CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
mekkora drop gec

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Egy ilyen defensive drive-ot a Georgia is tolt, mikor hirtelen elfelejtettek védekezni. Persze inkább legyen szoros meccs, mint újabb blowouthát jó lenne kicsit érdekesebbé tennék, mert úgy ezt sem fogom végignézni
r.baggio
1 hónapja
Egy ilyen defensive drive-ot a Georgia is tolt, mikor hirtelen elfelejtettek védekezni. Persze inkább legyen szoros meccs, mint újabb blowout

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
micsoda missed tackle hegyek 😀

Don't blink!
1 hónapja
TY sem ma küzdi feljebb magát a boardokon.
1 hónapja
Milyen illusztris névsorVarom tisztelettel. Arpa Attila es a te kommentalosodra kapcsolnek oda. A tobbi hallgathatatlan.Egy ilyen rangadot hogy hogy nem baggio kommental?Kösz a kérdést, de inaktív lettem a tavalyi szezon után, idén csak kétszer voltam beugrós vésztartalék 😊
Hendrix
| meg lesz egy-egy közvetítésem ebben és a következő körben, de az legyen meglepetés, hogy melyik |
r.baggio
Hendrix

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Varom tisztelettel. Arpa Attila es a te kommentalosodra kapcsolnek oda. A tobbi hallgathatatlan.Egy ilyen rangadot hogy hogy nem baggio kommental?Kösz a kérdést, de inaktív lettem a tavalyi szezon után, idén csak kétszer voltam beugrós vésztartalék 😊
Hendrix
| meg lesz egy-egy közvetítésem ebben és a következő körben, de az legyen meglepetés, hogy melyik |
r.baggio
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
ALÁZÁS van eddigNem beszéled az SEC-s nyelvet: az Oklahoma bejelentkezett a bajnoki címért!
shagi0206
(Vajon ki is sejthette volna ezt előre a Bama SEC-döntője után, ahol -3 yardot futottak)

---
1 hónapja
YES!!!!!Egy ilyen rangadot hogy hogy nem baggio kommental?Kösz a kérdést, de inaktív lettem a tavalyi szezon után, idén csak kétszer voltam beugrós vésztartalék 😊
Hendrix
r.baggio
1 hónapja
Egy ilyen rangadot hogy hogy nem baggio kommental?Kösz a kérdést, de inaktív lettem a tavalyi szezon után, idén csak kétszer voltam beugrós vésztartalék 😊
Hendrix

---
1 hónapja
ALÁZÁS van eddig
1 hónapja
Dehogy tagadja le, lobbizik tovább, hogy a Bama 6 vereséggel is bekerüljön a playoffba egy veretlen mid-major helyett.Elvettek tőlünk egy Notre Dame @ Oklahoma derbit, bár a Bama szenvedését nézni mindig jó kárpótlás a sabani évekért.Három 3 & out drive - Saban letagadja, hogy köze volt valaha ehhez a programhoz. 😀
r.baggio
iktriad

---
1 hónapja
Azért ez komoly elkapás volt
1 hónapja
Egy ilyen rangadot hogy hogy nem baggio kommental?
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
jól lebaszták az 55-öst 😀

Don't blink!
1 hónapja
Elvettek tőlünk egy Notre Dame @ Oklahoma derbit, bár a Bama szenvedését nézni mindig jó kárpótlás a sabani évekért.Három 3 & out drive - Saban letagadja, hogy köze volt valaha ehhez a programhoz. 😀
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Ez sértés 😀Jim Caldwell, te vagy az?😀na, pont ezért mondom. A teljes ellentétem, én képes vagyok a teljes érzelmi skálámat fapofával lereagálniUtána meg úgy mosolygott, mint valami pszihopata. 😀Venables fú de mérges 😀annak az embernek én mindig szerettem nézni a reakcióit, mindig vicces 😀
Löfli
shagi0206
iktriad
shagi0206
iktriad
De lényegében igen
1 hónapja
Jim Caldwell, te vagy az?😀na, pont ezért mondom. A teljes ellentétem, én képes vagyok a teljes érzelmi skálámat fapofával lereagálniUtána meg úgy mosolygott, mint valami pszihopata. 😀Venables fú de mérges 😀annak az embernek én mindig szerettem nézni a reakcióit, mindig vicces 😀
Löfli
shagi0206
iktriad
shagi0206
1 hónapja
Elvettek tőlünk egy Notre Dame @ Oklahoma derbit, bár a Bama szenvedését nézni mindig jó kárpótlás a sabani évekért.

---
1 hónapja
na, pont ezért mondom. A teljes ellentétem, én képes vagyok a teljes érzelmi skálámat fapofával lereagálniUtána meg úgy mosolygott, mint valami pszihopata. 😀Venables fú de mérges 😀annak az embernek én mindig szerettem nézni a reakcióit, mindig vicces 😀
Löfli
shagi0206
iktriad
1 hónapja
Ez nagy meccs volt tenyleg, radion hallgattam.Rémlik valami erről a meccsről, de ezt szerintem csak visszanéztem, nem élőben követtem.A meccshez kapcscolódva: én Sooners meccset elejétől a végéig utoljára nem tudom mikor láttam pontosan, de még Ceedee is itt játszott 😀Remélem, hogy akkor legalább ez volt az:
shagi0206
en.wikipedia.org/wiki/2018_Rose_Bowl
Playoff elődöntő, minden idők egyik legjobb meccse
r.baggio
shagi0206
1 hónapja
Utána meg úgy mosolygott, mint valami pszihopata. 😀Venables fú de mérges 😀annak az embernek én mindig szerettem nézni a reakcióit, mindig vicces 😀
Löfli
shagi0206
1 hónapja
#JÓcollegekickers
1 hónapja
Venables fú de mérges 😀annak az embernek én mindig szerettem nézni a reakcióit, mindig vicces 😀
Löfli
1 hónapja
Venables fú de mérges 😀

Don't blink!