NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Idahoból draftoltak 3 embert, a Ducksból meg 1-et. Kris Durham 4/10 lett, amíg Sanzenbacher, Toliver, és Maehl UDFA. Sok itt az érthetetlen dolog számomra. :mad:Schleckaz okot leírtam, engem az Appalachian State triója vágott a falhoz
"The Mountaineers’ three draftees were as many or more than 38 of the 66 programs that play in automatic-qualifying conferences for the Bowl Championship Series, including 2011 BCS Championship Game participant Oregon and other traditional powers such as Florida State, Michigan, Notre Dame, Penn State, South Carolina, Tennessee, Texas A&M, UCLA and Virginia Tech. ASU was the only non-NCAA Division I FBS (formerly Division I-A) program with multiple selections in this year’s draft."
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Adam Schefter Top 5 Draftja:Nálam a Chiefs minimum top 3.
1. Buccaneers; 2. Cardinals; 3. Broncos; 4. Lions; 5. Texans.Laki
több mint 13 éve
Adam Schefter Top 5 Draftja:1. Buccaneers; 2. Cardinals; 3. Broncos; 4. Lions; 5. Texans.
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
Idahoból draftoltak 3 embert, a Ducksból meg 1-et. Kris Durham 4/10 lett, amíg Sanzenbacher, Toliver, és Maehl UDFA. Sok itt az érthetetlen dolog számomra. :mad:
több mint 13 éve
az lesz a durva ha beindulhat az UDFA-zás akkor a 32 csapat egyszerre próbálja meg felhívni a játékosokat és itt majd nagyjából a gyorsabb kutya fog bszniFucuMeg a big money faktor 😊
Én amúgy nehezen tudom elképzelni hogy ennyi simlis alak mellett mint az NFL ben van GM ek, scoutok managerek ne menne a háttérben semmi.
több mint 13 éve
az lesz a durva ha beindulhat az UDFA-zás akkor a 32 csapat egyszerre próbálja meg felhívni a játékosokat és itt majd nagyjából a gyorsabb kutya fog bszni
több mint 13 éve
már a draft előtt is gondolkoztam az udfa-k helyzetén, és jobban megfontolva, abszolút nem véletlen hogy idén ennyi, a korábbi évekhez képest különösen sok számunkra és még az elemzők számára is "ismeretlen" ember kelt elaz udfa-zásnál tulajdonképp egymásra licitálnak a csapatok (tízezer dolláros összegek forognak ilyenkor), és most hogy az offseason ezen része erősen kérdésessé vált, teljesen érthető, hogy saját felfedezettjeiket véletlenül sem akarták, hogy más szerezze meg
bevett szokás, hogy a draft 6-7. köre alatt már tárgyalnak azokkal a játékosokkal, akiket udfa-ként szándékoznak leszerződtetni, ebben az évben ezt viszont senki nem tehette meg
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
így lesz 1.körös tehetségből UDFA.....Deandre McDaniellel mi lett, hogy nem is draftolták?Asszonyverésempty taxi
ennyire hülye, hogy még 1 7.köröset sem ér meg? vagy sérülés?Habi
több mint 13 éve
szaba
10 550
Aszitte így Jason Taylori magasságokba léphet.Deandre McDaniellel mi lett, hogy nem is draftolták?Asszonyverésempty taxi
több mint 13 éve
Deandre McDaniellel mi lett, hogy nem is draftolták?Asszonyverés
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Vagy még ők se. Nálunk pl. képtelen vagyok rájönni Shanny szerelmi irányvonalára...lassan az udfa-zást többre tartom, mint az 5-7. körös húzásokat, utóbbinál a csapatok direkt olyanokat húznak ki, akikbe ők szerettek csak bele és senki másJJcsakhogy nagy százalékban az ilyenek emberek mennek is a kukábaHöriNem tudjuk azt biztosan. Az természetesen kétségtelen, hogy a csapatok is "tévednek", mindent elmond, hogy az idei Pro Bowlon, az összesen nevezett 113 főből 23 korábbi UDFA volt.gsn
több mint 13 éve
lassan az udfa-zást többre tartom, mint az 5-7. körös húzásokat, utóbbinál a csapatok direkt olyanokat húznak ki, akikbe ők szerettek csak bele és senki másNem tudjuk azt biztosan. Az természetesen kétségtelen, hogy a csapatok is "tévednek", mindent elmond, hogy az idei Pro Bowlon, az összesen nevezett 113 főből 23 korábbi UDFA volt.gsnNagyon jól mondja. Ezért nem kell sokkolni, ha egy-egy olyan ember megy ki 3-4-5. körben, akik a netes rangsorokon nincsenek is fönt. Azokat nem a csapatok rakják össze.Dömecsakhogy nagy százalékban az ilyenek emberek mennek is a kukábaHöri
---
több mint 13 éve
Deandre McDaniellel mi lett, hogy nem is draftolták?ennek a draftnak semmi köze nem volt ahhoz, hogy ki mit ér meg 😊
több mint 13 éve
Deandre McDaniellel mi lett, hogy nem is draftolták?ennyire hülye, hogy még 1 7.köröset sem ér meg? vagy sérülés?
JT Daniels fan
több mint 13 éve
nem osztják szét, hanem UDFA-ként igazolnak csapatokhoz, de ez csak akkor lehetséges ha már nem lesz lockout és lehet játékosokat igazolniFucuköszi a választ!
több mint 13 éve
Höri Draft elemzés mikorra várható ? 😊
"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 13 éve
nem osztják szét, hanem UDFA-ként igazolnak csapatokhoz, de ez csak akkor lehetséges ha már nem lesz lockout és lehet játékosokat igazolni
több mint 13 éve
akik nem keltek el a drafton, azokat mikor osszák szét?
több mint 13 éve
ez szerintem ilyen hype meghívás volt, de a kérdésre válaszolva (😛): nem tudok róla
több mint 13 éve
Tudom,olvastam én is.Történt már olyan ezelőtt,hogy valaki személyesen volt jelen (meghívottként) a drafton mégsem draftolták?Herzlich csak az első napon volt jelen utána hazautazottFucu
(a Herzlich esetre gondolok)Bazzani
Nem is ez volt a kérdés lényege. 😉
több mint 13 éve
Történt már olyan ezelőtt,hogy valaki személyesen volt jelen (meghívottként) a drafton mégsem draftolták?Herzlich csak az első napon volt jelen utána hazautazott
(a Herzlich esetre gondolok)Bazzani
több mint 13 éve
Történt már olyan ezelőtt,hogy valaki személyesen volt jelen (meghívottként) a drafton mégsem draftolták?(a Herzlich esetre gondolok)
több mint 13 éve
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=822:Baxarás, hogy szegény Devine-t egy éve még Heisman-kandidánsnak és biztos, legkésőbb középső körös picknek tartották.Most meg micsoda "nevek" mentek el helyette....
több mint 13 éve
ezért is vicces hanyatt esni a mindenféle draft gradektől is. pukkasztott nulla.biztosan semmit se tudunk 😛csakhogy nagy százalékban az ilyenek emberek mennek is a kukábaHöriNem tudjuk azt biztosan. Az természetesen kétségtelen, hogy a csapatok is "tévednek", mindent elmond, hogy az idei Pro Bowlon, az összesen nevezett 113 főből 23 korábbi UDFA volt.gsn
de az akkor is szomorú, hogy hamarabb szavaznak bizalmat a felmérőn jól szereplő no-name arcoknak, mint a futballpályán sztárrá váló játékosoknak.Höri
több mint 13 éve
biztosan semmit se tudunk 😛Nem tudjuk azt biztosan. Az természetesen kétségtelen, hogy a csapatok is "tévednek", mindent elmond, hogy az idei Pro Bowlon, az összesen nevezett 113 főből 23 korábbi UDFA volt.gsnNagyon jól mondja. Ezért nem kell sokkolni, ha egy-egy olyan ember megy ki 3-4-5. körben, akik a netes rangsorokon nincsenek is fönt. Azokat nem a csapatok rakják össze.Dömecsakhogy nagy százalékban az ilyenek emberek mennek is a kukábaHöri
de az akkor is szomorú, hogy hamarabb szavaznak bizalmat a felmérőn jól szereplő no-name arcoknak, mint a futballpályán sztárrá váló játékosoknak.