Week 15
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
forum.wiziwig.eu/threads/92566-2014-NCAA-Football-Week-15-Streaming-amp-Discussion
(VLC-s linkeknél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: sports.yahoo.com/college-football/scoreboard/?conf=fbs_all
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
na, ez szép volt

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mizzounak még szerencséje sincs, viszont nehéz lesz azt futással begyötörni, még ilyen közelről is
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
na, feléled a Mizzou?Dexxter TailorNem úgy néz ki.
több mint 11 éve
na, feléled a Mizzou?Dexxter Tailorfaszt xD
több mint 11 éve
na, feléled a Mizzou?

Don't blink!
több mint 11 éve
nem vágom ezt a sztorit, kifejtenéd picit részletesebben pls? 😊én a Coastal Carolina és a milliárdos Moglia miatt keresem most is az államat, brutál, amit művelbaggiona nézzük mely másodosztályú mérkőzéseken szoros az eredmény...baggiosouth dakota st - north dakota st-en eléggé upset szag van 😀Dexxter Tailor

Don't blink!
több mint 11 éve
én a Coastal Carolina és a milliárdos Moglia miatt keresem most is az államat, brutál, amit művelna nézzük mely másodosztályú mérkőzéseken szoros az eredmény...baggiosouth dakota st - north dakota st-en eléggé upset szag van 😀Dexxter Tailor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Örülnék ha bejutna az OSU, bár tényleg kérdés, hogy a 3. számú irányítóval mire mennek. Amúgy a GT okozhat (remélem okoz is) meglepetést ráklábtolvajéknakmég a Baylor bekavarhat a TCU-nak, illetve ahogy az elmúlt hetekben játszott az FSU megéghetnek a GT ellen, én megmondom erre számítók, és akkor megnyílhat az út egy győzelem esetén az Ohio St-nek is, bár a kezdő QB kiesése visszavetheti őket a lendületből.Alabama NinersAlabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.Alabama NinersFSU, TCU? szerintem ők várhatókMirrMurr
több mint 11 éve
még a Baylor bekavarhat a TCU-nak, illetve ahogy az elmúlt hetekben játszott az FSU megéghetnek a GT ellen, én megmondom erre számítók, és akkor megnyílhat az út egy győzelem esetén az Ohio St-nek is, bár a kezdő QB kiesése visszavetheti őket a lendületből.Alabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.Alabama NinersFSU, TCU? szerintem ők várhatókMirrMurr
több mint 11 éve
na nézzük mely másodosztályú mérkőzéseken szoros az eredmény...baggiosouth dakota st - north dakota st-en eléggé upset szag van 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
Alabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.Alabama NinersFSU, TCU? szerintem ők várhatók
több mint 11 éve
na nézzük mely másodosztályú mérkőzéseken szoros az eredmény...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hát ez elment sajnos.
több mint 11 éve
Alabama és Oregon 4 között, már csak az a kérdés kik férnek be még melléjük a PO-ba.
több mint 11 éve
szerintem most dőlt el a meccs
több mint 11 éve
Értem az iróniád, csak gyenge...de nem vitatkozom, mert győztes típusnak tűnsz...a többi meg már személyeskedés lenne, nem kérek szurkálást és én sem adok. Köszönöm 😊Ez vajon miért nem lett visszanézve?MirrMurrmert Simséket akarják a döntőbe 😉Dexxter Tailor
Ja nem így: 😉
több mint 11 éve
Na nekem most lett elég. Nem egy osztályban játszanak.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 11 éve
Ez vajon miért nem lett visszanézve?MirrMurrmert Simséket akarják a döntőbe 😉

Don't blink!
több mint 11 éve
Ez vajon miért nem lett visszanézve?
több mint 11 éve
Az értelmet próbálom keresni... De tényleg nem lenne jó, ha bárki lesérülne egy cheap shot miatt, meglepő módon ezért hozták ezt a szabályt.Akkor nem érted...arra gondoltam, hogy meg kell fogni, mert esetleg később is bedobhat egy ilyet, az pedig kellemetlen lenne ha Sims lesérülne...de keresd az ellenséget a szavaimban 😊MirrMurrNa egy nagy játék végre a Mizzoutól is 😊 Niners nekem nincs bajom a Bamaval csak én érzek abban bizniszt, ha Sims játszik a döntőben és nem sérül meg ahhoz meg Raynek most hűlnie kell 😀MirrMurrIgen, mert eddig a Mizzouról szólt a meccs. Hagyjuk már a hülyeségetJakehomer
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Visszalépek kettőt mert most én lettem a közös ellenség, pedig nem volt célom 😊