Week 4
1 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91271-2014-NCAA-Football-Week-4-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.com/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
score center: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
Állítsd lejjebb a képminőséget, még a low quaility is van olyan szinten, mint egy átlagos streammár megvan de az meg vmiért laggoltDripnekem egyik bama link sem akar működni úgyhogy kénytelen vagyok a utah-michigant nézniDripott van a linkek között a ustvnow, azt használd, nagyon jó, figyelj arra hogy amerikaiként regelj, mert akkor ingyeneszsotyi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
már megvan de az meg vmiért laggoltnekem egyik bama link sem akar működni úgyhogy kénytelen vagyok a utah-michigant nézniDripott van a linkek között a ustvnow, azt használd, nagyon jó, figyelj arra hogy amerikaiként regelj, mert akkor ingyeneszsotyi
több mint 10 éve
kösz a linkeket de ez a utah return td se volt rossz 😊
több mint 10 éve
zsemlezs
175
nekem egyik bama link sem akar működni úgyhogy kénytelen vagyok a utah-michigant nézniDripott van a linkek között a ustvnow, azt használd, nagyon jó, figyelj arra hogy amerikaiként regelj, mert akkor ingyenes
több mint 10 éve
vassadi
15 617
nekem egyik bama link sem akar működni úgyhogy kénytelen vagyok a utah-michigant nézniDripwww.vipleague.me/american-football/251183/2/florida-at-(3)-alabama-live-stream-online.html
több mint 10 éve
nekem egyik bama link sem akar működni úgyhogy kénytelen vagyok a utah-michigant nézniDripwww.ustvnow.com/ ezen tökéletesen megy hd-ben ha regisztrálsz.
több mint 10 éve
nekem egyik bama link sem akar működni úgyhogy kénytelen vagyok a utah-michigant nézni
több mint 10 éve
Egyenlőre úgy tűnik ,hogy a floridának 😊Na mégis.... 😊 Amúgy ettől a meccstől kezdve lesz érdekes a Bama sorsolása. Csupa móka és kacagás. 😀GreengoNa ne. Fumble...és visszahordják TD-re. Ébresztő! Nehéz meccs lesz .Kinek ? xDSixo67
Oké kilépett, de 1 yardról az meglesz. 😕Greengo
több mint 10 éve
zsemlezs
175
Csak most tudtam bekapcsolódni a Florida-Bama meccsbe, egyből egy fumble return TD 😀
több mint 10 éve
Na mégis.... 😊 Amúgy ettől a meccstől kezdve lesz érdekes a Bama sorsolása. Csupa móka és kacagás. 😀Na ne. Fumble...és visszahordják TD-re. Ébresztő! Nehéz meccs lesz .Kinek ? xDSixo67
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Na ne. Fumble...és visszahordják TD-re. Ébresztő! Nehéz meccs lesz .Kinek ? xD
több mint 10 éve
Na ne. Fumble...és visszahordják TD-re. Ébresztő! Nehéz meccs lesz .Oké kilépett, de 1 yardról az meglesz. 😕
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Klaci79
22 220
Így nem lesz könnyű...
több mint 10 éve
Brian
70
nem hiszem el...annyira nyugodtan mozognak az ellenfél elkapói...jobbnál jobb passzokat kapják, hiába próbálunk blitzelni, alig tudja a DL-LB nyomás alá helyezni az ellenfél irányítóját
több mint 10 éve
www.wiz1.net/channel53valakis
Ott a kiemelt linkben a wiziwig fóruma, nehéz ennél jobban szem elé raknibaggioKöszönet!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Ha nem lenne Jackson és Williams sérült, Perry pedig eltiltott, Washington valószínűleg 0 defensive snapet kapna a meccsen, vagy maximum garbage time-ban lépne pályára. Tudták, kire kell játszani.
több mint 10 éve
A North Carolina @ East Carolina is nagyon jól indul, remek a hangulat a 10-7-es Tar Heels vezetés ellenére
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ott a kiemelt linkben a wiziwig fóruma, nehéz ennél jobban szem elé rakniAz Old Dominion történelme első C-USA meccsén megverte idegenben egy utolsó másodperces mezőnygóllal a csoport címvédőjét, a Rice-tbaggioTaylor Heinicke személyében elég jó QBjuk van. Remélem idén leteszi az FBSben is a névjegyét a Monarchs.
Jut eszembe Baggio, nem tudod hol érdemes linket keresni az idei FCS szezon toronymagasan legkiemelkedőbb non-konf. meccséhez, a North Dakota State - Montanahoz?iktriad
---
több mint 10 éve
Áhh ez csúnya volt. Nagyon üresen maradt a gátőr elkapója.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
www.wiz1.net/channel53Az Old Dominion történelme első C-USA meccsén megverte idegenben egy utolsó másodperces mezőnygóllal a csoport címvédőjét, a Rice-tbaggioTaylor Heinicke személyében elég jó QBjuk van. Remélem idén leteszi az FBSben is a névjegyét a Monarchs.
Jut eszembe Baggio, nem tudod hol érdemes linket keresni az idei FCS szezon toronymagasan legkiemelkedőbb non-konf. meccséhez, a North Dakota State - Montanahoz?iktriad
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
Az Old Dominion történelme első C-USA meccsén megverte idegenben egy utolsó másodperces mezőnygóllal a csoport címvédőjét, a Rice-tbaggioTaylor Heinicke személyében elég jó QBjuk van. Remélem idén leteszi az FBSben is a névjegyét a Monarchs.
Jut eszembe Baggio, nem tudod hol érdemes linket keresni az idei FCS szezon toronymagasan legkiemelkedőbb non-konf. meccséhez, a North Dakota State - Montanahoz?
több mint 10 éve
Empty set, wideout pozícióból induló RB-nek ment a passz fly route-on. Alabama-meccsen nem sok ilyet lehetett látni eddig. Kiffinnek is jár a vállveregetés.vassadiszép play volt tényleg, de a safety vajon mire gondolt?
JT Daniels fan
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Empty set, wideout pozícióból induló RB-nek ment a passz fly route-on. Alabama-meccsen nem sok ilyet lehetett látni eddig. Kiffinnek is jár a vállveregetés.