CFB követő 2025
5 feliratkozó
1 hónapja
box score alapján az Air Force megint fun meccset játszikCserébe a Navy szenved a Temple ellen.
Löfli
Poloska vagyok.
1 hónapja
box score alapján az Air Force megint fun meccset játszik

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Texas rúgás picit rövid

Don't blink!
1 hónapja
a slant-ot nem ismerik? -_-
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
A PSU ma teljesen elsüllyedhet a Northwestern ellen.Talán nem fogunk 😏
zacknorb
1 hónapja
Mateer ma kicsit elássa magát
Poloska vagyok.
1 hónapja
Indiana szép drive, leccgó

Don't blink!
1 hónapja
A PSU ma teljesen elsüllyedhet a Northwestern ellen.
Poloska vagyok.
1 hónapja
ezek a screen playhívások a halálba kergetnek.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
1 hónapja
nem találok normális linket ehhez az Indiana meccshez, úgyhogy szép csöndben megnézem az Oklahomát, aztán délelőtt majd letöltöm valahonnan...hatalmas meccs lehetposcitech.online/indiana-at-no-3-oregon/
Klaci79

1 hónapja
ESPN saying that Iowa State may be onto fourth string kicker, a 6'8" 310 pound offensive lineman who punted in high school.Carson Rhodes a becsületes neve
Poloska vagyok.
1 hónapja
amit nem teljesen értek. mikor kezdtem követni a 2008-as időkben, elég limitált mennyiségű és minőségtelen streamek voltak. ma, 2025-ben ha google-ba beirod, simán lehet találni oldalakat, illetve sokszor a youtube-on is nyomják.Vagy csak Brave böngésző.v2.sportsurge.net/watch-49392-indiana-hoosiers-oregon-ducks-2nem találok normális linket ehhez az Indiana meccshez, úgyhogy szép csöndben megnézem az Oklahomát, aztán délelőtt majd letöltöm valahonnan...hatalmas meccs lehetItt ugyanez, sajnos Löfli linkjén 5 perc alatt sem tudtam átverekedni magam a reklámokon :/ Valakinek esetleg alternatíva?
Klaci79
Hulkeinstein
+ adblock / ublock alkalmazás a firefox böngészőhöz.
Ventura
zacknorb
1 hónapja
komoly volt az a hamburger gyerek a néző sorban.
1 hónapja
Vagy csak Brave böngésző.v2.sportsurge.net/watch-49392-indiana-hoosiers-oregon-ducks-2nem találok normális linket ehhez az Indiana meccshez, úgyhogy szép csöndben megnézem az Oklahomát, aztán délelőtt majd letöltöm valahonnan...hatalmas meccs lehetItt ugyanez, sajnos Löfli linkjén 5 perc alatt sem tudtam átverekedni magam a reklámokon :/ Valakinek esetleg alternatíva?
Klaci79
Hulkeinstein
Ventura
Poloska vagyok.
1 hónapja
v2.sportsurge.net/watch-49392-indiana-hoosiers-oregon-ducks-2nem találok normális linket ehhez az Indiana meccshez, úgyhogy szép csöndben megnézem az Oklahomát, aztán délelőtt majd letöltöm valahonnan...hatalmas meccs lehetItt ugyanez, sajnos Löfli linkjén 5 perc alatt sem tudtam átverekedni magam a reklámokon :/ Valakinek esetleg alternatíva?
Klaci79
Hulkeinstein
1 hónapja
nem találok normális linket ehhez az Indiana meccshez, úgyhogy szép csöndben megnézem az Oklahomát, aztán délelőtt majd letöltöm valahonnan...hatalmas meccs lehetItt ugyanez, sajnos Löfli linkjén 5 perc alatt sem tudtam átverekedni magam a reklámokon :/ Valakinek esetleg alternatíva?
Klaci79
1 hónapja
nem találok normális linket ehhez az Indiana meccshez, úgyhogy szép csöndben megnézem az Oklahomát, aztán délelőtt majd letöltöm valahonnan...hatalmas meccs lehet
1 hónapja
A UMassnál lemondhatnának végre az fbs-ről, mert amikor a Kent State aláz, akkor nyilvánvaló, hogy ezt kár erőltetni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
58-ról, hogy benyomta az indiana rugó!
1 hónapja
Indiana rúgó meg bekúrja 58-ról

Don't blink!
1 hónapja
ezt a mérkőzést behúznánk, ha lenne egy értékelhető offense. ez az offseason OL döntés, edzés sokba kerül.