NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Week 11
több mint 5 éve
Az LSU RT-re mikor dobnak már zászlót, egyfolytában holdingol
több mint 5 éve
a Kansas State @ Texas is jó kis meccs amúgy a galaxy-n, érdemes belenézni (sajnos a mindigo-s streamhez már mindig tv-s előfizetés kell)én most telón kipróbáltam működött anélkül, vagy lehet van rejtett regisztrációm
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
a Kansas State @ Texas is jó kis meccs amúgy a galaxy-n, érdemes belenézni (sajnos a mindigo-s streamhez már mindig tv-s előfizetés kell)plusz a WF-VT is szoros, a Clemson is nagyon szurkol most a Deacons-nek, hogy legalább egy kiemelt csapat ellen játszhassanak a szezonban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
ez a meccs után nem lesz mock többé, ami ne az első körbe írná, az biztosLegtöbb helyen 2-3. körre várják én úgy tudom, de ha így folytatja akkor nem látom azt, hogy ki lenne tőle jobb (úgy NCAA all-time, mivel ugye a világ legjobb egyetemi focicsapatának a valaha volt legjobb QB-ja már most). Szóval sima 1/1 lesz még év végéig valóban 😀.LSU QB-t hova várják a drafton?1/1 volt a pff mock draftjában
Jan
r.baggio
MarioAna
viszont van még egy félidő, igaz az LSU nem georgiai csapat, de sose lehet tudni...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Dobos95
2
LSU QB-t hova várják a drafton?Legutóbb mikor néztem akkor a Top5-be várták
Jan
több mint 5 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?Sajnos szerintem 1/1 lesz, nem csúszik le a kör közepéig. 😊
Jan
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Oké, de ebben mi volt amit veszíthettek volna? A 19 pont előny pont annyi, mint a 20.Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?don't get too greedy, megtanulták a bamától
peterk2005
r.baggio
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?1/1 volt a pff mock draftjában
Jan
---
több mint 5 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?
több mint 5 éve
Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?don't get too greedy, megtanulták a bamától
peterk2005
---
több mint 5 éve
Rutin
2 021
JB9 most intézi magának, hogy jövőre is tigris maradjon... Csak éppen bengáli. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?Mert nem Baggio a HC.
peterk2005
több mint 5 éve
Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?
több mint 5 éve
Mi történt, fumbli?INT
steelwolf
több mint 5 éve
Bama D nem egy svájci retesz eddig
több mint 5 éve
Mi történt, fumbli?
több mint 5 éve
LSU interceptionAlabama personal foul
LSU touchdown.
All in the final 26 seconds.
Haven't seen Alabama implode like this since ... well, January.
---
több mint 5 éve
erről van szó
---
több mint 5 éve
Az már biztos Tua nem lesz 1/1, legalább nem kerül ótvar szar csapathoz....ha más nem ennyit nyer ezzel a meccsel.
több mint 5 éve
Ha ömlik a szar, akkor jön csőstűl.....
több mint 5 éve
szép volt Tua
---
több mint 5 éve
OT-ben egy FG-al...ami gyakorlatilag majdnem döntetlen......míg a többiek értelemszerűen nem #1-től, hanem gyengébtől kaptak ki. 😊Valakit, aki nem kapott ki a #1 csapattól hazai pályán 😊.....és kit láttál volna a döntőben, a szintén 1 vereséges Oklahoma State, Stanford esetleg Boisie-t vagy a 2 vereséges Oregont, Arkansast?Maga a döntő volt gáz, hogy két SEC West csapat játszhatott, ráadásul úgy, hogy a Bama már kikapott a Tigerstől hazai pályánha valamiért igen tudok hisztizni, az a 2011-es és a 2017-es bajnoki címetek, meg az olyan elmaradt DPI-k, mint ez a legutóbbi...a Georgia ellenit még megértem az mákos volt, de az LSU ellen az tuti sima volt.
r.baggio
Alabama Niners
Kampman
Alabama Niners
Kampman
több mint 5 éve
Meggyőzőbb az LSU, minden tekintetben
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Valakit, aki nem kapott ki a #1 csapattól hazai pályán 😊.....és kit láttál volna a döntőben, a szintén 1 vereséges Oklahoma State, Stanford esetleg Boisie-t vagy a 2 vereséges Oregont, Arkansast?Maga a döntő volt gáz, hogy két SEC West csapat játszhatott, ráadásul úgy, hogy a Bama már kikapott a Tigerstől hazai pályánha valamiért igen tudok hisztizni, az a 2011-es és a 2017-es bajnoki címetek, meg az olyan elmaradt DPI-k, mint ez a legutóbbi...a Georgia ellenit még megértem az mákos volt, de az LSU ellen az tuti sima volt.
r.baggio
Alabama Niners
Kampman
Alabama Niners
több mint 5 éve
Tomcsik
8 010
hihetetlen elkapások vannak ezen a héten is 😀Ez nagyon ott volt az tuti 😊
pylon cam rulz!
r.baggio