Week 1
2 feliratkozó
több mint 5 éve
folytassukEz a meccs se rossz, sőt.
www.youtube.com/watch?v=UsU7Lv6hCvs
mmdan
twitter.com/AdamStites_/status/1165475401298325504
több mint 5 éve
Előszezoni rangsorral kár foglalkozni, az javarészt az előző idénynek és a bowl meccseknek szólPlusz mindig a nagyobb programokat emelik ki alapvetően
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
mmdan
329
hiába nyertek, a 8. kiemelést nem értem mire fel kapták
több mint 5 éve
Erre mondják, hogy trainwreckIzgalmas volt, ha színvonalas nem is, kezdésnek tökéletes
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Annyira jelképes volt, hogy hogy ért ez véget.
több mint 5 éve
Sajnos eddig csak JPP-ről tudunk, igaz abból 2 is volt már - Jason Pierre-Paul és Jean Pierre Papin. 😊A Miami legjobb elkapója a DPI. 😊Várom már mikor tűnik fel egy játékos akinek a neve rövidítése ez, és akkor ezt poént fogod hónapokig lövöldözni, pl Devin Pierre-Ingram.
iktriad
Sixo
több mint 5 éve
Mekkora mákja van ma a Canesnek akár kokaint is termeszthetnének.
több mint 5 éve
A Miami legjobb elkapója a DPI. 😊Várom már mikor tűnik fel egy játékos akinek a neve rövidítése ez, és akkor ezt poént fogod hónapokig lövöldözni, pl Devin Pierre-Ingram.
iktriad
több mint 5 éve
A Miami legjobb elkapója a DPI. 😊
több mint 5 éve
twitter.com/PeterBurnsESPN/status/1165452126186868736
---
több mint 5 éve
Na maradt még esély Baggio Hail Maryjére.De olyan Rodgerses legyen.
iktriad
több mint 5 éve
Na maradt még esély Baggio Hail Maryjére.
több mint 5 éve
Mindent elárul a coachingról ez a play isAgyhalott védelem
---
több mint 5 éve
Hozzá spread offense kéne, hogy működjön, 4 elkapója összesen nincs a Jagsnek, nehogy egyszerre.Nekem ez a Jarren Williams egyenlőre nagyon világtalannak tűnik. Volt pár jó passza, de a többin vakon van. Ha nem vigyázz első körben ledraftolja a Jags.Nekünk ott a jövő irányítója Gardner Minshew. 😊 Majd jön Mike Leech hozzá HC-nek.
Sixo
A Gators D-line ma is karcol.
iktriad
több mint 5 éve
Nekem ez a Jarren Williams egyenlőre nagyon világtalannak tűnik. Volt pár jó passza, de a többin vakon van. Ha nem vigyázz első körben ledraftolja a Jags.Nekünk ott a jövő irányítója Gardner Minshew. 😊 Majd jön Mike Leach hozzá HC-nek.
Sixo
A Gators D-line ma is karcol.
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Nekem ez a Jarren Williams egyenlőre nagyon világtalannak tűnik. Volt pár jó passza, de a többin vakon van. Ha nem vigyázz első körben ledraftolja a Jags.
több mint 5 éve
Mi az isten van itt emberek
Sixo
több mint 5 éve
Franks jézusom annyira hülye vagy, kiérdemelnéd a VV előnevet.
több mint 5 éve
Lolka 😊 tipikus college
---