CFB követő 2025

4 feliratkozó

1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya
Na, végre Smart nem bassza el a Bama ellen a SEC döntőt?
zacknorb
Ez eddig nagyon sima
warr_b
És ez menti meg az ACC-t.
Végén még 2 PO csapatos konf lesznek, ha nyer a Virginia.

Poloska vagyok.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 426 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
zacknorb
Ez eddig nagyon sima

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
Na, nem lesz rematch a Celebration Bowlon, a South Carolina State ellenfele ezúttal a Prairie View A&M, a meccset a net4+ élőben közvetíti majd jövő szombaton

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

Illinois State gets a TD on 4th down and the 2 pt conversion to take a 1 point lead over North Dakota in the final minute

[image or embed]

— CJ Fogler (@cjzero.bsky.social) 2025. december 6. 22:09

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Simpson nem néz ki jól, lehet így novemberben kijátsza magát az első körből?

Poloska vagyok.
1 hónapja
A mai után leírni, hogy egyenes út eléggé amatőr, vagy számítóan profi jynxtriad.
zacknorb
| csak a South Dakota |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Máskor az egész Playoffban nincs ennyi összesen.
Update: Mire ezt leírtam, már vezet a SFA.
iktriad
Hát tavaly egyetlen egy volt összesen, mikor a #2 NDSU megverte a döntőben a no. 1.-t 😊

Ehhez képest kiestek most veretlen címvédőként, meg a South Dakota State is elbukott, innentől egyenes az út a montanai háziderbiig
r.baggio
A mai után leírni, hogy egyenes út eléggé amatőr, vagy számítóan profi jynxtriad.

Poloska vagyok.
1 hónapja
Máskor az egész Playoffban nincs ennyi összesen.
iktriad
Hát tavaly egyetlen egy volt összesen, mikor a #2 NDSU megverte a döntőben a no. 1.-t 😊

Ehhez képest kiestek most veretlen címvédőként, meg a South Dakota State is elbukott, innentől egyenes az út a montanai háziderbiig

---
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 375 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Na mi van, Bama?
warr_b
Blama.
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 426 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Na mi van, Bama?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 375 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sajnos a Yale elbukott, de nagyot ment az a csapat és bőven bebizonyították, hogy az ivy-nak is van helye a playoffban
r.baggio
Csak 8-al kaptak ki a 2. kiemelttől a tundrán. Óriási taps nekik. És remélem a többi Ivy League-s csapat is elhiszi, hogy van keresni valójuk a rájátszásban.

Közben a Stephen F Austin és az Abilene Christian igazi pisztolypárbajt vívnak. Az ACU vezet (megint - az első idei meccsüket is ők nyerték), és ha megtartják az előnyüket, akkor az már ma a NEGYEDIK upset lenne! Máskor az egész Playoffban nincs ennyi összesen.

És a SWAC döntőn is csak 2 pont a difi még mindig Prairie View A&M javára.

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Sajnos a Yale elbukott, de nagyot ment az a csapat és bőven bebizonyították, hogy az ivy-nak is van helye a playoffban

---
1 hónapja
úgyis benyomják a Bamát, még ha 35-0 lesz a vége is 😀
Löfli
Tavaly se nyomták be végül

---
1 hónapja
Löfli
Tavaly is ez volt.
Oh, wait a minute

Poloska vagyok.
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 472
Löfli
Ez eddig se volt kérdés.

1 hónapja

Don't blink!
1 hónapja
Miamiban megy a cheer fullon a Georgianak
zacknorb
Eddig tetszik

---
1 hónapja
Bama meccset eldobta youtube...nincs valami jó?
Klaci79
Net4+

---
1 hónapja
Miamiban megy a cheer fullon a Georgianak

Poloska vagyok.
1 hónapja
Klaci79
 gamestrend.net/s44-georgia-9-alabama/

Don't blink!
1 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 853
1 hónapja
UPSET ALERT!!! Lehet otthon kikap a Bison?! 20 mp van hátra, és 1 pontos hátrányban vannak az Illinois State ellen. A labda az NDSU 41 yardosán van!
iktriad
Kiestek bazz 😀
r.baggio
Montanaban nagy lesz az öröm, főleg ha mindkét csapat továbbjut. Vezet a Bobcats és a Griz is. A Yale jobban tartja magát, mint a Jacksrabbits! 😀

Mire leírtam ezt a Montana State bevert egy TD-t, így mindkét állami csapat 15-el megy.

A 4 Észak és Dél Dakota csapatból, ami ma mind pályán van/volt jó eséllyel csak a South Dakota marad egyedül a legjobb 8 között.

Amúgy meg bántóan elitista ez az ember, megy közben egy SWAC döntő is, amiről persze mélyen hallgat.

r.baggio
Jelentem a Prairie View A&M 16-7-re megy a Jackson State ellen.

Szerkesztette: iktriad
1 hónapja
Nagy dráma az NDSU meccsén
 www.youtube.com/live/tHzIncXxL-o?si=hXsDD34JauJiMTkt

És kezdődik az SEC döntő!
r.baggio
NYERT A REDBIRDS!!!! Kiesett az egész torna toronymagas favoritja, a North Dakota State otthon!
1 hónapja
UPSET ALERT!!! Lehet otthon kikap a Bison?! 20 mp van hátra, és 1 pontos hátrányban vannak az Illinois State ellen. A labda az NDSU 41 yardosán van!
iktriad
Kiestek bazz 😀

---