszakaszban. Es akkor vannak 50-10 eredmenyek.Őket nem összerakják, hanem a nagyobb iskolák fizetnek nekik a fellépésért
Hendrix

---
1 hónapja
Nekem az a kedvencem mikor ilyen noname egyetemeket osszeraknak egy kiemelttel alapszakaszban. Es akkor vannak 50-10 eredmenyek.erkölcsileg én is, de produkció felől nézve meg egy vicc. 6.5 órányi hót unalom, meanwhile a nd, texas, vandy, utah akik meg sokkal kompetitívebb meccseket okoznának azok menjenek valami csárázd ki bowlra, mert van helyettük két csapat, akik megnyerték a karánsebesi pótselejtezőkört és onnan egyenes ágon történik a playoffba való bejutáslátom a tulane-nek ki is lehet osztani a résztvételi díjakat és mehetnek is haza. nagy viccek ezek a 37. helyen bejutó hollókapáló liga győzteseiÉn nagy támogatója vagyok a group of five csapatok playoffba engedésének, de azért sajnos kevés UCF meg Cincinnati van.
fake.id
Kampman
fake.id
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Hopp, Ole Miss RZ labdavesztés
Poloska vagyok.
1 hónapja
Megilletődötten kezdett a Tulane, de az nagyon nem igaz, hogy klasszisokkal jobb lenne az Ole Miss. Igazából a 12 csapat a sok a playoffra, annyi igazi contender sosincs egy szezonban.

---
1 hónapja
erkölcsileg én is, de produkció felől nézve meg egy vicc. 6.5 órányi hót unalom, meanwhile a nd, texas, vandy, utah akik meg sokkal kompetitívebb meccseket okoznának azok menjenek valami csárázd ki bowlra, mert van helyettük két csapat, akik megnyerték a karánsebesi pótselejtezőkört és onnan egyenes ágon történik a playoffba való bejutáslátom a tulane-nek ki is lehet osztani a résztvételi díjakat és mehetnek is haza. nagy viccek ezek a 37. helyen bejutó hollókapáló liga győzteseiÉn nagy támogatója vagyok a group of five csapatok playoffba engedésének, de azért sajnos kevés UCF meg Cincinnati van.
fake.id
Kampman
1 hónapja
látom a tulane-nek ki is lehet osztani a résztvételi díjakat és mehetnek is haza. nagy viccek ezek a 37. helyen bejutó hollókapáló liga győzteseiÉn nagy támogatója vagyok a group of five csapatok playoffba engedésének, de azért sajnos kevés UCF meg Cincinnati van.
fake.id
Szerkesztette: Kampman
1 hónapja
látom a tulane-nek ki is lehet osztani a résztvételi díjakat és mehetnek is haza. nagy viccek ezek a 37. helyen bejutó hollókapáló liga győztesei
1 hónapja
te leszel a meccsen, mint közvetítő? Elég simának tűnik az a meccs egyébként 😀Yep, Zsombival
Toto21

---
1 hónapja
Michael Irvin delivers the game-winning smooch to Mario Cristobal. 😂😂 pic.twitter.com/CCNBa9PExZ
— Ben Stevens (@BenScottStevens) December 20, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
te leszel a meccsen, mint közvetítő? Elég simának tűnik az a meccs egyébként 😀Kit érdekel az NFL, mikor lesz egy James Madison @ Oregon szuperrangadó az ország legjobb kommentátor párosávalazért annyira simán nem fog tudni nyerni a Bears, mint gondolod 😕Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb
r.baggio
Toto21
r.baggio