Idaho Potato Bowl
több mint 10 éve
Legalább az under tippem jött, ráadásul pénzért 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Yep, csak hogy jobban fájjon, bár végülis az Akron győzelme is szép sztori. Ekkor csak annak tudok örülni, hogy nem pénzben fogadok, mert ez is fifti-fifti meccs volt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Az első félidő végi six point swing végül is elég fontosnak bizonyult
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az Akronre raktam, de most szurkolok a Utah State-nek 😀
több mint 10 éve
A visszanézés után úgyis stands lesz, ahogy mostanában a visszanézések zajlanak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szemét back judge... Ha nem bírálja felül az SJ-t, akkor marad az elkapás, így tényleg már csak formalitásNa de majd a Boca Raton Bowl jobb lesz

---
több mint 10 éve
EldőltMiért nem szóltál, hogy jinxeljek? Game Over.
| értsd remélem forditanak! |
baggio
több mint 10 éve
Eldőlt | értsd remélem forditanak! |

---
több mint 10 éve
Alakul az Akron 1. Bowl győzelme.
több mint 10 éve
Becsűrte 46-ról, a Utah St ahogy szopatja magát egész meccsen, innen már nehéz lesz visszajönni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Az Akron rezesbanda elég korrekt audioélményt nyújt a fűlnek.dettó, fülesen kurva jó 😛
iktriad
több mint 10 éve
Az Akron rezesbanda elég korrekt audioélményt nyújt a fűlnek.
több mint 10 éve
Én is belőttem az ESPN playert. Most még kékebbnek tűnik a Boise pályája. 😊
több mint 10 éve
Ja az espn playernek van alkalmazása samsung smart tv-re is, de nekem az nem akar valamiért jól működni, ott mindig akadoziknekem is eléggé akadozik a tv-n...örülök akkor, hogy ez nem egyedi
baggio
több mint 10 éve
Kicsit elfogyott az Akronott a fumble 😀
Jakehomer
több mint 10 éve
na végre rájöttek a Utah State-nél hogy az irányító is futhat?
buhloone mindstate
több mint 10 éve
Ja az espn playernek van alkalmazása samsung smart tv-re is, de nekem az nem akar valamiért jól működni, ott mindig akadozik

---
több mint 10 éve
haha 😀 én most simán beérem a laptoppal, de múltkor barátnőm nővérénél smart tv-n elég fasza volt Draft-ot meg asszem később az egyik kosár Final Four meccset is ott nézni 😛
több mint 10 éve
ja már nem is Chuckie van bent, hanem Myers...jó ez az ESPN player basszameg 😊szerinted miért fogom a fejem, mikor valaki azt mondja, hogy nincs a tévében college football? 😊
Drip
kepfeltoltes.hu/151222/20151106_013656_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

---