CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
UPSET ALERT!!! Lehet otthon kikap a Bison?! 20 mp van hátra, és 1 pontos hátrányban vannak az Illinois State ellen. A labda az NDSU 41 yardosán van!
1 hónapja
Nagy dráma az NDSU meccsénwww.youtube.com/live/tHzIncXxL-o?si=hXsDD34JauJiMTkt
És kezdődik az SEC döntő!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Broncs win!!! This is Western Michigan’s 4th conference championship, and first since a 2016 13-1 season that ended in a close Cotton Bowl loss in the MAC’s only trip to the NY6 during the 4-team Playoff era.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Gyors összegzés, hogy is állunk jelenleg14 teams remain in (realistic) contention for the National Championship:
• 9 teams are now locks
• UVA or JMU will get a bid
• 2 bids will go to either Alabama, Notre Dame, or Miami
Poloska vagyok.
1 hónapja
Big XII Champs!Az első nem megosztott konfgyőzelem 1955 (!) óta. És ezt fejelheti meg egy évtizeddel éjszaka az Indiana, a Virginia pedig még SOHA nem nyerte meg egymaga a csoportját.
Drip

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
A mac döntő vége még izgalmas lehetwww.youtube.com/live/NCWlyMvMqZ8?si=Ups7mnYfeH9hpgAF

---
1 hónapja
Negyeddöntőre gondoltam ja 😀 Nem bonyolult ez csak én vagyok hozzá hülye.
1 hónapja
Ez most így nekünk fix elődöntő nem és az Oregon vs ? párosból kerül hozzánk valaki?Nem, az első kört hagyjátok ki (ami még a campusokon van) és a negyeddöntőben csatlakoztok.
Drip
Poloska vagyok.
1 hónapja
Ez most így nekünk fix elődöntő nem és az Oregon vs ? párosból kerül hozzánk valaki?Negyeddöntő 😀 fix bye week az első körre, ha kikap a Georgia akkor meg a harmadik kiemelés a minimum, és esetleg a big ten döntő vesztese is beelőzhető ha ott valaki simán veszít
Drip

---
1 hónapja
Ez most így nekünk fix elődöntő nem és az Oregon vs ? párosból kerül hozzánk valaki?
1 hónapja
Div3-ban ilyen #collegekicker -ek vannakDe így is nyertek, otthon esett ki a rekordbajnok 😊
John Carroll University misses an 18 yard field goal for the win in OT which would've eliminated powerhouse Mount Union. OOF.
— Dan Weiner (@danweiner.bsky.social) 2025. december 6. 20:46
[image or embed]
Löfli

---
1 hónapja
Div3-ban ilyen #collegekicker -ek vannakJohn Carroll University misses an 18 yard field goal for the win in OT which would've eliminated powerhouse Mount Union. OOF.
— Dan Weiner (@danweiner.bsky.social) 2025. december 6. 20:46
[image or embed]

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
én a BYU helyében már csak térdelnék

Don't blink!
1 hónapja
Szép sztori volt, de akár az ND, akár a Miami jut be végül, semleges nézőként jobban járunk ígyBye-bye byuA Notre Dame köszöni szépen
r.baggio
zacknorb

---
1 hónapja
Akkor kezdjük meg a felkészülést az elkövetkező Georgia meltdownra.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Amúgy meg bántóan elitista ez az ember, megy közben egy SWAC döntő is, amiről persze mélyen hallgat.Az FCS Playoffban upset day van a korai meccseken. Todd Bouman fia Aiden és a South Dakota 40-0-ra vezet idegenben a Mercer ellen! A Villanova 3 perccel a vége előtt 14-7-e vezet az idén még veretlen Lehigh otthonában. És a South Dakota State is vezet Montanában. Még a North Dakota State is csak 7-el megy a szünetben az Illinois State ellen. És még a Yale is egész jól áll a Montana State otthonában,na jó, de stream van?
iktriad
Löfli
A MAC finálét meg szépen csendben behúzza a Western Michigan

---
1 hónapja
Bye-bye byuA Notre Dame köszöni szépen
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
total meltdown

Don't blink!
1 hónapja
Mondjuk amúgy fájóan nem tudjuk kihasználni teljesen a rövid pályát.
1 hónapja
Az FCS Playoffban upset day van a korai meccseken. Todd Bouman fia Aiden és a South Dakota 40-0-ra vezet idegenben a Mercer ellen! A Villanova 3 perccel a vége előtt 14-7-e vezet az idén még veretlen Lehigh otthonában. És a South Dakota State is vezet Montanában. Még a North Dakota State is csak 7-el megy a szünetben az Illinois State ellen. És még a Yale is egész jól áll a Montana State otthonában,na jó, de stream van?
iktriad

Don't blink!
1 hónapja
Bye-bye byu

---
1 hónapja
Az FCS Playoffban upset day van a korai meccseken. Todd Bouman fia Aiden és a South Dakota 40-0-ra vezet idegenben a Mercer ellen! A Villanova 3 perccel a vége előtt 14-7-e vezet az idén még veretlen Lehigh otthonában. És a South Dakota State is vezet Montanában. Még a North Dakota State is csak 7-el megy a szünetben az Illinois State ellen. És még a Yale is egész jól áll a Montana State otthonában,
1 hónapja
ja hát az is jó terv6 pontos előnynél én inkább rúgtam volnaVagy inkább szerezzen picket a D
Löfli
zacknorb

Don't blink!