CFB követő 2025
5 feliratkozó
2 hónapja
Clemson 😕 na mindegy, van GT-s pulcsim is 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
Ha egy FGlal dől el, az lesz a Birr dirr
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ez a Clemson védelem nagyon messze van a legendás elődöktől...pedig a GT egy faék egyszerűségű gameplannel készült. King 22-szer futott eddig...szerintem még 2-3 benne van.
2 hónapja
Még csütörtök:Baszki egyszer csak tök szürke lett az all 22, mondom mivan beszart a kamera. De akkor ez volt csak
LMAO a food trunk is on fire outside of the Wake Forest NC State game and it’s literally hotboxing the stadium @SickosCommittee pic.twitter.com/dw5a0F54bL
— Oswald (@OswaldsWrld) September 12, 2025
Ma:
zacknorb
2 hónapja
PSUnak hátha lesz megint olyan YouTube streamünk mint a múlt héten 🤔
2 hónapja
Go Jackets!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Atlanta Special 😀
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Erre tessék...milyen jól fog kinézni a statban: 73 yardos TD Klubnik...mondjuk 12-t szállt a levegőben 😀
2 hónapja
Na mondom, megvárom ezzel a reklámot 😊Hatalmas fantázia kell, hogy ezt a Klubnikot első kör elejébe lássam a drafton, bár a személyzete sem könnyíti meg az életét.Épp írni akartam, hogy na ez a drive már kinézett tőle valahogy, erre TD és fordítás helyett majdnem pick six
Klaci79
r.baggio
32 perc után volt Klubniknak egy olyan passza, hogy mondom ez igen, ezt még mutogatni fogják...erre 2 passzal később ez a pick...na közben a Clemson védelem pályára lépett, mondjuk ez a sérülés nem jön jókor nekik
2 hónapja
Hatalmas fantázia kell, hogy ezt a Klubnikot első kör elejébe lássam a drafton, bár a személyzete sem könnyíti meg az életét.Épp írni akartam, hogy na ez a drive már kinézett tőle valahogy, erre TD és fordítás helyett majdnem pick six
Klaci79
www.youtube.com/live/tJ3CtlNNP8Q?si=hDK5Km7-IAtLpnxm
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Még csütörtök:LMAO a food trunk is on fire outside of the Wake Forest NC State game and it’s literally hotboxing the stadium @SickosCommittee pic.twitter.com/dw5a0F54bL
— Oswald (@OswaldsWrld) September 12, 2025
Ma:
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hmm, Georgia TechSzerintem még sosem láttam a Clemsontól ezt a lila mezt
zacknorb
2 hónapja
Hatalmas fantázia kell, hogy ezt a Klubnikot első kör elejébe lássam a drafton, bár a személyzete sem könnyíti meg az életét.
2 hónapja
Na sikerült megnéznem ezeket az éjszakai meccseket, csak fogom a fejem, hogy ez a Kansas State milyen borzalom gyenge csapat lett…Na mondjuk a UCLA se semmi, de náluk ez már szinte alapbeállítás.
Viszon ma éjjel komoly kis meccsek lesznek. A floridai rangadó se lesz rossz, meg a Georgia Tech-Clemson is várós.
2 hónapja
Idén az NC State lesz az, hogy 6-0-al és 15 körüli kiemeléssel kezdenek, majd buknak hatot zsinórban és 6-6 lesz.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Uramisten, ezt az A&M meccszárást nézzétek meg, durva
Poloska vagyok.
2 hónapja
Istenem basszus, Gators!!! 🤡🤡🤡Mondjuk a Clemson se volt pite, bár a Troynak annyi mázlija vopt az első félidőben, mint a Clemsonnak a másodikban.
2 hónapja
Ma lesz egy jó kis upset gyanús Alabama-Louisiana-Monroe, remélem, addigra a USF lenyomja a Floridát.Az egyik bejött 😊 jövő héten USF @ Miami!
Dzsokijuing

---
2 hónapja
Á, gyorsan fordított mindkét köcsög favorit. Az UTSA viszont a Texas State ellen is képes volt kikapni.USF ranked!
zacknorb
És az UNLV is 20 ponttal vezet a Bruins ellen a félidőben
2 hónapja
Á, gyorsan fordított mindkét köcsög favorit. Az UTSA viszont a Texas State ellen is képes volt kikapni.
Poloska vagyok.
2 hónapja
USF safety! Elbaszta a long snapper gátőr.
Poloska vagyok.
2 hónapja
És egy playből megnyeri a Mizzou.Közben vezet az USF.
Poloska vagyok.