Week 4
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
nagyon sokba fognak kerülni az ilyen hibák Stoudt-tól....23 yardos FG hiba, még jobb....
több mint 10 éve
Valószínű köszi, off vége 😀Ez a Cooper 40 perce ha játszik, ha előtte dicsérte, nem hinném , hogy róla volt szó, inkább az bama elkapójáról Amari Cooperről.Sixo67Még jóval korábban egy bizonyos Coopert dicsért Greengo, De mivel túl járatos nem vagyok és nem néztem épen meccset nem tudom kiről/kikről van szó, csak annyit, hogy rossz játékos/játékosok nem lehetnek. S mivel nálnuk is van egy bizonyos cooper remélem róla is elmondhatjuk majd ma ugyan ezt.dandeNem tudom mire gondolsz pontosan, de nem lepődnék meg ha Pharaoh Coopert még akkor is dicsérnék amikor nem játszik.Sixo67Cooper egy zseni !Sixo67Ezt ma már mintha egyszer írták volna valahol 😛 Ugyan arról a személyről beszélünk? Bocsássátok meg tudatlanságom.dande
több mint 10 éve
Ez a Cooper 40 perce ha játszik, ha előtte dicsérte, nem hinném , hogy róla volt szó, inkább az bama elkapójáról Amari Cooperről.Még jóval korábban egy bizonyos Coopert dicsért Greengo, De mivel túl járatos nem vagyok és nem néztem épen meccset nem tudom kiről/kikről van szó, csak annyit, hogy rossz játékos/játékosok nem lehetnek. S mivel nálnuk is van egy bizonyos cooper remélem róla is elmondhatjuk majd ma ugyan ezt.dandeNem tudom mire gondolsz pontosan, de nem lepődnék meg ha Pharaoh Coopert még akkor is dicsérnék amikor nem játszik.Sixo67Cooper egy zseni !Sixo67Ezt ma már mintha egyszer írták volna valahol 😛 Ugyan arról a személyről beszélünk? Bocsássátok meg tudatlanságom.dande
több mint 10 éve
Elkezdődött a Clemson meccs.Greengogyors FSU 3rd&out-tal.... 😊
több mint 10 éve
Még jóval korábban egy bizonyos Coopert dicsért Greengo, De mivel túl járatos nem vagyok és nem néztem épen meccset nem tudom kiről/kikről van szó, csak annyit, hogy rossz játékos/játékosok nem lehetnek. S mivel nálunk is van egy bizonyos Cooper 😀 remélem róla is elmondhatjuk majd ma ugyan ezt.Nem tudom mire gondolsz pontosan, de nem lepődnék meg ha Pharaoh Coopert még akkor is dicsérnék amikor nem játszik.Sixo67Cooper egy zseni !Sixo67Ezt ma már mintha egyszer írták volna valahol 😛 Ugyan arról a személyről beszélünk? Bocsássátok meg tudatlanságom.dande
több mint 10 éve
Nem tudom mire gondolsz pontosan, de nem lepődnék meg ha Pharaoh Coopert még akkor is dicsérnék amikor nem játszik.Cooper egy zseni !Sixo67Ezt ma már mintha egyszer írták volna valahol 😛 Ugyan arról a személyről beszélünk? Bocsássátok meg tudatlanságom.dande
több mint 10 éve
Cooper egy zseni !Sixo67Ezt ma már mintha egyszer írták volna valahol 😛 Ugyan arról a személyről beszélünk? Bocsássátok meg tudatlanságom.
több mint 10 éve
Azt hittem túl jól sikerült a ráalvás a rangadóra, de még el sem kezdődött...3-kor kezdődik?NewmanLehet az időjárás miatt csúszik ez is..Szóljatok ha nekikezdenek...addig is Mississippi vs LSU.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Kickoff 2:30-kor.Azt hittem túl jól sikerült a ráalvás a rangadóra, de még el sem kezdődött...3-kor kezdődik?NewmanHivatalosan 2kor.Sixo67
több mint 10 éve
Azt hittem túl jól sikerült a ráalvás a rangadóra, de még el sem kezdődött...3-kor kezdődik?NewmanHivatalosan 2kor.
több mint 10 éve
Azt hittem túl jól sikerült a ráalvás a rangadóra, de még el sem kezdődött...3-kor kezdődik?
több mint 10 éve
Brian
70
A Vandy már 14-0-ra vezet a South Carolina ellen, és a Miss State is tovább növelte az előnyét egy mezőnygóllal.WV meg vezet 7-3ra az Oklahoma ellen egy szép nagy passz után 😊
Őrület, mi van ebben a fordulóban is, remélem az FSU-Clemson sem okoz csalódást.vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
A Vandy már 14-0-ra vezet a South Carolina ellen, és a Miss State is tovább növelte az előnyét egy mezőnygóllal.Őrület, mi van ebben a fordulóban is, remélem az FSU-Clemson sem okoz csalódást.
több mint 10 éve
24:7 -re nyert a Minnesota a San José State ellen. Mindössze egyetlen egy passzkísérlet lett sikeres. Összesen 381 yardot futott a csapat ebből az irányító 162-t. Lehetett volna több pont is, de most ennyi volt a csapatban. Majd egyórás viharszünet volt, így kiestünk a nemlétező ritmusból. 3-1, innentől már csak konferenciameccsek jönnek. Go Gophers!
több mint 10 éve
És a mai napon legjobb pályára lépő Cooper-nek is van már elkapása 😊
több mint 10 éve
Hivatalosan még 10 yard hiányzik Streveler-nek, hogy megdöntse MarQueis Gray egy meccsen, irányítóként futott rekordját a Minnesota Gophers-nél. Streveler (redshirt freshman) most 162 yardnál jár.
több mint 10 éve
Brian
70
kicsit költői kérdésnek szántam 😀 tekintve, hogy hulla vagyok, de meglássuk még
több mint 10 éve
deyell
11 702
mit nézzek? vagy lehet inkább alszok, ki kell pihenni a mai szerencsétlenkedéseket 😕BrianMississippi State @ LSU. elég jó most a Bulldogs
choose life
több mint 10 éve
mit nézzek? vagy lehet inkább alszok, ki kell pihenni a mai szerencsétlenkedéseket 😕Brianuramisten... :p annyi opció van, most gyalogolt pl. a Miss State végig a pályán, és már 14-0-ra mennek az LSU otthonában, az Oklahoma @ West Virginia is upset-esélyes, nem is beszélve a Clemson @ FSU-ról, ahol ugye Winston nem játszhat
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MEGVAN!! Sikerült összehozni az első sikeres passzkísérletet. Végül is még van csak 54 perc kellett hozzá.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
mit nézzek? vagy lehet inkább alszok, ki kell pihenni a mai szerencsétlenkedéseket 😕BrianNehogy, negyed óra múlva kezdődik az FSU-Clemson.