Week 11
több mint 6 éve
Waddle az új Hester...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Meg egy kicsit az ST is, basszus...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Éledezik a Bama D...
több mint 6 éve
crackstreamen néztem azt is, a grandmás linkeket most nem találoírta Grandma hogy ugyanazon a streamen megy a meccs mint a PSU-MINN, utána egyből átváltott a csávó a Bama-LSU-ra, aztán Clemson-NC StateAmúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
mégis megy, csak máshol? megosztod kérlek?Ugyanazt a grandma streamet nézem a PSU vs Minn meccs ótaOlvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
r.baggio
Heisman Trophy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=n67_uGHGxZE&feature=emb_logoírta Grandma hogy ugyanazon a streamen megy a meccs mint a PSU-MINN, utána egyből átváltott a csávó a Bama-LSU-ra, aztán Clemson-NC StateAmúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
mégis megy, csak máshol? megosztod kérlek?Ugyanazt a grandma streamet nézem a PSU vs Minn meccs ótaOlvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
r.baggio
Heisman Trophy
több mint 6 éve
A coverage illetve a futás elleni védekezés is teljesen más mégis mindkét feladatot ellát egy linebacker. De egy támadófalembernek is teljesen más a passz illetve futás blokkolás. Nyilván senki se maxol ki minden játékelemet , de egy csapat mit veszítene, ha a puntokat egy rúgó végezné?A Longhors kickere punt feladatokat is ellát a Kansas State elleni meccsen. Az NFL-ben amikor mindig sírnak azon, hogy kevés az 53-as roster miért nem kezdik el inkább a spórolást azzal, hogy egy ember végzi mindkét rúgó feladatot?Eléggé más technikát követel meg a két rúgópozíció, nincs igazán olyan játékos, aki mindkettőt tökéletesen tudná, főleg, mivel (ha jól tudom) nincs is kifejezetten a rúgókra specializálódott képzés, középiskolától kezdve a nagy részük autodidakta módon tanul.
acsdav
Kampman
több mint 6 éve
írta Grandma hogy ugyanazon a streamen megy a meccs mint a PSU-MINN, utána egyből átváltott a csávó a Bama-LSU-ra, aztán Clemson-NC StateAmúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro
r.baggio
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Sziasztok!sportsurge.net/#/methods/1186
Valaki tudna nekem linket dobni a Michigan State Illinoishoz???
Előre is köszönöm!!
Gergőke

---
több mint 6 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....Itt még engedik a blue collar footballt, fiatalok, bírják 😊
csi77
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....inkább csak hozzászoktál a szétzászlózott nfl gagyihoz :p
csi77
peterk2005
r.baggio
peterk2005
Gorro

---
több mint 6 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....Biztos mások a szabályok. A fail mary-t befújják, azt tudom.
csi77

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Ugyanazt a grandma streamet nézem a PSU vs Minn meccs ótaOlvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio
peterk2005
több mint 6 éve
A Longhors kickere punt feladatokat is ellát a Kansas State elleni meccsen. Az NFL-ben amikor mindig sírnak azon, hogy kevés az 53-as roster miért nem kezdik el inkább a spórolást azzal, hogy egy ember végzi mindkét rúgó feladatot?Eléggé más technikát követel meg a két rúgópozíció, nincs igazán olyan játékos, aki mindkettőt tökéletesen tudná, főleg, mivel (ha jól tudom) nincs is kifejezetten a rúgókra specializálódott képzés, középiskolától kezdve a nagy részük autodidakta módon tanul.
acsdav
több mint 6 éve
Amúgy az NCAA-ban a bírók nem fújnak be semmit? Eddig ránézésre egy offside, DPI és face masket láttam....
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Sziasztok!Valaki tudna nekem linket dobni a Michigan State Illinoishoz???
Előre is köszönöm!!
több mint 6 éve
Olvastam lejjebb. Remélem csak átmeneti. Szerencsére nekem ezek is jók, átmennek ezek is chromecasttal a TV-re. Tényleg kiváló a kép.Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
r.baggio

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Suck that tiger dick bitch 😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Eddig iszonyat indiszponált a Bama, fura.az eddigi menetrendjük rosszabb volt, mint a Clemsoné... nem kiáltok még overratedet, de ha nem a Bama játszana most, senki nem lepődne meg ezen
zavi27

---
több mint 6 éve
Bama bepánikolt, vagy mi ez a sok hiba?Valszeg ők pontosan tudják, hogy Tua mennyire sérült... És ettől nem nyugodtak...
Jan
több mint 6 éve
Nincs esetleg YT link?
több mint 6 éve
Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀eddig youtube stream volt minden nagyobb meccshez, de a grandma oldalt lelőtték 😕
peterk2005
a Bamának jobban kellene erőltetnie a 12 emberes védelmet, úgy összejöhet pár labdaszerzés Burrow ellen

---
több mint 6 éve
A Longhors kickere punt feladatokat is ellát a Kansas State elleni meccsen. Az NFL-ben amikor mindig sírnak azon, hogy kevés az 53-as roster miért nem kezdik el inkább a spórolást azzal, hogy egy ember végzi mindkét rúgó feladatot?
több mint 6 éve
Eddig iszonyat indiszponált a Bama, fura.
több mint 6 éve
Kiváló minőségűek ezek a college streamek, sok NFL streamnél is jobbak. Felteszem, az egyetemistákat jobban izgatja az NCAA mint a felnőtt foci. 😀