Week 4
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Brian
70
mit nézzek? vagy lehet inkább alszok, ki kell pihenni a mai szerencsétlenkedéseket 😕
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Washington lehet a következő csapat, amelyik nagyot koppan, félidőben 14-0-ra vezet a Georgia State a Huskies otthonában.
több mint 10 éve
az LSU 0-7-es hátrányban nekiment a negyediknek a gólvonal közelében, de a Miss State védelme a helyén volt, a Vanderbilt pedig egy kickoff return TD-vel vezet a South Carolina ellen 😊 szép éjszaka lesz ez is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
na újraindították a Gophers meccset, szebb idő van mint a vihar előtt
több mint 10 éve
egyszerűen még szeretnének játszani 😀 😀 utolsó pillanatokat is kihasználják...egyébként sztem nem volt jogos a büntiBrianvitte a lendület, nem tudta volna sehogy sem elkerülni.
több mint 10 éve
én azért sajnálom a Mizzou-t most 😊 már-már beleélték magukat...és paffBrianha nem kapnak ki (és a South Carolina is hozza a kötelezőt), akkor a jövő héten a Gamecocks kampuszáról jelentkezett volna a college gameday
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Brian
70
egyszerűen még szeretnének játszani 😀 😀 utolsó pillanatokat is kihasználják...egyébként sztem nem volt jogos a bünti
több mint 10 éve
Brian
70
én azért sajnálom a Mizzou-t most 😊 már-már beleélték magukat...és paff
több mint 10 éve
még hogy nincs izgalmas meccs az ncaa-ben....pfff...ez mekkora fordult volt, s ma mennyi jó meccs volt... 😊Brianez max annak kérdés, aki nem nézi 😊
---
több mint 10 éve
nagyon gyönyörű volt, most már csak kell egy jó védekezés, Go Indiana!
több mint 10 éve
Brian
70
még hogy nincs izgalmas meccs az ncaa-ben....pfff...ez mekkora fordult volt, s ma mennyi jó meccs volt... 😊
több mint 10 éve
negyediknél csak bedobta a bíró a zászlót a nyilvánvaló DPI-re, hajrá Indiana!
---
több mint 10 éve
Brian
70
indianának mekkora futása volt 😀 és mekkora mákosok, hogy pass interference volt 😀
több mint 10 éve
és micsoda megiramodás
több mint 10 éve
megúszta az Indiana
több mint 10 éve
Brian
70
elindítottam a Georgia State - Wash meccset már régen, időnként rápillantok, de akkor mindig a GSU támad 😊 fordítva még egyszer sem volt, meglepőSzerk.: GSU-nak 14-0 ...hmm
több mint 10 éve
az East Carolina 748 yardja a támadóknál is iskolarekordés még van 7:20 a meccsből
---
több mint 10 éve
Brian
70
kellett az a röhejes kickoff return td 😊baggioaz meg egy másik baromi mákos passzolt TD....még a 3. negyedben volt vmi reménysugár, hogy igen, összeszedték magukat, de a 4. negyed borzalom volt....és az első félidőt nem is említem. nem tudom mi a fene történt velük. mondjuk annyi biztos, hogy a Cavs nagyon jól játszott, szimpatikus csapat lett, nagyon keményen hajtottak, volt ott minden azért
több mint 10 éve
na a North Carolina se kapott még története során soha 70 pontotbaggioez egy ilyen nap
több mint 10 éve
na a North Carolina se kapott még története során soha 70 pontot
---
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Emmitt Smith (Florida alumnus) tweetje: Put Jeff Driskel on the bench please, I have seen enough.
több mint 10 éve
nem hiszem el....wááááh, már fáááj....utolsó negyedben sztem 80-90%ban sikeres volt a 10+ yardos passzok....nulla a passz elleni védelmünk, és baromira nem tudunk nyomást gyakorolni az irányítóra...le kellett cserélni a cavs qbját, mert megsérült, de a 2. qb szinte jobb...Briankellett az a röhejes kickoff return td 😊
---
több mint 10 éve
Brian
70
nem hiszem el....wááááh, már fáááj....utolsó negyedben sztem 80-90%ban sikeres volt a 10+ yardos passzok....nulla a passz elleni védelmünk, és baromira nem tudunk nyomást gyakorolni az irányítóra...le kellett cserélni a cavs qbját, mert megsérült, de a 2. qb szinte jobb...szerk.: lehet, hogy a BYU nyer, de valójában egy baromi nagy máááák csak. nem érdemelnénk meg, alig volt egy épkézláb driveunk 😕