Week 12
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92285-2014-NCAA-Football-Week-12-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
SEC Network: jtvs-fb-uf.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-uf/as/live/fb-uf_hd_1600.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
YELDON!!!!
több mint 10 éve
keményen behavazik madisonba. itthon meg egy szál pólóba lehetett rohangálni ma. undorító.
több mint 10 éve
Kérek egy sims intetKoporShowNem adunk!
több mint 10 éve
Kérek egy sims intet
több mint 10 éve
bravó Sims!
több mint 10 éve
a 4. kiemelt TCU majdnem kiszopott a kansas jayhawks(!) ellen 😀ha rajtam múlna csökkene a helyük egy hellyel. ilyet nem engedhet meg a rájátszást akaró csapat.
több mint 10 éve
LaDainian Tomlinson @LT_21That kid @Melvingordon25 bad!! Congrats on breaking the NCAA single game rushing record. #respect
több mint 10 éve
Nagy nehezen megvan a TCU-nak.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
nemhogy veszélyben van, Gordon megdöntötte Tomlinson rekordját!baggioNe kiabáld el, még visszaadhatja Tomlinsonnak, ha innen már csak néhány negatív yardos futása lesz. :p
több mint 10 éve
nemhogy veszélyben van, Gordon megdöntötte Tomlinson rekordját!baggioaztak*rva. és még van az egész 4. negyed.
még pár yardot felpakolhat a táblára gordon, hogy egy darabig ne döntsék meg.
😊
több mint 10 éve
The NCAA All-Division Record is 441 yds by Marietta's Dante Brown in 1996 vs Baldwin Wallace.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na lol 😀 ez igen ! Mire betettem az előző hsz-t Gordon rekorder
több mint 10 éve
gordon "ellenfelei"1999 -- LaDainian Tomlinson, 406
1991 -- Tony Sands, 396
1991 -- Marshall Faulk, 386
több mint 10 éve
nemhogy veszélyben van, Gordon megdöntötte Tomlinson rekordját!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
gordon 4. TD! 26 yardos!veszáélyben van ladanian tomlinson rekordja (1999)! ne maradjatok le róla!!! 😊
több mint 10 éve
Jó lesz ha felébred a Bama #O a végére, mert a Miss St #O megtette már
több mint 10 éve
na, izgi lesz a vége?
több mint 10 éve
2012 big ten döntön (nebraska vs wisconin): 50 futás, 539 yard, 8 TDépp most akartam írni, megvan Pelini kriptonitja 😊
ma - eddig (nebraska vs wisconsin): 36 futás 486 yard 5 TDVentura
---
több mint 10 éve
Ott is van
több mint 10 éve
2012 big ten döntön (nebraska vs wisconin): 50 futás, 539 yard, 8 TDma - eddig (nebraska vs wisconsin): 36 futás 486 yard 5 TD
több mint 10 éve
Most már meg kell lennie a TD nek
több mint 10 éve
gordonnak már meg lesz a 2000+ futott yardja (hátravan még az iowa meg a minnesota)
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
nem tudom nézi e valaki a NW-ND meccset itt a nagyok árnyékában, de ha valaki utólag megnézné akkor nagyon tudom ajánlani...jó kis csata
több mint 10 éve
Melvin Gordon has 369 yards rushing. The NCAA single-game record is 406 by LaDainian Tomlison of TCU in 1999.baggiomég van kb 20 percre rá
több mint 10 éve
Nem kellett volna ez az int