Week 11
több mint 5 éve
...a felhypolt első fekete punterünk....
több mint 5 éve
Bama bepánikolt, vagy mi ez a sok hiba?
több mint 5 éve
Áhhá. Meg is találtam. Hát ez nekem inkább 30 ezernek tűnik, de apróságon ne akadjunk fenn. 😀Valami baseball meccsen.Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
peterk2005
Oregon88
twitter.com/JesseYomtov/status/1188623566369165314
De ne hagyd azért. Írjál nekik, hogy csináljanak egy rovatot a megtapsolt politikusoknak is. Senki se csinálja, elsők lehetnek vele a világon, hátha rákapnak. 😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Mindenesetre ügyes fiú ez a Tua: mikor hagyja el a lasztit, ha nem a fő meccs legelején...
több mint 5 éve
Nyert a Komló, az irányító eladta magát a komcsiknak. 😀Ugyan, ez rágalom, mindössze egy kisebb EU-s támogatást kapott, az meg nem korrupció...
peterk2005
több mint 5 éve
Longhorns elfelejtette, hogy meccs van...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
az lsu már most több td-t szerzett, mint a Bama ellen a 2011-es szezonban két meccsen összesen 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Rutin
2 021
World Series... Washington-Houston meccsenValami baseball meccsen.Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
peterk2005
Oregon88
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Nyert a Komló, az irányító eladta magát a komcsiknak. 😀
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Oregon88
423
Valami baseball meccsen.Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
peterk2005
több mint 5 éve
nyert a Baylor, maradt veretlen, 9-0, mint a Minnesota!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sziasztok! Pont a labdaelhagyásra kapcsolódtam be, utána ez a TD korszerű volt.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Rutin
2 021
Baró Józsi elsőre elég könnyen végigdobálta a pályát... 😀
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Mindenki nyugodjon le pcsába Nyugat-Nógrád forever 😛 😊Nézsa jó hely
dande
több mint 5 éve
Mindenki nyugodjon le pcsába Nyugat-Nógrád forever 😛 😊
több mint 5 éve
Tua... elhagyta...még nem váltottam át a TCU meccsről a Bamára, twitteren csak a Tuázást láttam, ebből a kommentből tudtam meg, hogy nem TD volt, hanem fumble 😊
Rutin
---
több mint 5 éve
Hol szidták harmincan?Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
Oregon88
több mint 5 éve
Oregon88
423
Ha arról beszámoltak,hogy máshol harmincan szidták...Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
peterk2005
több mint 5 éve
linket kérnék a bama LSU-hoza fő meccs(ek)hez a stream mindig ott a fejlécben
bjeela
---
több mint 5 éve
Ünneplik Trumpot,kíváncsi vagyok erről is beszámol-e a 444...Mert? Be kéne?
Oregon88
több mint 5 éve
Megkérnék mindenkit, hogy ne offoljon már a meccsről, éppen több évszázados regionális traumákat tárgyalunk kiez a meccs tényleg olyan, mint az nfl, sőt egyenesen konferencidöntő érzete van az embernek
Kampman
---
több mint 5 éve
linket kérnék a bama LSU-hoz
több mint 5 éve
Oregon88
423
Borsodnál?Valóban.Kevés szebb megye van ebben az országban...Egész Baranya egy pöcegödör még magyar szinten is,a nyugati borsod,kár lenne ezen vitatkozni.komcsi Pécs szemben komlóval ami a kommunizmus szülötte....gratulálok ez velős vélemény volt.Sokkal jobb hely,mint a komcsi Pécs....ezek szerint nem vagy Baranyai.....Roll Tide!Méééé? Mijabaj Komlóval?
Alabama Niners
bjeela
Alabama Niners
Oregon88
Alabama Niners
Oregon88
bjeela
több mint 5 éve
Kampman
28 290
Megkérnék mindenkit, hogy ne offoljon már a meccsről, éppen több évszázados regionális traumákat tárgyalunk ki