Week 15
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
elismerésem az Ohio State-nek, de a TCU/Baylor duóbol az egyik megérdemelné a PO-t.ja, miért ne? 😀😀dec utolsó hete első PO kör?Dexxter TailorKarácsonykor? :pbaggio
na jó éjt, jó kis nap volt ez is, Bama, Oregon, Ohio State, FSU négyest tippelek holnapraDexxter Tailor
Ahogy várható volt a rájátszás is ugyanazt a vitát generálja mint a BCS rendszer, csak nem a 3. érzi igazságtalannak, hanem az 5.és 6. mondjuk. Idén a 2 legjobb csapat az Alabama és az Oregon, várhatóan ők lesznek a #1 és #2, az FSu a hibátlan mérleggel egyértelműen benne kell legyen a 4ben, aztán a Baylor/TCU/Ohio St.-ből ki lesz a negyedik. Lesz itt fesztivál meg köpködés rendesen. Ha a gesztenyék bejutnak a 2 BigXII csapat kárára, felrobban a konferencia vezetősége. Annyi tanulság lehet nekik belőle, hogy nem lehet nagy konferencia döntő nélkül!
A 8 csapatos PO-t jó ötletnek tartanám, csak a kivitelezhetősége kérdéses. Hamarabb kell kezdeni mindenkinek 1 héttel és/vagy egy pihenő héttel kevesebb esetén? Az első PO kör nem Bowl meccs és akkor a Bowl időpont ütközések is kivitelezhetőek. Persze ez újabb érdekességeket generálna.
18:45 után okosabbak leszünk....
több mint 11 éve
még egy INT a badgers-nek. remélem még egy-két TD-t felrak az OSU.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
ja, miért ne? 😀😀dec utolsó hete első PO kör?Dexxter TailorKarácsonykor? :pbaggio
na jó éjt, jó kis nap volt ez is, Bama, Oregon, Ohio State, FSU négyest tippelek holnapra

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
dec utolsó hete első PO kör?Dexxter TailorKarácsonykor? :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
picsába, Cook 😕

Don't blink!
több mint 11 éve
dec utolsó hete első PO kör? jan 1. elődöntő? rákövetkező hét döntő? nem tom, nem értek hozzá 😀8 csapatos rájátszás, oké, de hogy és mikor szervezed meg, ha a január 1-jén rendezett Rose Bowlt semmiképp nem hagyhatod ki, figyelned kell a többi nagyobb bowl státuszára is, és január második hétfőjén legkésőbb véget kell érnie a szezonnak? december közepétől meg vizsgaidőszakbaggiomármint? hülye vagyok még az ncaa-ből 😊Dexxter TailorA három WC-ből az egyik a Group of 5-nak és korrekt, de sose ezzel volt az igazi baj, hanem inkább a lebonyolítással, mikor a Rose Bowl szabja a feltételeketbaggioDad has the best idea. Give me the champs from ACC, Big Ten, SEC, Pac-12, Big 12 and three Wild Cards. It really isn’t that complicated.Andrew SicilianoDexxter Tailor

Don't blink!
több mint 11 éve
amúgy nem hiszem el, hogy nem jöttek még rá a legjobb onside kick technikára... a rúgónak simán bele kellene bikáznia a labdát a legközelebbi visszahordóba

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
52-0 az OSU-nak. és még van 10 percnyi játékidő. szerintem továbbra sem csökkentik a támadás erejét, hisz hatni kell a bizottság döntésére. remélem érik az a big 12 döntő 😊
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 11 éve
na lehet imádkozni a sikeres onside kickért 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
8 csapatos rájátszás, oké, de hogy és mikor szervezed meg, ha a január 1-jén rendezett Rose Bowlt semmiképp nem hagyhatod ki, figyelned kell a többi nagyobb bowl státuszára is, és január második hétfőjén legkésőbb véget kell érnie a szezonnak? december közepétől meg vizsgaidőszakmármint? hülye vagyok még az ncaa-ből 😊Dexxter TailorA három WC-ből az egyik a Group of 5-nak és korrekt, de sose ezzel volt az igazi baj, hanem inkább a lebonyolítással, mikor a Rose Bowl szabja a feltételeketbaggioDad has the best idea. Give me the champs from ACC, Big Ten, SEC, Pac-12, Big 12 and three Wild Cards. It really isn’t that complicated.Andrew SicilianoDexxter Tailor

---
több mint 11 éve
mármint? hülye vagyok még az ncaa-ből 😊A három WC-ből az egyik a Group of 5-nak és korrekt, de sose ezzel volt az igazi baj, hanem inkább a lebonyolítással, mikor a Rose Bowl szabja a feltételeketbaggioDad has the best idea. Give me the champs from ACC, Big Ten, SEC, Pac-12, Big 12 and three Wild Cards. It really isn’t that complicated.Andrew SicilianoDexxter Tailor

Don't blink!
több mint 11 éve
magyar idő szerint 18:45az lsu elleni gyalázat óta nem foglalkozok velük különösebben, szereplésük azért jól mutatja a big ten tényleges erejétszerethető a program, de amíg nem találnak ki kiegyensúlyozottabb támadójátékot, addig elmaradnak a komoly eredmények.
mégis az osu-t tenném be a top4-be, hogy a big xii ne úszhassa meg konfdöntő nélkülbaggio
én is big 12 konferenciadöntőért imádkozok. ez tényleg brutális lesz. alig várom a bizottság döntését. mikor is jön? szerintem a baylor és az ohio state között fog vacillálni a banda.Ventura

---
több mint 11 éve
A három WC-ből az egyik a Group of 5-nak és korrekt, de sose ezzel volt az igazi baj, hanem inkább a lebonyolítással, mikor a Rose Bowl szabja a feltételeketDad has the best idea. Give me the champs from ACC, Big Ten, SEC, Pac-12, Big 12 and three Wild Cards. It really isn’t that complicated.Andrew SicilianoDexxter Tailor

---
több mint 11 éve
az lsu elleni gyalázat óta nem foglalkozok velük különösebben, szereplésük azért jól mutatja a big ten tényleges erejétszerethető a program, de amíg nem találnak ki kiegyensúlyozottabb támadójátékot, addig elmaradnak a komoly eredmények.
mégis az osu-t tenném be a top4-be, hogy a big xii ne úszhassa meg konfdöntő nélkülbaggio
én is big 12 konferenciadöntőért imádkozok. ez tényleg brutális lesz. alig várom a bizottság döntését. mikor is jön? szerintem a baylor és az ohio state között fog vacillálni a banda.
több mint 11 éve
grat a TCU-nak és a Baylornak, a Big XII co-One true champion-jainak! 😊és jut eszembe hiába akarta az ESPN így a nézettség miatt, ritka nagy öngól a heti ranglistázás is, megérdemelten

---
több mint 11 éve
Dad has the best idea. Give me the champs from ACC, Big Ten, SEC, Pac-12, Big 12 and three Wild Cards. It really isn’t that complicated.Andrew Siciliano

Don't blink!
több mint 11 éve
aucs, az csúnya int volt, mehet az fsu a bama ellen

Don't blink!
több mint 11 éve
fsu fg, ksu int, valószínűleg mindkettő eldőltBased on resume Baylor > TCU, Ohio State > Baylor, and TCU > Ohio State. Good luck, committee.
a három csapatból bármelyikre böknek rá, a másik kettő szétszedi őket, ahogy arra számítani lehetett 😊

---
több mint 11 éve
az lsu elleni gyalázat óta nem foglalkozok velük különösebben, szereplésük azért jól mutatja a big ten tényleges erejétmégis az osu-t tenném be a top4-be, hogy a big xii ne úszhassa meg konfdöntő nélkül

---
több mint 11 éve
a kérdés.mi a halál f/*za van a wisconsin-al? ez kell, hogy felismerjék hogy ez nem mehet így tovább? elkúrták gordon heisman kampányát is. russel wilson óta egysíkú a program, eddig is csoda, hogy nem állították meg. remélem jövőre kiegyensúlyozottabb lesz. egy big en töndőbe ez a produkció szégyen.
több mint 11 éve
ez mi volt... mondjuk még mindig jobb a helyzet, mintha azon menne a vita, hogy a Bama vagy az Oregon lesz az FSU nagydöntős ellenfele (és nyilván az SEC-s Tide lenne a #2)

---
több mint 11 éve
pj williams a 3. downnál nagyot játszott, a 4.-nél meg mit bénáztak a GT-sek...

Don't blink!
több mint 11 éve
Nem semmi gt drive volt, ideje végre a védelemnek is fellépniebaggiocsak három pontot engedtek, már az is valami

Don't blink!
több mint 11 éve
Nem semmi gt drive volt, ideje végre a védelemnek is fellépnie

---
több mint 11 éve
synjyn days 3. td-jét szerzi, 28-28!

Don't blink!