CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
Hihetetlen amúgy, hogy a Duke győzelme miatt jutott be a Miami, de ez is annyira college football, hogy csak na

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Elképesztően rossz precedenst teremt ez, végképp értelmetlen nézni a szezon közbeni rangsorokatBizony. Miami kisirta magának
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
If you think your team is safe after tonight’s rankings, please note that TCU was ranked #3 in the penultimate 2014 rankings, beat Iowa State 55-3, and ended up ranked #6 in the final rankings.jajj erre emlékszem
zacknorb

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Elképesztően rossz precedenst teremt ez, végképp értelmetlen nézni a szezon közbeni rangsorokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
If you think your team is safe after tonight’s rankings, please note that TCU was ranked #3 in the penultimate 2014 rankings, beat Iowa State 55-3, and ended up ranked #6 in the final rankings.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Be kellett rakni a Miamit, hogy legyen ACC-s csapat

---
1 hónapja
Geci, most néztétek vissza a H2H-et ti barmok?Eddig ez nem volt meg a committeenek?
Poloska vagyok.
1 hónapja
Szánalmas, így az ND esik ki

---
1 hónapja
booo

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Hopp, Ole Miss mégis 6.Így elhiszem a Bama offot
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ja tényleg ha idén nem változtatnak a szabályon akkor a Tulane bye weekes lett volna 😀

---
1 hónapja
1. Az ESPN szerintem teaselte, hogy az Ole Miss lejjebb fog kerülni, és Tulane helyett egy Bama/Miami/ND fog kapni a Kiffin távozás miatt.2.
They sent Molly McGrath to Duke?? - RedditCFB on X
Why not to my house? 😭 - Ismeretlen X kommentelő
Poloska vagyok.
1 hónapja
Azt az ESPN a Facebookon is reklámozta."The rankings show broadcast is showing Alabama, Notre Dame, and Miami’s metrics alongside JMU’s not because JMU is in this particular conversation, but to start establishing the narrative to leave more G5s out."Konteó, betettek egy ESPN predictor statot, miszerint 99% a James Madison bejutása, és mivel ugyanitt a Miami 22%-on áll, szerintem nem is kérdés, hogy sajnos a Bama fog bekerülni meg az Irish (Heather Dinich a fő insider a témában)
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
"The rankings show broadcast is showing Alabama, Notre Dame, and Miami’s metrics alongside JMU’s not because JMU is in this particular conversation, but to start establishing the narrative to leave more G5s out."Konteó, betettek egy ESPN predictor statot, miszerint 99% a James Madison bejutása, és mivel ugyanitt a Miami 22%-on áll, szerintem nem is kérdés, hogy sajnos a Bama fog bekerülni meg az Irish (Heather Dinich a fő insider a témában)
zacknorb
Szerkesztette: r.baggio

---
1 hónapja
"The rankings show broadcast is showing Alabama, Notre Dame, and Miami’s metrics alongside JMU’s not because JMU is in this particular conversation, but to start establishing the narrative to leave more G5s out."
Poloska vagyok.
1 hónapja
saban jó meg van rottyanva. nincs már izgalom az életében, a tűz ami éltette (edzősködés), a küzdés valamiért.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
Most difficult decisionRecency bias
Akkor 2 éve az FSUt simán kipattintottátok a Bamaért?
zacknorb

---
1 hónapja
Most difficult decisionAkkor 2 éve az FSUt simán kipattintottátok a Bamaért?
Poloska vagyok.
1 hónapja
Átváltott 😊

---
1 hónapja
elvileg ezen van a show:Én is ezt nézem, mondjuk ESPN2-t ír, remélem átvált majd
www.youtube.com/watch?v=Oehk_E0YLTo
Ventura

---
1 hónapja
A mostani bejelentkezésnél esett le, hogy a James Madison is először nyerte meg FBS szinten a csoportját, pedig meg mertem volna esküdni, hogy tavaly meg tavalyelőtt is ők lettek az elsők, közben meg be se jutottak

---
1 hónapja
elvileg ezen van a show:www.youtube.com/watch?v=Oehk_E0YLTo
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
November elején írtam erről, hogy mivel az APben több ember szavaz, sokkal inkább konszenzussal elfogadható, mint a committee.Na, akkor kezdjük meg a maitHa már mindenképp szubjektív rangsornak kell döntenie, az AP le is válthatná a committee-t
Az AP pollban a Bama esik ki.
Az ESPNen olvasottaknál 7szer a Bama, 3szor a ND, 3szor a Miami esik ki.
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.