CFB követő 2025

4 feliratkozó

1 hónapja
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 750
Eddig egy csapat van a pályán.
iktriad
szerencsére az nem a bama 😀
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 375 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eddig egy csapat van a pályán.
1 hónapja
A meccshez kapcscolódva: én Sooners meccset elejétől a végéig utoljára nem tudom mikor láttam pontosan, de még Ceedee is itt játszott 😀
shagi0206
Remélem, hogy akkor legalább ez volt az:

en.wikipedia.org/wiki/2018_Rose_Bowl

Playoff elődöntő, minden idők egyik legjobb meccse
r.baggio
Rémlik valami erről a meccsről, de ezt szerintem csak visszanéztem, nem élőben követtem.
1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 701 — no es importante
A meccshez kapcscolódva: én Sooners meccset elejétől a végéig utoljára nem tudom mikor láttam pontosan, de még Ceedee is itt játszott 😀
shagi0206
Remélem, hogy akkor legalább ez volt az:

en.wikipedia.org/wiki/2018_Rose_Bowl

Playoff elődöntő, minden idők egyik legjobb meccse

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 262 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
eddig jó

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
Draft 1-2. kört tekintve kire kell figyelni? Igazából aludni akartam, de nem megy, úgy hogy nézek egy kis NCAA-t.
KeyG
Normál esetben lehet én se nézném - viszont amilyen állapotban voltam melóból hazaérkezés után, bealudtam az első vízszintbe helyezkedés után 2-4 perccel. 7kor már aludtam, éjfélkor meg felkeltem, így a program adott 😀
shagi0206
Én szerda reggel 6 tól nem dolgozom január 3-ig 😅
KeyG
nekem még lesz ugyan munkanapom, de azok már ilyen lötyögősek lesznek, fél lábbal kibírom. Plusz nem is lesz az már 8 óra se, inkább 6.

Szerkesztette: shagi0206
1 hónapja
KeyG Baltimore Ravens 13 608
Draft 1-2. kört tekintve kire kell figyelni? Igazából aludni akartam, de nem megy, úgy hogy nézek egy kis NCAA-t.
KeyG
Normál esetben lehet én se nézném - viszont amilyen állapotban voltam melóból hazaérkezés után, bealudtam az első vízszintbe helyezkedés után 2-4 perccel. 7kor már aludtam, éjfélkor meg felkeltem, így a program adott 😀
shagi0206
Én szerda reggel 6 tól nem dolgozom január 3-ig 😅

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
1 hónapja
A Proctort láttam már Ravens elsőnek vizionálva ahhoz képest most a másik felsorolt Thomas benyomta keményen.
KeyG
Ugye szerettek Bama játékost draftolni, de R Mason Thomas szerintem top15-ös pick lesz

És löfli listáját úgy nézd, hogy csak a draft eligible játékosok vannak benne

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
KeyG
1 hónapja
A Proctort láttam már Ravens elsőnek vizionálva ahhoz képest most a másik felsorolt Thomas benyomta keményen.

We are just the Ravens!
1 hónapja
KeyG
Ty Simpson, QB – Alabama
Kadyn Proctor, OL – Alabama
Germie Bernard, WR – Alabama
R Mason Thomas, OLB – Oklahoma
Bray Hubbard, S – Alabama
L.T. Overton, DT – Alabama
Deontae Lawson, LB – Alabama
Domani Jackson, CB – Alabama
Peyton Bowen, S – Oklahoma

Don't blink!
1 hónapja

We are just the Ravens!
1 hónapja
Na gyerünk, hajrá Oklahoma

---
1 hónapja
A Memphis is kicsekkolt, hát sok izgulnivaló nem akadt a playoff előtt

---
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya
Bracketet meg este még adjátok le

Poloska vagyok.
1 hónapja
rip Kennesaw State 😕

Don't blink!
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 426 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Ott a negyedik TD, ez màr így egy negyed után garbage time...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 426 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Miageci, betettem a mosást, 1:16 alatt 2 TD
zacknorb
Beírjuk Löfli retyón ülése meg nagylaza dohányzása mellé.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 742 — Kinek mit intézett a kormánya
Miageci, betettem a mosást, 1:16 alatt 2 TD

Poloska vagyok.
1 hónapja
Kezdődik az NCAA rájátszás, de közvetlenül előtte lesz még két bowl magyar kommentárral:

17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)

02:00 ALABAMA @ OKLAHOMA (ARENA4)

Éjszaka remélem lesznek majd itt is páran, én nagyon várom már

---
1 hónapja
Mennyire írhat történelmet este a Sooners?

"Who's the last team to beat Alabama twice in same season?
The last time Alabama lost to the same team twice in a season was in 1893, when it fell to Birmingham Athletic Club in the school's second season ever."

Poloska vagyok.
1 hónapja

---
1 hónapja
Ma hajnali háromtól a két Dallas Cowboys edzőközpontjában játszott bowlból az elsó:

Missouri State vs Arkansas State, az előbbi program szintén története első FBS bowljára készül.
r.baggio
Erről a meccsről az ESPN megfeledkezett, és nem tették be a tippeldébe.
zacknorb
Bárcsak a tegnap éjszakait hagyták volna ki, akkor nem megy el a 40 pontos tippem

---
1 hónapja
Ma hajnali háromtól a két Dallas Cowboys edzőközpontjában játszott bowlból az elsó:

Missouri State vs Arkansas State, az előbbi program szintén története első FBS bowljára készül.
r.baggio
Erről a meccsről az ESPN megfeledkezett, és nem tették be a tippeldébe.

Poloska vagyok.
1 hónapja

---