CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
Na, akkor kezdjük meg a maitHa már mindenképp szubjektív rangsornak kell döntenie, az AP le is válthatná a committee-t
Az AP pollban a Bama esik ki.
Az ESPNen olvasottaknál 7szer a Bama, 3szor a ND, 3szor a Miami esik ki.
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Na, akkor kezdjük meg a maitAz AP pollban a Bama esik ki.
Az ESPNen olvasottaknál 7szer a Bama, 3szor a ND, 3szor a Miami esik ki.
Poloska vagyok.
1 hónapja
Eszmeletlen, osu kihagyta.
Ventura
Miérr nem lehetett nekimenni itt és győzelemre játszani 3and1-nél, nem értem.Én most nézem vissza de OMG mekkora #collegekickers
Kihagyott FG meg...meg is bosszulta a döntést.
bogjosi
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nyert a Duke hosszabbításban 😀A hogy jutottak oda is érdekes, fura volt a no call a Cavs TD-nél, re itt a szabály.
r.baggio
ca.sports.yahoo.com/news/virginia-game-td-catch-explained-055423643.html
Poloska vagyok.
1 hónapja
Nyert a Duke hosszabbításban 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Halhatatlanok.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
Miérr nem lehetett nekimenni itt és győzelemre játszani 3and1-nél, nem értem.Kihagyott FG meg...meg is bosszulta a döntést.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 hónapja
Eszmeletlen, osu kihagyta.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
1 hónapja
El sem hiszem, hogy a jelenleg mutatott kép alapján az indiananak esélye van. Végre vezet.
1 hónapja
Nagyon adnám, ha Aiden Boumanék ott lennének a legjobb 4-ben. Aki még az Illinois State mellett beleszólhat a nagyok(= a 2 montanai csapat) dolgába, az a Tarleton State.A mai után leírni, hogy egyenes út eléggé amatőr, vagy számítóan profi jynxtriad.| csak a South Dakota |
zacknorb
r.baggio
Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Nehhh. A hoosiers történelmi merkozese és mendoza kicsekkolt. Reméljük nem komoly és vissza is jön.1 playt hagyott ki
Ventura
1 hónapja
Nehhh. A hoosiers történelmi merkozese és mendoza kicsekkolt. Reméljük nem komoly és vissza is jön.
1 hónapja
fú de nincs kedvem holnap dolgozni, inkább nézném az ACC döntőt 😀Szerencsére én magam dönthettem így, bár annyira mazochista nem vagyok, hogy előzetesen ne a big tent válasszam 😊
Löfli

---
1 hónapja
fú de nincs kedvem holnap dolgozni, inkább nézném az ACC döntőt 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Nem zavarna ez a Bama amúgy a playoffban, ha nem lenne ott négy másik SEC-s csapat, pláne a full kakukktojás Oklahoma (akiktől ugye kikaptak, ahogy a borzalmas FSU-tól)

---
1 hónapja
köszi 😊Itt ma nem lesz szoros meccs a "nagy meccsek" közül...Na azért figyelj, szerintem fel fog jönni egy td-re a Bama
dande2
r.baggio

Don't blink!
1 hónapja
Na ezzel legalább talán a számomra teljesen érthetetlen Simpson hype-nak is vége lesz

---
1 hónapja
És akkor be lehet őket vinni a playoffba.Itt ma nem lesz szoros meccs a "nagy meccsek" közül...Na azért figyelj, szerintem fel fog jönni egy td-re a Bama
dande2
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
ez a Georga #15-ös a legjobb Bama játékosAzért Germie Bernard sem kutya.
Löfli
Nyilván, mert nem a Georgiaban játszik.
Poloska vagyok.
1 hónapja
ez a Georga #15-ös a legjobb Bama játékos

Don't blink!
1 hónapja
Itt ma nem lesz szoros meccs a "nagy meccsek" közül...Na azért figyelj, szerintem fel fog jönni egy td-re a Bama
dande2

---
1 hónapja
Itt ma nem lesz szoros meccs a "nagy meccsek" közül...
1 hónapja
#1 Ohio StatePont most számoltam én is, nálam a Miami at Texas A&M és a Notre Dame at Oklahoma a fix.
Notre Dame @ #8 Oklahoma
#2 Georgia
Miami @ #7 Texas A&M
#3 Indiana
Virginia @ #6 Ole Miss
#4 Texas Tech vs
Tulane @ #5 Oregon
Nekem tetszik, de remélem nyer ma éjszaka a Hoosiers és akkor ők lesznek a no. 1.
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
#1 Ohio StateNotre Dame @ #8 Oklahoma
#2 Georgia
Miami @ #7 Texas A&M
#3 Indiana
Virginia @ #6 Ole Miss
#4 Texas Tech vs
Tulane @ #5 Oregon
Nekem tetszik, de remélem nyer ma éjszaka a Hoosiers és akkor ők lesznek a no. 1.

---