CFB követő 2025

4 feliratkozó

1 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 872 — Saturday Night Lights

Hisztisek...😊
Klaci79
Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Dzsokijuing
Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.
zacknorb
Igaz, de legalább a szellemét betarthatták volna.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya

Hisztisek...😊
Klaci79
Olvass bele a Csevegőbe, konkrétan az MoU-t rúgta fel a Committee, hogy kiszorítsák őket.
Dzsokijuing
Elv az csak jövő szezonban lesz hatályos, ha jól értettem.

Poloska vagyok.
1 hónapja

Hisztisek...😊
Klaci79

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853
Hú...picit többre számítottam játékban az Indiana-OSU meccsen, de amit ott kiadtak magukból a csapatok, az nagyon kemény volt. Szenvedélyes mérkőzés és óriási Indiana siker
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853

Hisztisek...😊
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya
Az A&M elment South Bendbe és megverte a Notre Dame-et, erre a jutalom, hogy az Oregon és Ole Miss mögött vannak, akik játszhatnak Group of Five bohócokkal, az A&M meg a legjobb ACC csapattal 11 órakor.
Cubehor
Idén nem a győzelmek, hanem a vereségek számítanak, erről beszél hetek óta mindenki.
Kivéve a Bamanal, ők benn vannak, suck it

Poloska vagyok.
1 hónapja
Cubehor Los Angeles Rams 325
Az A&M elment South Bendbe és megverte a Notre Dame-et, erre a jutalom, hogy az Oregon és Ole Miss mögött vannak, akik játszhatnak Group of Five bohócokkal, az A&M meg a legjobb ACC csapattal 11 órakor.
1 hónapja
na és hány év amíg jön a 16 csapatos PO?
Löfli
Pont azt néztem, akkor most az lett volna hogy Texas vagy Utah
zacknorb
Végül Vandy VS Utah lett volna (igen, a Texas a H2H miatt a Vandy előtt teljesen logikusan), ami nem is igazi vita Pavia univerzumában.
24 csapatosnál pont a JMU lett volna 24. Iowa 23. North Texas 25.

Poloska vagyok.
1 hónapja
What’s important is that you can’t punish teams for playing in their conference championships. Unless they’re BYU, because fuck ‘em I guess?
zacknorb
Teljesen inkonzisztens az idei döntés. Egyes csapatoknál vmi számít más csapatoknál ugyanaz nem. Rohadt maffia az egész banda …
csebi
Ez az Irish out kb. olyan szintű kupeckedés, hogy tavaly kiszórták a Bamát, de hiába szarok a nagyok ellen, most benntartják őket és a ND kerüljön ki, akinek a két vereséget leszámítva viszont tényleg bohóc sorsolása volt idén.

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Elég jó mondjuk a bracket, ha indianai szemmel nézem, innen meg kell lennie a nagydöntőnek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
"Beautiful future" a 16 csapatos playoff, amiből 10 SEC-s, 5 Big Tenes és talán néha egy Texas Tech is odaférhet, ha elegendő pénzt költenek játékosokra
r.baggio
Addigra már 24 csapat lesz, és lesz 1-1 fix hely mindig a BigXII és ACC csapatoknak

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli
1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
"Beautiful future" a 16 csapatos playoff, amiből 10 SEC-s, 5 Big Tenes és talán néha egy Texas Tech is odaférhet, ha elegendő pénzt költenek játékosokra

---
1 hónapja
Löfli
Pont azt néztem, akkor most az lett volna hogy Texas vagy Utah

Poloska vagyok.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Na, végre a fehér szaki megmondja, hogy az ACC tiebrakert kéne először rendbe tenni.
Booger meg szoki faszságok, szerencsére csak ebben az egy órában látom évente élőben.

Poloska vagyok.
1 hónapja
What’s important is that you can’t punish teams for playing in their conference championships. Unless they’re BYU, because fuck ‘em I guess?
zacknorb
Talán ez a legszánalmasabb, ahogy kb tudomást se vesznek róluk, de ez is csak egy újabb lépés, hogy két főcsoport maradjon

---
1 hónapja
Gec, azért Saban betolja a Go5 disst, papa, nem kellett volna kikapni a kuka FSUtól, vagy tegnap átmenni a félpályán.
zacknorb
És én még azt gondoltam, hogy ő jó lenne commishnak is, miközben csak egy sec homer lett, semmi több

---
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 471 — Lucas Scott
zacknorb
Teljesen inkonzisztens az idei döntés. Egyes csapatoknál vmi számít más csapatoknál ugyanaz nem. Rohadt maffia az egész banda …

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Na, jöjjön a lényeg a Potato Bowl matchup!

Poloska vagyok.
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
Gec, azért Saban betolja a Go5 disst, papa, nem kellett volna kikapni a kuka FSUtól, vagy tegnap át kellett volna menni a félpályán többször is.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
1 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 471 — Lucas Scott
Elképesztően rossz precedenst teremt ez, végképp értelmetlen nézni a szezon közbeni rangsorokat
r.baggio
Bizony. Miami kisirta magának
csebi
Inkább az a kérdés, ha mindenhol számít a H2H ott eddig miért nem számított, és most hirtelen mégis miért.
Nyilván nem fogják úgy kimondani mint baggio, meghogy a Bamat NEM LEHETETT CSÚSZTATNI A TEGNAPI UTÁN GECI.
zacknorb
Btw úgy sikerült az NDnek hátrébb csúsznia hogy a strength of schedule erősebb lett míg a Miami maradt ugyanolyan… ki érti ezt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hörbi mit csinált tegnap este, hogy nincs hangja

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Elképesztően rossz precedenst teremt ez, végképp értelmetlen nézni a szezon közbeni rangsorokat
r.baggio
Bizony. Miami kisirta magának
csebi
Inkább az a kérdés, ha mindenhol számít a H2H ott eddig miért nem számított, és most hirtelen mégis miért.
Nyilván nem fogják úgy kimondani mint baggio, meghogy a Bamat NEM LEHETETT CSÚSZTATNI A TEGNAPI UTÁN GECI.

Poloska vagyok.