Week 4
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Dehát a spartansról beszéltem 😀csodálkoznék, ha 1 félidőnél tovább meccsben lennénk. de In Blake We Believe!shawnkaBlake az Alabama irányítója, nem az Auburné, és szerintem egy félidő alatt még nem dönti el a meccset a KSU. :pvassadi
több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy Malzahn passzoltatni fog 😊 legalább szoros lett a vége, de megint csak egy erkölcsi győzelem egy sec-s ellen elvesztett mérkőzésen a big12-nek...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
game over, azért cantele helyében nem lennék most 😀
több mint 10 éve
Hát a Kansas State védői nem jeleskednek labdaérzékenységben, így nehéz lesz fordítani.
több mint 10 éve
Bírom Malzahnt, de ebből a malac szerencséből már kezd elég lenni 😊 benne volt pedig az upset simán a meccsben, de a KSU mindent megtett ez ellen... Kár érte
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Behalt a linkem, van valakinek egy működő?Sixo67cricfree.sx/espn-usa-live-stream.php
több mint 10 éve
Mellé ment a komment, mint Cantele rúgásaiÉs sajnos maga a meccs is elúszni látszik ezzel a td-vel
---
több mint 10 éve
Gyönyörű drive, erre a falábú 22-ről is simán melléküldi, micsoda bunda ez kéremszépen. Az auburn a habokban, de így is megnyerik a meccset, hihetetlenbaggioazt nem értem, hogy miért hibáznak ennyit a kickerek a college-ban, nem akarnak bekerülni az NFL-be? ÉRtem én, hogy nem egy mindenki által ünnepelt QB poszt, de akkor is, ha azt szánja jövőjének miért nem törekszik jobban? A Gophers-nél is volt ilyen hiba, fontos szituációban küldte mellé a kicker a labdákat.
több mint 10 éve
Gyönyörű drive, erre a falábú 22-ről is simán melléküldi, micsoda bunda ez kéremszépen. Az auburn a habokban, de így is megnyerik a meccset, hihetetlen
---
több mint 10 éve
#collegekickersbaggio22-ről se megy 😀😀
több mint 10 éve
Jól láttam, hogy Ponder mama van a sideline-on?KmetyGmint minden csütörtök esti meccsen
---
több mint 10 éve
Jól láttam, hogy Ponder mama van a sideline-on?
több mint 10 éve
Elég jól ment a Henderson State futójátéka míg el nem jutottak a gólvonal szituációig, ott kicsit bizonytalanok voltak bár végre begyűrték. 7:25 -re vezetnek a Southeastern Oklahoma ellen.
több mint 10 éve
#collegekickers
---
több mint 10 éve
én is nézem mindkettőt, illetve az NFL-t hallgatom, az NCAA-t nézem és közben írom a csapatismertetőt, szóval teljes az összpontosítás.itt sincs senki. Mivel az NFL-es eredménykövetőben sem ír senki már egy ideje, átjöttem ide, mert azt hittem itt tobzódnak, de látom nem igazán.KmetyGItt a hétközi meccseken sosincs senki, ez csak a tnf párosításról árul el sokat, hogy most még ott se 😊 kíváncsi leszek a kinti nézettségi adatokra, hogy mennyire tudta megközelíteni az espn ma a cbs-t
10-7, alig hogy jönnek a missed tackle-k, már be is nyelt a ksu egy gyors td-t, ez nem fog beleférnibaggio
több mint 10 éve
itt sincs senki. Mivel az NFL-es eredménykövetőben sem ír senki már egy ideje, átjöttem ide, mert azt hittem itt tobzódnak, de látom nem igazán.KmetyGItt a hétközi meccseken sosincs senki, ez csak a tnf párosításról árul el sokat, hogy most még ott se 😊 kíváncsi leszek a kinti nézettségi adatokra, hogy mennyire tudta megközelíteni az espn ma a cbs-t
10-7, alig hogy jönnek a missed tackle-k, már be is nyelt a ksu egy gyors td-t, ez nem fog beleférni
---
több mint 10 éve
itt sincs senki. Mivel az NFL-es eredménykövetőben sem ír senki már egy ideje, átjöttem ide, mert azt hittem itt tobzódnak, de látom nem igazán.KmetyGÉn igyekszem mindkettő meccset nézni, írni már nincs kapacitásom 😊
több mint 10 éve
itt sincs senki. Mivel az NFL-es eredménykövetőben sem ír senki már egy ideje, átjöttem ide, mert azt hittem itt tobzódnak, de látom nem igazán.
több mint 10 éve
Na végre, bár az Auburn is már 14 pontot a pályán hagyott
---
több mint 10 éve
Az egyik auburni cb-re addig három passz ment, két dpi, egy elkapás, majd az ölébe hullik a labda és interception... A Tigersnél idén sem hagytak fel a fekete mágiával 😊
---
több mint 10 éve
nem sokon múlott
több mint 10 éve
gyönyörű volt, láthatóan örült a K-State -s elkapó, hogy sikerült elbénáznia
több mint 10 éve
Oh no...
---
több mint 10 éve
College football, ahol a reklamáló játékost visszahúzza a csapattársa... 😊
---