Week 9
2 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/91911-2014-NCAA-Football-Week-9-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi kettőnél: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
Jézusom milyen targeting volt ez??? hagyjuk márnorbisilloJó hát nem kellett nagyon aggódni a Michigan már vissza is adta a lasztit 😀
több mint 11 éve
Jézusom milyen targeting volt ez??? hagyjuk már

Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 11 éve
Az mi TD volt a Kentuckytól.
több mint 11 éve
Hat ez parades volt, wooow
több mint 11 éve
a wvu is eléggé bekezdett, az okie state egyelőre sansztalanjusssipekkaEz 7-0az MSU-nak, de nem látom a potenciált a Wolverinesben sajnos
több mint 11 éve
A North Carolina oldalvonali hangulatfelelőse (külön van erre emberük) ma Jets-es Coples mezben tolja

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a wvu is eléggé bekezdett, az okie state egyelőre sansztalan
több mint 11 éve
Ezért imádom a college footballt xD@NWARobbie: Bielema on trick play: "We try to design something that makes as little sense as possible."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hopp, Virginiaban meccs van kerem. Az UNC atvette a vezetest a meccs soran eloszor es sikeres onside kick utan ismet tamad.
több mint 11 éve
28:27-es előnyben kell onside kicket rúgni a negyedik negyed vége előtt négy perccel, ahogy azt a North Carolina most megmutatta xD

---
több mint 11 éve
atyaég kezdődik a shootoutennyit az álomkezdésről 😀 😀
több mint 11 éve
Én végül a michigani állami derbire neveztem be, remélem szoros lesz (bár kicsi az esély a papírforma szerint)
több mint 11 éve
álomkezdés ! 😊 és még egy brutál blokk is kilett osztva
több mint 11 éve
Nahát akkor menjen 😊 Nyilván a brekik az esélyesebbek, de reménykedek egy upsetben
több mint 11 éve
szomorú vagyok
több mint 11 éve
Érthetetlen, miért ignorálta az utolsó drive-ban Cobbot a Gophers, bőven volt még idejük, és egyúttal le is futtathatták volna az órát.
több mint 11 éve
Köszönöm a válaszokat. A Washingtonnál nyilván tisztában vagyok a székhellyel, de a csapatok abszolút fehérlap kategória, és nem akartam egy nagyon "lehangoló" meccsel kezdeni az NCAA-t.
több mint 11 éve
Hat igen, jo van meg ideje boven jo csapatot csinalni, de jo gyengen indul.Atkapcsoltam az UNC meccsre, ez a Texas botrany gyenge ma (is)Delonso_sajna ezt se teheti ki a kirakatba Charlie
Truck Series babygaben
több mint 11 éve
Na ez egy viszonylag sima Nebraska W, akkor mostantól irány a PO 😀
több mint 11 éve
Majdnem sikerült már az elején elrontani a drive-ot a minnesotai elkapónak...

---
több mint 11 éve
Zsír a Red Raiders meccs előtt még ide értem 😊 És valószínű, a hajnali Vols-Tide meccs is meglesz 😊
több mint 11 éve
hát lett félidei elemzés.el nem tudom képzelni mi történt a remek passz elleni védelemmel múlt hét óta. botrány. hibák hibára halmozása.Venturamajd a félidei elemzés!gaben
két év múlva ugyanitt.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 11 éve
Atkapcsoltam az UNC meccsre, ez a Texas botrany gyenge ma (is)Delonso_sajna ezt se teheti ki a kirakatba Charlie
Truck Series baby
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
A Minnesota-Illinois pont jó lesz a 21:30-as meccsek kezdetéig. Épp most fordított az Illini egy fumble return TD-vel, Cobb volt a vétkes.