Week 11
több mint 6 éve
Az LSU RT-re mikor dobnak már zászlót, egyfolytában holdingol
több mint 6 éve
a Kansas State @ Texas is jó kis meccs amúgy a galaxy-n, érdemes belenézni (sajnos a mindigo-s streamhez már mindig tv-s előfizetés kell)én most telón kipróbáltam működött anélkül, vagy lehet van rejtett regisztrációm
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
a Kansas State @ Texas is jó kis meccs amúgy a galaxy-n, érdemes belenézni (sajnos a mindigo-s streamhez már mindig tv-s előfizetés kell)plusz a WF-VT is szoros, a Clemson is nagyon szurkol most a Deacons-nek, hogy legalább egy kiemelt csapat ellen játszhassanak a szezonban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ez a meccs után nem lesz mock többé, ami ne az első körbe írná, az biztosLegtöbb helyen 2-3. körre várják én úgy tudom, de ha így folytatja akkor nem látom azt, hogy ki lenne tőle jobb (úgy NCAA all-time, mivel ugye a világ legjobb egyetemi focicsapatának a valaha volt legjobb QB-ja már most). Szóval sima 1/1 lesz még év végéig valóban 😀.LSU QB-t hova várják a drafton?1/1 volt a pff mock draftjában
Jan
r.baggio
MarioAna
viszont van még egy félidő, igaz az LSU nem georgiai csapat, de sose lehet tudni...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?Legutóbb mikor néztem akkor a Top5-be várták
Jan
több mint 6 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?Sajnos szerintem 1/1 lesz, nem csúszik le a kör közepéig. 😊
Jan

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Oké, de ebben mi volt amit veszíthettek volna? A 19 pont előny pont annyi, mint a 20.Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?don't get too greedy, megtanulták a bamától
peterk2005
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?1/1 volt a pff mock draftjában
Jan

---
több mint 6 éve
LSU QB-t hova várják a drafton?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?don't get too greedy, megtanulták a bamától
peterk2005

---
több mint 6 éve
JB9 most intézi magának, hogy jövőre is tigris maradjon... Csak éppen bengáli. 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?Mert nem Baggio a HC.
peterk2005
több mint 6 éve
Vajon miért nem ment rá az LSU a két pontosra?

több mint 6 éve
Mi történt, fumbli?INT
steelwolf
több mint 6 éve
Bama D nem egy svájci retesz eddig
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Mi történt, fumbli?
több mint 6 éve
LSU interceptionAlabama personal foul
LSU touchdown.
All in the final 26 seconds.
Haven't seen Alabama implode like this since ... well, January.

---
több mint 6 éve
erről van szó

---
több mint 6 éve
Az már biztos Tua nem lesz 1/1, legalább nem kerül ótvar szar csapathoz....ha más nem ennyit nyer ezzel a meccsel.
több mint 6 éve
Ha ömlik a szar, akkor jön csőstűl.....
több mint 6 éve
szép volt Tua

---
több mint 6 éve
OT-ben egy FG-al...ami gyakorlatilag majdnem döntetlen......míg a többiek értelemszerűen nem #1-től, hanem gyengébtől kaptak ki. 😊Valakit, aki nem kapott ki a #1 csapattól hazai pályán 😊.....és kit láttál volna a döntőben, a szintén 1 vereséges Oklahoma State, Stanford esetleg Boisie-t vagy a 2 vereséges Oregont, Arkansast?Maga a döntő volt gáz, hogy két SEC West csapat játszhatott, ráadásul úgy, hogy a Bama már kikapott a Tigerstől hazai pályánha valamiért igen tudok hisztizni, az a 2011-es és a 2017-es bajnoki címetek, meg az olyan elmaradt DPI-k, mint ez a legutóbbi...a Georgia ellenit még megértem az mákos volt, de az LSU ellen az tuti sima volt.
r.baggio
Alabama Niners
Kampman
Alabama Niners
Kampman
több mint 6 éve
Meggyőzőbb az LSU, minden tekintetben
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Valakit, aki nem kapott ki a #1 csapattól hazai pályán 😊.....és kit láttál volna a döntőben, a szintén 1 vereséges Oklahoma State, Stanford esetleg Boisie-t vagy a 2 vereséges Oregont, Arkansast?Maga a döntő volt gáz, hogy két SEC West csapat játszhatott, ráadásul úgy, hogy a Bama már kikapott a Tigerstől hazai pályánha valamiért igen tudok hisztizni, az a 2011-es és a 2017-es bajnoki címetek, meg az olyan elmaradt DPI-k, mint ez a legutóbbi...a Georgia ellenit még megértem az mákos volt, de az LSU ellen az tuti sima volt.
r.baggio
Alabama Niners
Kampman
Alabama Niners
több mint 6 éve
hihetetlen elkapások vannak ezen a héten is 😀Ez nagyon ott volt az tuti 😊
pylon cam rulz!
r.baggio