Week 13
több mint 7 éve
Teljes program ||| Streamek ||| EredményekNovember 25., szombat
01:00 Oregon State @ Oregon - ESPN2 (stream)
01:30 #3 Clemson @ #24 South Carolina - ESPN (stream)
02:00 #8 Notre Dame @ #21 Stanford - abc (stream)
02:00 #13 Washington State @ #17 Washington - FOX (stream)
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
xtaki
3 439
Bár veletek tarthatnek, de sajnos éjszakás után ez már sok lenne, szenzációs hétvége volt eddig, majd holnap felvételről meg a washingtoni derbit megnézem. További jó szurkolást!nah meg ejszaka a zoldpart ellen 😊
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Bár veletek tarthatnek, de sajnos éjszakás után ez már sok lenne, szenzációs hétvége volt eddig, majd holnap felvételről meg a washingtoni derbit megnézem. További jó szurkolást!
több mint 6 éve
a szezon közepén még lehet, hogy írtam ilyet, de mára kidőlt annyi kulcsemberük, hogy bizony max. egy Wisconsin stílusú csapat ellen favorizálnám őket, az Oklahoma ellen meg azért lenne szoros a kimenetel, mert a Sooners védelme is elég sebezhetőMondjuk lesimáztak a Miss St-en kívül mindenkit, és mintha te is azt írtad volna, hogy ha beteszik őket, akkor ők lesznek az esélyesek a playoffban is... Tényleg nem játszottak elég jó csapat ellen, és ma egyértelműen föléjük nőtt az Auburn, szóval nem lehet egy szavuk se, de nehéz megmondani, hogy tényleg van-e négy jobb csapat náluk.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Jakehomer
és az lsu-t és a texas a&m-et se simázták le, egyedül az egyértelműen gyenge csapatok ellen ment nekik, akiben kicsi élet is volt, ott már megszenvedtek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
ne haragudj, de ez baromság, a legtöbb kiemelt csapatot a Bama verte meg. A többi csapat sem játszott komolyabb ellenfelekkel ezt 1-2 hete le is írtam részletesen, nézd vissza a sorsolásokat.Igen, de a Bama ritkan jatszik jo csapattal, amikor valaszthat...Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Es igazan jo csapatot nem vertek meg.
Godfather
A mai vereség után és mivel nem játszik konf döntőt a Bama én sem mondom azt, hogy tuti helye van a PO-ban.
Jövő heti eredmények függvénye lesz, pár kommentel lejjebb le is írtam, hogy melyik az a 4 csapat , aki megfelelő konf döntős eredménnyel jobban megérdemli a PO-t , mint a Bama.
több mint 6 éve
ez nem bama ellenesség, korábban is írtam, hogy a más sportokban is jelen levő, de itt pláne igen kártékony name recognition az, amit gyűlölökbaggio-ban túlteng a Bama ellenesség már régóta, de nem rosszindulatúan, már megszoktuk. Ez most olyan év ahol végre van rendes körbeverés és ember nem tudja mi lesz még a kiemelésekkel. A jövő hét tovább bonyolítja majd a dolgokat, aztán akiknek dolga megmondják kik mehetnek a PO-ba. Lesz akik ez tetszeni fog lesz, lesz akiknek meg nem. Mint minden évben, legyen az BCS vagy az PO Comittee.....Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Alabama Niners
mikor domináns volt az Alabama (és az SEC), akkor azt el kellett ismerni és lenyelni, de mikor fordult a kocka, akkor a konf szimpatizánsainak kellene sokkal-sokkal objektívebben nézni a dolgokat, ami nyilvánvalóan nem megy
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mondjuk lesimáztak a Miss St-en kívül mindenkit, és mintha te is azt írtad volna, hogy ha beteszik őket, akkor ők lesznek az esélyesek a playoffban is... Tényleg nem játszottak elég jó csapat ellen, és ma egyértelműen föléjük nőtt az Auburn, szóval nem lehet egy szavuk se, de nehéz megmondani, hogy tényleg van-e négy jobb csapat náluk.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Tényleg idén gyengébbek, de mivel 1 kiemelessel kezdtek és minden meccset megnyertek, hat érdekes lett volna ha lecsusznak. Volt 2. már néhány csapat, aztán jött a zakó. Most ok se maradnak elsők, de azért egy vereség benne van, nem hiszem, hogy esélyük se maradna. Más kérdés persze mi lesz a konf.dontokon. Szerintem nem lesz PO nekik, de azért annyira nem rosszak, hogy így utálkozzon mindenki 😂oké ezzel az érveléssel a UCF-nek is ott a helye a playoffban, csak az ncaa nem így működik és a Knights-t senki nem is követeli komoly arccal a legjobb négybeNem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
hetek óta nyilvánvaló, hogy a bama idén közel sem olyan jó, mint korábban, nem gyengék, de egyszerűen a vetélytársaik annyira rosszak voltak idén, hogy nem volt kitől kikapniuk
a college football szégyene lenne, ha ez a csapat bekerülne a top4-be
baggio
több mint 6 éve
baggio-ban túlteng a Bama ellenesség már régóta, de nem rosszindulatúan, már megszoktuk. Ez most olyan év ahol végre van rendes körbeverés és ember nem tudja mi lesz még a kiemelésekkel. A jövő hét tovább bonyolítja majd a dolgokat, aztán akiknek dolga megmondják kik mehetnek a PO-ba. Lesz akik ez tetszeni fog lesz, lesz akiknek meg nem. Mint minden évben, legyen az BCS vagy az PO Comittee.....Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
több mint 6 éve
xtaki
3 439
hihetetlen mennyi benazast lattam az elmult fel oraban... 😊
több mint 6 éve
JustoVillar
625
Keruljenek be es alazza meg okat a POban a Miami vagy a Clemson, vagy az Oklahoma.oké ezzel az érveléssel a UCF-nek is ott a helye a playoffban, csak az ncaa nem így működik és a Knights-t senki nem is követeli komoly arccal a legjobb négybeNem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
hetek óta nyilvánvaló, hogy a bama idén közel sem olyan jó, mint korábban, nem gyengék, de egyszerűen a vetélytársaik annyira rosszak voltak idén, hogy nem volt kitől kikapniuk
baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Big Ten football!twitter.com/BigTenNetwork/status/934570681374670849
---
több mint 6 éve
oké ezzel az érveléssel a UCF-nek is ott a helye a playoffban, csak az ncaa nem így működik és a Knights-t senki nem is követeli komoly arccal a legjobb négybeNem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
---
több mint 6 éve
Godfather
177
Igen, de a Bama ritkan jatszik jo csapattal, amikor valaszthat...Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
Klaci79
Es igazan jo csapatot nem vertek meg.
O-H-I-O
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Nem igazán értem. A mérlegünk szerint eddig akivel játszottak megverték. Most kikaptak egy másik jó csapattól, de olyan ellen nem tudnak bizonyítani, aki ellen nem játszanak...ráadásul mindenkinek van rossz napja, így ezt a vereséget erre is rá lehet húzni.csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
baggio
több mint 6 éve
Godfather
177
Meg ha megint kikapnak az Auburn-tol akkor isA Georgia legalabb az ND-t megverte, ennyi erovel ok is POpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
Godfather
O-H-I-O
több mint 6 éve
nekem olyan a BAMA, mint a pecc : csak ne nyerjenek 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
csak azért mert alabama van a mezükre írva és Saban az edzőjük, még nem lesznek elit csapat, igenis van náluk négy jobb, simánpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
---
több mint 6 éve
xtaki
3 439
kosz, NCAA-ben nem vagyok otthon...szevasztok,a java még csak most jön 😊 a kiemelt kommentben ott vannak a nagyobb rangadók youtube streammel, elsőként az Arizona vs Arizona State-et ajánlom, mert ott már a második félidő megy, aztán a South Carolina vs Clemsont vagy az Apple Cupot, a washingtoni rangadót
nem tudok aludni, mit lehet most nezni, ami meg erdekes is lehet? 😊
xtaki
baggio
több mint 6 éve
Godfather
177
A Georgia legalabb az ND-t megverte, ennyi erovel ok is POpápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
Klaci79
O-H-I-O
több mint 6 éve
szevasztok,a java még csak most jön 😊 a kiemelt kommentben ott vannak a nagyobb rangadók youtube streammel, elsőként az Arizona vs Arizona State-et ajánlom, mert ott már a második félidő megy, aztán a South Carolina vs Clemsont vagy az Apple Cupot, a washingtoni rangadót
xtaki
---
több mint 6 éve
xtaki
3 439
a 4. negyedet neztem 😊szevasztok,Pont jókor jöttél, az év egyik nagy meccse ert véget 1 perce 😂😂😂
xtaki
Klaci79
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
szevasztok,Pont jókor jöttél, az év egyik nagy meccse ert véget 1 perce 😂😂😂
xtaki
több mint 6 éve
azért mégiscsak jelent valamit a rangsor...lehet mutogatni a kiemelésre, de mikor az alapból fals az sec bias miatt, akkor nagyon nem érdemesDúrva hogy pontokat sem tudott feltenni a Bama... Ez még sokat számíthatha jól tudom még mindig a Bama az aki a legmagasabban rangsorolttól kapott ki. Javítsatok , ha nem.
Tomcsik
Alabama Niners
a miss state 14. helye is egyenesen röhej volt
baggio
Wisconsin, Clemson (ha veri a Miamit), Oklahoma, Georga (ha veri az Auburnt) a PO szerintem
több mint 6 éve
aki teheti, véletlenül se menjen aludni, mert nagyon szoros az arizonai derbi a harmadik negyedhez érve, és az éjszakai menü is hasonló csemegéket tartogat még
---
több mint 6 éve
xtaki
3 439
szevasztok,nem tudok aludni, mit lehet most nezni, ami meg erdekes is lehet? 😊