Week 11
több mint 7 éve
Teljes program ||| Streamek ||| EredményekNovember 11., szombat
23:30 #19 Washington State @ Utah - Pac12 Network (stream)
01:00 #1 Alabama @ #16 Mississippi State - ESPN (stream)
01:00 Purdue @ #25 Northwestern - ESPN2 (stream)
02:00 #3 Notre Dame @ #7 Miami - abc (stream)
02:00 #6 TCU @ #5 Oklahoma - FOX (stream)
Szerkesztette: r.baggio
több mint 7 éve
Hú mekkorát kapott Fromm
több mint 7 éve
Értem, pedig egy független is izgalmasan hangzana a PO-ban, de ha nem muszáj, akkor ne erőltessük az egzotikumot 😀Eddig tetszik, ahogy alakul a nap 😊Miami, mert azzal az ND kiesne, az ACC-ből meg úgy is csak a döntő győztese (vs Clemson) kerülne be
PSU szempontból kérdezem, mi lenne a jobb, ha a Miami vagy a ND nyerne?
dande
baggio
Szerkesztette: dande2
több mint 7 éve
Jackson 2. Picksix nincsenek már szavak, bár most mázli volt.impresszív
Offense összesen 20 yard, Jackson egyedül 100 körül 😂
Klaci79
twitter.com/SBNation/status/929480601010401280
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Eddig tetszik, ahogy alakul a nap 😊Miami, mert azzal az ND kiesne, az ACC-ből meg úgy is csak a döntő győztese (vs Clemson) kerülne be
PSU szempontból kérdezem, mi lenne a jobb, ha a Miami vagy a ND nyerne?
dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
alakul az upset
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
az Iowa helyében többet nem küldeném pályára az offense-t 😀
---
több mint 7 éve
a West Virginia vs Kansas State is elég izgalmasan alakul, és közben már az ACC-ben is elfelejtettek védekezni a csapatok
---
több mint 7 éve
deyell
11 702
Hiába a szemüveg, ha mellémegy.pedig az egyik legjobb kicker az ncaa-ben, de ezen a meccsen neki sem megy.
Vrij6
choose life
több mint 7 éve
Hiába a szemüveg, ha mellémegy.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 7 éve
Willie Parker
15 376
Igen, lehet, hogy DSF -en ment
több mint 7 éve
Srácok! Töröm a fejem egy ideje, hogy álmodtam-e, de úgy emlékszem, hogy gyerekként a 90-es évek közepe/vége felé én Notre Dame és Penn State meccseket láttam az Eurosporton/Sky Sports-on közvetíteni és talán hétvégenként volt NCAA (és MLB) összefoglaló is. Jól rémlik. AZt tudom, hogy 2010 környékén aztán az EuSp adott BIg10-t. De lehet, hogy DSF volt.Big Ten, majd Notre Dame meccseket, a 90-es éveket nem tudom, de az nagyobb eséllyel szerintem a dsf volt
Fast Willie
---
több mint 7 éve
Willie Parker
15 376
Srácok! Töröm a fejem egy ideje, hogy álmodtam-e, de úgy emlékszem, hogy gyerekként a 90-es évek közepe/vége felé én Notre Dame és Penn State meccseket láttam az Eurosporton/Sky Sports-on vagy DSF-en közvetíteni és talán hétvégenként volt NCAA (és MLB) összefoglaló is. Jól rémlik.Azt határozottan tudom, hogy később - 2010 környékén - aztán az EuSp adott BIG10-t.
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Hát személyes véleménybe belefért...de íígy jobban is jártak..az Iowa O jobb ha pályára se lép...röhej amit csinálnakElmagyarázták, hogy szabály szerint nem az, csak egy személyes vélemény, hogy az ilyet megadhanákEz inkább volt safety, mint nemEz safety?! Most csak viccelsz, ugye? 😀
Kampman
Klaci79
Kampman
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Elmagyarázták, hogy szabály szerint nem az, csak egy személyes vélemény, hogy az ilyet megadhanákEz inkább volt safety, mint nemEz safety?! Most csak viccelsz, ugye? 😀
Kampman
Klaci79
több mint 7 éve
De szép kb. 50 yardos TD elkapás az Auburntől 😊
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 7 éve
az milyen elkapás wooooooow
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Auburn TD, győzni akarnak a tigrincsek!
több mint 7 éve
Klaci79
22 219
Ez inkább volt safety, mint nemEz safety?! Most csak viccelsz, ugye? 😀
Kampman
több mint 7 éve
oké a Michigan beindult, így már simán megverhetik a következő két fordulóban a Wisconsin + OSU duót
---
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Ez inkább volt safety, mint nem
több mint 7 éve
Na megint 3&out a Georgia támadóktól, Chubb is halovány
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀