CFB követő 2025

4 feliratkozó

1 hónapja
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 697 — no es importante
A fél csapat hiányzott, ahhoz képest jól helyt álltak. Ezerszer inkább legyen ez, mint amit a Notre Dame művelt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
warr_b Washington Commanders 28 425 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 www.underdogdynasty.com/sun-belt-conference/2019/10/28/20934976/a-feeling-deeper-than-hate-revised-georgia-southern-eagles-appalachian-state-mountaineers-rivalry

Régen ez nagy FCS rivalry volt. Most csak egy meccs a sok közül.
iktriad
Nem értek egyet

They were like 'you know what? We could take the winter off -OR- we could go punch those assholes we hate in Birmingham. What do you think fellas? You wanna go headbutt Georgia Southern again? Hell yeah we like that more than vacation!' So App State is here because they get to fight Georgia Southern on TV for a few hours a few days after Christmas and that's what bowl season is all about.
r.baggio
Jobban jártak volna, ha nem emberkednek és a szünetet választják 😊

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 hónapja
 www.underdogdynasty.com/sun-belt-conference/2019/10/28/20934976/a-feeling-deeper-than-hate-revised-georgia-southern-eagles-appalachian-state-mountaineers-rivalry

iktriad
Nem értek egyet

They were like 'you know what? We could take the winter off -OR- we could go punch those assholes we hate in Birmingham. What do you think fellas? You wanna go headbutt Georgia Southern again? Hell yeah we like that more than vacation!' So App State is here because they get to fight Georgia Southern on TV for a few hours a few days after Christmas and that's what bowl season is all about.

---
1 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 84 374 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma 20:00, Deeper than hate (Birmingham edition)
APPALACHIAN STATE vs GEORGIA SOUTHERN

r.baggio
1 hónapja
Ma 20:00, Deeper than hate (Birmingham edition)
APPALACHIAN STATE vs GEORGIA SOUTHERN

---
1 hónapja
A nap három legjobb meccse

+

Gator Bowl
 youtu.be/iy9FUhUH42s?si=wPs0f3jqzddoTIDl

Military Bowl
 youtu.be/ITCsJCFizKk?si=zzv4XHxZycpPvBIC

Pinstripe Bowl
 youtu.be/iHjnzRKp0Co?si=mW6SHoFS8cHOJm_q

Fenway Bowl
 youtu.be/4qDMTZBm6nA?si=ZbSCFjJgl5QCNsBS

Snoop Dogg Bowl
 youtu.be/iPHoNfbP0Fw?si=RqlQGOOtDFeRwo_E

---
1 hónapja
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 261 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
és egyből visszaszerzi a UNT, fun meccs

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
lol milyen felpattanó INT-t szerzett a San Diego State

Don't blink!
1 hónapja
hát egy jó passzal nehéz game winning drive-ot vezetni

Don't blink!
1 hónapja
az mekkora elkapás 4&15-re

Don't blink!
1 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 468
Poptarts bowl. Beszaras.
Hendrix
A Snoop Dogg bowl volt már?

Illetve Magyarországon is lehetne majd Zámbó Jimmy kupa a legjobb mennyei megyei játékosok all-star meccsén.

1 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Poptarts bowl. Beszaras.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem tudom DDS jön e a draftra de a Giants helyèben lehet behúznám Carter másik oldalára.

Közben ott a vège 🤗🥳
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 885 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem Gunk megkapja a lehetőséget nálunk!!!! Illetve így fejlődik tovább vhol máhol ha itt nem. Nálam ő abszolút első kör kaliber amit idén mutat

Szerkesztette: dande2
1 hónapja
Pacsi a csíkosoknak 😡
1 hónapja
Bíról rohadtul meccsbe akarjak tartani a Clemsont....holdingokat beztegrendszeresen nem dobjak be.....
1 hónapja
Yeees
1 hónapja
eldőlt

Don't blink!
1 hónapja
Ez az ECU TD is elég nagy bomba volt
zacknorb
ANNYIRA tudtam, hogy nem lett volna szabad változtatnom, de a reddit lebeszélt a jó kis ECU underdog pickemről, pedig 24 pontot pakoltam alapból rájuk

#Eatshitpitt

---
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 739 — Kinek mit intézett a kormánya
Ez az ECU TD is elég nagy bomba volt

Poloska vagyok.
1 hónapja
Na visszaadtuk a kölcsönt 😏
1 hónapja
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 460 — Bla, bla, bla
Elég csak nézni egy darabig és már fázol is...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 739 — Kinek mit intézett a kormánya
A hideg droppok...

Poloska vagyok.
1 hónapja
| | Nem örülnèk Becknek inkább maradna Gunk..... megdolgozott èrte....persze egy idióta holding.....
dande2
Beck nem hinném hogy jönne.
Becht ellenben annál inkább valószínű.
zacknorb
Bocs, akkor ő 😉