CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
azért az Aggies DLine se rossz

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Rueben Bain Jr. egy vadállat!Huh nem tuloztal, eddig a Miami DL aprit.Valaki segítsen 😊A Miaminak eszméletlen jó a védőfala, ha pedig Beck ma a jobbik formáját mutatja, akkor én azt nem látom, hogyan nyerhetné meg ezt a meccset az Aggies.
Nálam viszonylag bántóan sima ez a A&M-U meccs, vajon mit nem látok bele a Miami játékába, hogy a fogadóirodáknál nem sima Texas A&M ez a meccs?
Klaci79
r.baggio
beltazor
1 hónapja
Huh nem tuloztal, eddig a Miami DL aprit.Valaki segítsen 😊A Miaminak eszméletlen jó a védőfala, ha pedig Beck ma a jobbik formáját mutatja, akkor én azt nem látom, hogyan nyerhetné meg ezt a meccset az Aggies.
Nálam viszonylag bántóan sima ez a A&M-U meccs, vajon mit nem látok bele a Miami játékába, hogy a fogadóirodáknál nem sima Texas A&M ez a meccs?
Klaci79
r.baggio

1 hónapja
ez fumble

Don't blink!
1 hónapja
Na végre kickoffLeccgó Aggies mára
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
Na végre kickoff

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Erdemes lesz youtubon keresni streamet vagy felejtos?Biztos lesz, de az abc-seket idén már mindig hamar lelőtték. Tudom ajánlani a net4+-t főleg a remek NCAA szagértői felhozatal miatt ( | éjszaka találkozunk | ), de itt is nézelődhetsz, csak hát na
beltazor
sportsurge.net/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Erdemes lesz youtubon keresni streamet vagy felejtos?Azok nem lettek letiltva végül?
beltazor
1 hónapja
Erdemes lesz youtubon keresni streamet vagy felejtos?

1 hónapja
Nem kétlem, de azért az ellenfelek minősége eléggé kérdésessé teszi nekem ezt a Miami győzelmet...Na ezt végképp nem értem, mindkét csapatnak ugyanúgy a Notre Dame a legnagyobb skalpja
Klaci79

---
1 hónapja
Nem kétlem, de azért az ellenfelek minősége eléggé kérdésessé teszi nekem ezt a Miami győzelmet...Valaki segítsen 😊A Miaminak eszméletlen jó a védőfala, ha pedig Beck ma a jobbik formáját mutatja, akkor én azt nem látom, hogyan nyerhetné meg ezt a meccset az Aggies.
Klaci79
r.baggio
1 hónapja
Valaki segítsen 😊A Miaminak eszméletlen jó a védőfala, ha pedig Beck ma a jobbik formáját mutatja, akkor én azt nem látom, hogyan nyerhetné meg ezt a meccset az Aggies.
Klaci79

---
1 hónapja
Valaki segítsen 😊Lehet az A&M-be látsz bele sokat, ami amúgy érthető, bár az a 11-0-s kezdés kevésbé volt impresszív, mint gondoltuk.
Klaci79
Poloska vagyok.
1 hónapja
Valaki segítsen 😊Nálam viszonylag bántóan sima ez a A&M-U meccs, vajon mit nem látok bele a Miami játékába, hogy a fogadóirodáknál nem sima Texas A&M ez a meccs?
1 hónapja
Én kérek elnézést:A meccshez kapcscolódva: én Sooners meccset elejétől a végéig utoljára nem tudom mikor láttam pontosan, de még Ceedee is itt játszott 😀Remélem, hogy akkor legalább ez volt az:
shagi0206
en.wikipedia.org/wiki/2018_Rose_Bowl
Playoff elődöntő, minden idők egyik legjobb meccse
r.baggio
The two largest blown leads in CFP history both belong to Oklahoma. 2017 Oklahoma: led 31-14, lost 54-48 (Rose Bowl vs Georgia), 2025 Oklahoma: led 17-0, lost 34-24

---
1 hónapja
Remek erre ébredni...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
#collegekickers na jó éjt

Don't blink!
1 hónapja
Ötven centet nem ér ez a Sooners, de így legalább még pikánsabb lesz a Rose Bowl

---
1 hónapja
Vidam enek hangja szall."énekelte"50 cent élőben énekelte247sports.com/college/oklahoma/article/fourth-quarter-song-oklahoma-players-want-to-keep-50-cent-many-men-263132824/Most is ment? Ha ezek utan kikapnak hihetetlen balfaszok.
r.baggio
Hendrix
r.baggio
Löfli
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Beleszundítok és mire felébredek, a Bama vezet?! Ejnye Sooners.
1 hónapja
"énekelte"50 cent élőben énekelte247sports.com/college/oklahoma/article/fourth-quarter-song-oklahoma-players-want-to-keep-50-cent-many-men-263132824/Most is ment? Ha ezek utan kikapnak hihetetlen balfaszok.
r.baggio
Hendrix
r.baggio
Szerkesztette: Löfli

Don't blink!
1 hónapja
Tuff.50 cent élőben énekelte247sports.com/college/oklahoma/article/fourth-quarter-song-oklahoma-players-want-to-keep-50-cent-many-men-263132824/Most is ment? Ha ezek utan kikapnak hihetetlen balfaszok.
r.baggio
Hendrix
r.baggio
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
50 cent élőben énekelte247sports.com/college/oklahoma/article/fourth-quarter-song-oklahoma-players-want-to-keep-50-cent-many-men-263132824/Most is ment? Ha ezek utan kikapnak hihetetlen balfaszok.
r.baggio
Hendrix

---
1 hónapja
247sports.com/college/oklahoma/article/fourth-quarter-song-oklahoma-players-want-to-keep-50-cent-many-men-263132824/Most is ment? Ha ezek utan kikapnak hihetetlen balfaszok.
r.baggio