CFB követő 2025
4 feliratkozó
1 hónapja
A fél csapat hiányzott, ahhoz képest jól helyt álltak. Ezerszer inkább legyen ez, mint amit a Notre Dame művelt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
www.underdogdynasty.com/sun-belt-conference/2019/10/28/20934976/a-feeling-deeper-than-hate-revised-georgia-southern-eagles-appalachian-state-mountaineers-rivalryJobban jártak volna, ha nem emberkednek és a szünetet választják 😊
Régen ez nagy FCS rivalry volt. Most csak egy meccs a sok közül.Nem értek egyet
iktriad
They were like 'you know what? We could take the winter off -OR- we could go punch those assholes we hate in Birmingham. What do you think fellas? You wanna go headbutt Georgia Southern again? Hell yeah we like that more than vacation!' So App State is here because they get to fight Georgia Southern on TV for a few hours a few days after Christmas and that's what bowl season is all about.
r.baggio

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
www.underdogdynasty.com/sun-belt-conference/2019/10/28/20934976/a-feeling-deeper-than-hate-revised-georgia-southern-eagles-appalachian-state-mountaineers-rivalryRégen ez nagy FCS rivalry volt. Most csak egy meccs a sok közül.Nem értek egyet
iktriad
They were like 'you know what? We could take the winter off -OR- we could go punch those assholes we hate in Birmingham. What do you think fellas? You wanna go headbutt Georgia Southern again? Hell yeah we like that more than vacation!' So App State is here because they get to fight Georgia Southern on TV for a few hours a few days after Christmas and that's what bowl season is all about.

---
1 hónapja
Ma 20:00, Deeper than hate (Birmingham edition)Régen ez nagy FCS rivalry volt. Most csak egy meccs a sok közül.
APPALACHIAN STATE vs GEORGIA SOUTHERN
r.baggio
1 hónapja
Ma 20:00, Deeper than hate (Birmingham edition)APPALACHIAN STATE vs GEORGIA SOUTHERN

---
1 hónapja
A nap három legjobb meccse+
Gator Bowl
youtu.be/iy9FUhUH42s?si=wPs0f3jqzddoTIDl
Military Bowl
youtu.be/ITCsJCFizKk?si=zzv4XHxZycpPvBIC
Pinstripe Bowl
youtu.be/iHjnzRKp0Co?si=mW6SHoFS8cHOJm_q
Fenway Bowl
youtu.be/4qDMTZBm6nA?si=ZbSCFjJgl5QCNsBS
Snoop Dogg Bowl
youtu.be/iPHoNfbP0Fw?si=RqlQGOOtDFeRwo_E

---
1 hónapja
és egyből visszaszerzi a UNT, fun meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
lol milyen felpattanó INT-t szerzett a San Diego State

Don't blink!
1 hónapja
hát egy jó passzal nehéz game winning drive-ot vezetni

Don't blink!
1 hónapja
az mekkora elkapás 4&15-re

Don't blink!
1 hónapja
Poptarts bowl. Beszaras.A Snoop Dogg bowl volt már?
Hendrix
Illetve Magyarországon is lehetne majd Zámbó Jimmy kupa a legjobb mennyei megyei játékosok all-star meccsén.
1 hónapja
Poptarts bowl. Beszaras.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Nem tudom DDS jön e a draftra de a Giants helyèben lehet behúznám Carter másik oldalára.Közben ott a vège 🤗🥳
1 hónapja
Pacsi a csíkosoknak 😡
1 hónapja
Bíról rohadtul meccsbe akarjak tartani a Clemsont....holdingokat beztegrendszeresen nem dobjak be.....
1 hónapja
Yeees
1 hónapja
eldőlt

Don't blink!
1 hónapja
Ez az ECU TD is elég nagy bomba voltANNYIRA tudtam, hogy nem lett volna szabad változtatnom, de a reddit lebeszélt a jó kis ECU underdog pickemről, pedig 24 pontot pakoltam alapból rájuk
zacknorb
#Eatshitpitt

---
1 hónapja
Ez az ECU TD is elég nagy bomba volt
Poloska vagyok.
1 hónapja
Na visszaadtuk a kölcsönt 😏
1 hónapja
Elég csak nézni egy darabig és már fázol is...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
Bocs, akkor ő 😉| | Nem örülnèk Becknek inkább maradna Gunk..... megdolgozott èrte....persze egy idióta holding.....Beck nem hinném hogy jönne.
dande2
Becht ellenben annál inkább valószínű.
zacknorb