Week 11
több mint 6 éve
...a felhypolt első fekete punterünk....
több mint 6 éve
Bama bepánikolt, vagy mi ez a sok hiba?
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 6 éve
Áhhá. Meg is találtam. Hát ez nekem inkább 30 ezernek tűnik, de apróságon ne akadjunk fenn. 😀Valami baseball meccsen.Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
peterk2005
Oregon88
twitter.com/JesseYomtov/status/1188623566369165314
De ne hagyd azért. Írjál nekik, hogy csináljanak egy rovatot a megtapsolt politikusoknak is. Senki se csinálja, elsők lehetnek vele a világon, hátha rákapnak. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Mindenesetre ügyes fiú ez a Tua: mikor hagyja el a lasztit, ha nem a fő meccs legelején...
több mint 6 éve
Nyert a Komló, az irányító eladta magát a komcsiknak. 😀Ugyan, ez rágalom, mindössze egy kisebb EU-s támogatást kapott, az meg nem korrupció...
peterk2005
több mint 6 éve
Longhorns elfelejtette, hogy meccs van...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
az lsu már most több td-t szerzett, mint a Bama ellen a 2011-es szezonban két meccsen összesen 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
World Series... Washington-Houston meccsenValami baseball meccsen.Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
peterk2005
Oregon88
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Nyert a Komló, az irányító eladta magát a komcsiknak. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Valami baseball meccsen.Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
peterk2005
több mint 6 éve
nyert a Baylor, maradt veretlen, 9-0, mint a Minnesota!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Sziasztok! Pont a labdaelhagyásra kapcsolódtam be, utána ez a TD korszerű volt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Baró Józsi elsőre elég könnyen végigdobálta a pályát... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon le pcsába Nyugat-Nógrád forever 😛 😊Nézsa jó hely
dande
több mint 6 éve
Mindenki nyugodjon le pcsába Nyugat-Nógrád forever 😛 😊
több mint 6 éve
Tua... elhagyta...még nem váltottam át a TCU meccsről a Bamára, twitteren csak a Tuázást láttam, ebből a kommentből tudtam meg, hogy nem TD volt, hanem fumble 😊
Rutin

---
több mint 6 éve
Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88

több mint 6 éve
Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
több mint 6 éve
linket kérnék a bama LSU-hoza fő meccs(ek)hez a stream mindig ott a fejlécben
bjeela

---
több mint 6 éve
Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88

több mint 6 éve
Megkérnék mindenkit, hogy ne offoljon már a meccsről, éppen több évszázados regionális traumákat tárgyalunk kiez a meccs tényleg olyan, mint az nfl, sőt egyenesen konferencidöntő érzete van az embernek
Kampman

---
több mint 6 éve
linket kérnék a bama LSU-hoz
több mint 6 éve
Borsodnál?Valóban.Kevés szebb megye van ebben az országban...Egész Baranya egy pöcegödör még magyar szinten is,a nyugati borsod,kár lenne ezen vitatkozni.komcsi Pécs szemben komlóval ami a kommunizmus szülötte....gratulálok ez velős vélemény volt.Sokkal jobb hely,mint a komcsi Pécs....ezek szerint nem vagy Baranyai.....Roll Tide!Méééé? Mijabaj Komlóval?
Alabama Niners
bjeela
Alabama Niners
Oregon88
Alabama Niners
Oregon88
bjeela
több mint 6 éve
Megkérnék mindenkit, hogy ne offoljon már a meccsről, éppen több évszázados regionális traumákat tárgyalunk ki