Week 13
több mint 7 éve
Teljes program ||| Streamek ||| EredményekNovember 25., szombat
01:00 Oregon State @ Oregon - ESPN2 (stream)
01:30 #3 Clemson @ #24 South Carolina - ESPN (stream)
02:00 #8 Notre Dame @ #21 Stanford - abc (stream)
02:00 #13 Washington State @ #17 Washington - FOX (stream)
Szerkesztette: r.baggio
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
pápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Hat pedig tetszik nem tetszik (nekem annyira nem) azert 4 jobb csapat nincs.
baggio
több mint 6 éve
JustoVillar
625
pápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...Legalább berughatsz januar elsejen is. 😀
baggio
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
Most nagyon fájó a Spartans vagy a Bucks elleni bénázás
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Na igen de most mondták a kommentátorok hogy lehet a comitee döntésében ennek is szerepe lehet...Dúrva hogy pontokat sem tudott feltenni a Bama... Ez még sokat számíthatha jól tudom még mindig a Bama az aki a legmagasabban rangsorolttól kapott ki. Javítsatok , ha nem.
Tomcsik
Alabama Niners
több mint 6 éve
lehet mutogatni a kiemelésre, de mikor az alapból fals az sec bias miatt, akkor nagyon nem érdemesDúrva hogy pontokat sem tudott feltenni a Bama... Ez még sokat számíthatha jól tudom még mindig a Bama az aki a legmagasabban rangsorolttól kapott ki. Javítsatok , ha nem.
Tomcsik
Alabama Niners
a miss state 14. helye is egyenesen röhej volt
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Godfather
177
Es kit vertek meg iden?Dúrva hogy pontokat sem tudott feltenni a Bama... Ez még sokat számíthatha jól tudom még mindig a Bama az aki a legmagasabban rangsorolttól kapott ki. Javítsatok , ha nem.
Tomcsik
Alabama Niners
O-H-I-O
több mint 6 éve
Dúrva hogy pontokat sem tudott feltenni a Bama... Ez még sokat számíthatha jól tudom még mindig a Bama az aki a legmagasabban rangsorolttól kapott ki. Javítsatok , ha nem.
Tomcsik
több mint 6 éve
pápá bama, ha ezek után bekerülnek valahogy a po-ba, akkor azt a rájátszást én kihagyom...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
Dúrva hogy pontokat sem tudott feltenni a Bama... Ez még sokat számíthat
több mint 6 éve
Végre egy 4th down amit nem csinált meg a Bama 😊
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
twitter.com/RobDauster/status/934566899622563840oké ez a most zajló kosármeccsükön történt 😊 remek scheduling mondjuk
baggio
---
több mint 6 éve
Tomcsik
8 010
A K-State egy utolsó másodperces TD-vel nyerNem gondoltam hogy ma a Bama meccse lesz a legkevésbé szoros
Kampman
több mint 6 éve
A K-State egy utolsó másodperces TD-vel nyerde kemény végjáték volt 😀
Kampman
---
több mint 6 éve
Kampman
28 290
A K-State egy utolsó másodperces TD-vel nyer
több mint 6 éve
twitter.com/RobDauster/status/934566899622563840
---
több mint 6 éve
szoros az észak-karolinai derbi vége is, a youtube streamet betettem a kiemelt kommentbeSima wolfpack w
baggio
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
elit futóként az Auburnbe biztos nem mennék, Johnsont is túlhasználta Mazahn, mint anno Tre MasontSemmilyen Auburn futónak nem jó most lenni
baggio
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
szoros az észak-karolinai derbi vége is, a youtube streamet betettem a kiemelt kommentbe
---
több mint 6 éve
elit futóként az Auburnbe biztos nem mennék, Johnsont is túlhasználta Mazahn, mint anno Tre Masont
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 219
Jaj nagyon sajnálom a srácot, tényleg baromi jó. Jobbulást neki!🙏
több mint 6 éve
öngól....