Week 6
2 feliratkozó
több mint 10 éve
streamek ITT:forum.wiziwig.eu/threads/91480-2014-NCAA-Football-Week-6-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/ (reg amerikaiként)
Pac-12 Network: xrxs.net/video/live-p12netw-4728.m3u8 (letöltés -> megnyitás VLC-ben)
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
beharangozó, összefoglaló: ncaahu.wordpress.com/
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
több mint 10 éve
john harris verjem. double coverage-ba!!!Venturataunting?? really?
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
ebbe mi a halál f*sza volt sportszerűtlen magatartás, hogy rámutatott az ellenfél end zone-jára.
több mint 10 éve
john harris verjem. double coverage-ba!!!
több mint 10 éve
na nézzük hogy jöttek ki a gyerekek az öltözőbőleddig okés
\m/Ventura
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
deyell
11 702
Todd Gurley now owns Georgia's longest pass completion of the season.
choose life
több mint 10 éve
na nézzük hogy jöttek ki a gyerekek az öltözőből\m/
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=bW6xy-YCS4Y 😊Na menjenek a picsába a bírók. FAcemask helyett TD.Akkor te még épp lemaradtál róla, hogy a visszahordásnál a TCU egyik játékosa igazi horned frogként szó szerint elrejtőzött a célzónában xD xD
Én is megyek a TCU-ra, ha netán az Ole Miss D bevisz 2 TD-t, akkor jövök vissza 😊.Robilluma
baggio
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Micsoda helmet catch volt, Tyree után szabadon.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
melvin gordon 11 futás 173 yard (15.7). és még a harmadik negyedből is van 12 perc.Venturaés 10-0 az ellenfélnek... 😀
több mint 10 éve
melvin gordon 11 futás 173 yard (15.7). és még a harmadik negyedből is van 12 perc.
több mint 10 éve
én szerintem a második félidőben az lesz ami a BYU ellen.come on man.... fél yardra a baylor end zone-jától fumble.Venturahát bazdmeg
mondom babonából nem írom be, hogy 99 yard drive
faszomgaben
több mint 10 éve
stanford @ nd 7-7 a félidőben, szar idő, jó defense 😊Dexxter Tailortetszik nekem is a meccs 😊
több mint 10 éve
stanford @ nd 7-7 a félidőben, szar idő, jó defense 😊
több mint 10 éve
Na menjenek a picsába a bírók. FAcemask helyett TD.Akkor te még épp lemaradtál róla, hogy a visszahordásnál a TCU egyik játékosa igazi horned frogként szó szerint elrejtőzött a célzónában xD xD
Én is megyek a TCU-ra, ha netán az Ole Miss D bevisz 2 TD-t, akkor jövök vissza 😊.Robilluma
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na menjenek a picsába a bírók. FAcemask helyett TD.Én is megyek a TCU-ra, ha netán az Ole Miss D bevisz 2 TD-t, akkor jövök vissza 😊.
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Már az előző szezon végén is full-time DT volt.Nem lennék meglepve, ha kivezényelnék arra az oldalra Nkemdiche-t, DT-ben amúgy is jobban áll a Rebels depth ügyileg.vassadiAmúgy sem ez a posztja. Nem értem miért tolták be belülre, amikor vékonyabb, mint tavaly. Nagyon jó formában van/lenne, mint DE.Robilluma
több mint 10 éve
potdom
52
na nehogymár facemask és simán megadják a TD-t az Alabamának
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Tessék, ott is a defensive TD. 😊
több mint 10 éve
Vasárnaponként épp elég ilyen meccs megy 😊Engem elvesztett ez az sec-s rangadó, átváltottam a sokkal jobbés izgalmasabb tcu-oklahomárabaggioIgazi old school SEC-s defensive battle, kell ennél több? 😊vassadi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Engem elvesztett ez az sec-s rangadó, átváltottam a sokkal jobbés izgalmasabb tcu-oklahomárabaggioIgazi old school SEC-s defensive battle, kell ennél több? 😊
több mint 10 éve
Nem lennék meglepve, ha kivezényelnék arra az oldalra Nkemdiche-t, DT-ben amúgy is jobban áll a Rebels depth ügyileg.vassadiAmúgy sem ez a posztja. Nem értem miért tolták be belülre, amikor vékonyabb, mint tavaly. Nagyon jó formában van/lenne, mint DE.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 10 éve
Engem elvesztett ez az sec-s rangadó, átváltottam a sokkal jobbés izgalmasabb tcu-oklahomára
---
több mint 10 éve
na félidő előtt jött az egyenlítés 😊