CFB követő 2025

5 feliratkozó

2 hónapja
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 571 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Clemson 😕 na mindegy, van GT-s pulcsim is 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Ha egy FGlal dől el, az lesz a Birr dirr

Poloska vagyok.
2 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Ez a Clemson védelem nagyon messze van a legendás elődöktől...pedig a GT egy faék egyszerűségű gameplannel készült. King 22-szer futott eddig...szerintem még 2-3 benne van.
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Nagyon jó, ahogy lehet hallani, ahogy a bíró beszél a VAR központtal

2 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
Még csütörtök:

Ma:

zacknorb
Baszki egyszer csak tök szürke lett az all 22, mondom mivan beszart a kamera. De akkor ez volt csak
2 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 953 — Így remélem megfelelek nektek.....
PSUnak hátha lesz megint olyan YouTube streamünk mint a múlt héten 🤔
2 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 124 — no es importante
Go Jackets!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
JustoVillar Michigan State Spartans 699
Atlanta Special 😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 hónapja
Erre tessék...milyen jól fog kinézni a statban: 73 yardos TD Klubnik...mondjuk 12-t szállt a levegőben 😀
2 hónapja
Hatalmas fantázia kell, hogy ezt a Klubnikot első kör elejébe lássam a drafton, bár a személyzete sem könnyíti meg az életét.
Klaci79
Épp írni akartam, hogy na ez a drive már kinézett tőle valahogy, erre TD és fordítás helyett majdnem pick six

r.baggio
Na mondom, megvárom ezzel a reklámot 😊
32 perc után volt Klubniknak egy olyan passza, hogy mondom ez igen, ezt még mutogatni fogják...erre 2 passzal később ez a pick...na közben a Clemson védelem pályára lépett, mondjuk ez a sérülés nem jön jókor nekik
2 hónapja
Hatalmas fantázia kell, hogy ezt a Klubnikot első kör elejébe lássam a drafton, bár a személyzete sem könnyíti meg az életét.
Klaci79
Épp írni akartam, hogy na ez a drive már kinézett tőle valahogy, erre TD és fordítás helyett majdnem pick six

www.youtube.com/live/tJ3CtlNNP8Q?si=hDK5Km7-IAtLpnxm

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 435 — Kinek mit intézett a kormánya
Még csütörtök:

Ma:

Poloska vagyok.
2 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 866
Hmm, Georgia Tech
zacknorb
Szerintem még sosem láttam a Clemsontól ezt a lila mezt

2 hónapja
2 hónapja
Hmm, Georgia Tech

Poloska vagyok.
2 hónapja
Na sikerült megnéznem ezeket az éjszakai meccseket, csak fogom a fejem, hogy ez a Kansas State milyen borzalom gyenge csapat lett…
Na mondjuk a UCLA se semmi, de náluk ez már szinte alapbeállítás.
Viszon ma éjjel komoly kis meccsek lesznek. A floridai rangadó se lesz rossz, meg a Georgia Tech-Clemson is várós.
2 hónapja
The cautionary tale of Nico Iamaleava

És a Kansas State lesz az idei Florida State

Szerkesztette: r.baggio

---
2 hónapja
Idén az NC State lesz az, hogy 6-0-al és 15 körüli kiemeléssel kezdenek, majd buknak hatot zsinórban és 6-6 lesz.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Uramisten, ezt az A&M meccszárást nézzétek meg, durva

Poloska vagyok.
2 hónapja
Istenem basszus, Gators!!! 🤡🤡🤡
Mondjuk a Clemson se volt pite, bár a Troynak annyi mázlija vopt az első félidőben, mint a Clemsonnak a másodikban.
2 hónapja
Ma lesz egy jó kis upset gyanús Alabama-Louisiana-Monroe, remélem, addigra a USF lenyomja a Floridát.
Dzsokijuing
Az egyik bejött 😊 jövő héten USF @ Miami!

---
2 hónapja
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 429 — Big Penix Energy
Á, gyorsan fordított mindkét köcsög favorit. Az UTSA viszont a Texas State ellen is képes volt kikapni.
zacknorb
USF ranked!

És az UNLV is 20 ponttal vezet a Bruins ellen a félidőben
2 hónapja
Á, gyorsan fordított mindkét köcsög favorit. Az UTSA viszont a Texas State ellen is képes volt kikapni.

Poloska vagyok.
2 hónapja
USF safety! Elbaszta a long snapper gátőr.

Poloska vagyok.
2 hónapja
És egy playből megnyeri a Mizzou.
Közben vezet az USF.

Poloska vagyok.