NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
Denver's John Fox and John Elway among those who've also shown up here for Pro Day. Newton and Fairley will do position drills here shortly 😉Ma van az Auburn és az Arkansas Pro Daye is, jól összehozták.A végén nem lesz túl hosszú, mert fairley csak azt nézi, hogy QB és nincs sípszó és eltöri Newton térdétharomt
Rivera megy megnézni személyesen az ikont és unnecessary roughnesst.gsn
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
A kickerek combine drilljeinek eredményéről van valami hír? szinte semmit nem találtam eddig :S
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ma van az Auburn és az Arkansas Pro Daye is, jól összehozták.A végén nem lesz túl hosszú, mert fairley csak azt nézi, hogy QB és nincs sípszó és eltöri Newton térdét
Rivera megy megnézni személyesen az ikont és unnecessary roughnesst.gsn
több mint 13 éve
Mallett hasított a Pro Dayen.Andre Woodson? 😀
40 yard: 5,37
súlypontemelkedés: 26"
helyből távol: 8'7"gsn
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
gsn
3 548
Mallett hasított a Pro Dayen.40 yard: 5,37
súlypontemelkedés: 26"
helyből távol: 8'7"
több mint 13 éve
szaba
10 547
Jabaal Sheard be fog férni a 2. körbe (előreláthatólag)?
több mint 13 éve
nem tudom mit néztem éjjel, de már látom, hogy csomóan voltak 40 fölöttkét elkapóra hívnám fel a figyelmet.Baldwinnak 42 inches emelkedést írnak (szintén 6'4"-es de 4.5 csak a 40-je)Wyatt
Greg Ellingson, Florida International WR
Csütörtökön volt Pro Day, ahol 39.5 volt a vertical jumpja - a combine-n egyik WR se tudott ennél jobbat, a komplett mezőnyből pedig összesen hatan! Plusz 4.4-es 40 yardot futott pedig 6'4 magas és kb 200 font.
Kevin Walterhez hasonlítják a Texans-ból.
A másik Terrence McCrae, Ohio Bobcats, csütörtökön lesz Pro Day náluk, a Chiefs és a Dolphins szervezett is vele interjút. Ugyanakkora, mint Ellingson, szintén 4.4-et tud elvileg futni és junior valamint senior évében is 9-9 touchdownnal zárt.Höri
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
két elkapóra hívnám fel a figyelmet.Baldwinnak 42 inches emelkedést írnak (szintén 6'4"-es de 4.5 csak a 40-je)
Csütörtökön volt Pro Day, ahol 39.5 volt a vertical jumpja - a combine-n egyik WR se tudott ennél jobbat, a komplett mezőnyből pedig összesen hatan! Plusz 4.4-es 40 yardot futott pedig 6'4 magas és kb 200 font.
A másik Terrence McCrae, Ohio Bobcats, csütörtökön lesz Pro Day náluk, a Chiefs és a Dolphins szervezett is vele interjút. Ugyanakkora, mint Ellingson, szintén 4.4-et tud elvileg futni és junior valamint senior évében is 9-9 touchdownnal zárt.Höri
több mint 13 éve
9 perces Ellingson highlights:Mondjuk ezeknek a Sun Belt secondaryknek a teljesítménye hagy némi kívánnivalót maga után. Némelyik DB úgy rohangál ezen a videón, mint valami levágott fejű csirke. 😀
http://www.youtube.com/watch?v=-b_PbZ6UuuQ
Jon Baldwin stílusban nyomja. Magas, erős. Nekem többnek tűnt a videó alapján, mint 200 font.Robilluma
több mint 13 éve
gsn
3 548
Ma van az Auburn és az Arkansas Pro Daye is, jól összehozták.Rivera megy megnézni személyesen az ikont és unnecessary roughnesst.
több mint 13 éve
két elkapóra hívnám fel a figyelmet.9 perces Ellingson highlights:
http://www.youtube.com/watch?v=-b_PbZ6UuuQ
Jon Baldwin stílusban nyomja. Magas, erős. Nekem többnek tűnt a videó alapján, mint 200 font.
McCrae is hasonló:
http://www.youtube.com/watch?v=OXN_UCnz_Rk&feature=related
If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 13 éve
két elkapóra hívnám fel a figyelmet.Greg Ellingson, Florida International WR
A másik Terrence McCrae, Ohio Bobcats, csütörtökön lesz Pro Day náluk, a Chiefs és a Dolphins szervezett is vele interjút. Ugyanakkora, mint Ellingson, szintén 4.4-et tud elvileg futni és junior valamint senior évében is 9-9 touchdownnal zárt.
több mint 13 éve
Írtam Eagles blogjára egy combine értékelőt, elsősorban Eagles szemmel: http://philly.blog.hu/2011/03/06/combine_eagles_szemmel Ha valakit érdekelne, illetve a szakiktól, van-e benne bődületes hülyeség?
több mint 13 éve
attól is függ, hogy egyszerű guardként tekint rá a draftoló csapat, vagy akár OT-ként is - előbbi esetben még 3. kör sem elképzelhetetlenDoMAkkor a Lionsnál még számításba is jöhet, hisz Cherilusnak max egy éve van bizonyítani éshát Petermen sem az a biztos pont.
több mint 13 éve
Elég gyakran változtatták a helyét az Arkansas támadófalában, így a technikája, lábmunkája nem elég kiforrott egyetlen posztra sem. Ezt idővel persze jó edzőkkel fel lehet javítani, és guard poszton akár elég korán játékidőhöz is juthat, de a fal szélén ezzel nem nagyon lehet kísérletezni. Emiatt a draftértéke kicsit meg is csappant (attól is függ, hogy egyszerű guardként tekint rá a draftoló csapat, vagy akár OT-ként is - előbbi esetben még 3. kör sem elképzelhetetlen). Ő mellette még Pinkston, Franklin, Cannon is olyan korábbi jónevű OT-k, akik az NFL-ben első körben inkább guard poszton játszhatnak.És DeMarcus Love a második körben?Ki az az OT aki a Lions sémájába illeszkedik és elsősorban passzblokkolásban jó? RT posztra Cherilus helyett (első körben).BazzaniSherrod.DoM
(Vele amúgy mi a probléma mert régebben elsőkörös prospect volt?)Bazzani
több mint 13 éve
És DeMarcus Love a második körben?Ki az az OT aki a Lions sémájába illeszkedik és elsősorban passzblokkolásban jó? RT posztra Cherilus helyett (első körben).BazzaniSherrod.DoM
(Vele amúgy mi a probléma mert régebben elsőkörös prospect volt?)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
2-UDFA-igköszi az infokathörinek az a baja hogy a Colts szóba jött. Jernigan volt a Troy mindenese. WR és wildcat QB. Option futó. Én nagyon bírom, de a combineon szar volt eléggé. Én nem tudom használ-e ilyen klasszikus slot WR-t a packersharomtNelson is az lényegébenHurka
azért Nelsonnal a méreteik okán is nehéz lenne összehasonlítani 😛. akkor már inkább Driver, ilyen szempontból viszont nem is lenne meglepő (főleg, hogy visszahordani is tud). hányadik körre várják?Szobi22
több mint 13 éve
köszi az infokathörinek az a baja hogy a Colts szóba jött. Jernigan volt a Troy mindenese. WR és wildcat QB. Option futó. Én nagyon bírom, de a combineon szar volt eléggé. Én nem tudom használ-e ilyen klasszikus slot WR-t a packersharomtNelson is az lényegébenHurka
azért Nelsonnal a méreteik okán is nehéz lenne összehasonlítani 😛. akkor már inkább Driver, ilyen szempontból viszont nem is lenne meglepő (főleg, hogy visszahordani is tud). hányadik körre várják?
több mint 13 éve
Nelson is az lényegébenhörinek az a baja hogy a Colts szóba jött. Jernigan volt a Troy mindenese. WR és wildcat QB. Option futó. Én nagyon bírom, de a combineon szar volt eléggé. Én nem tudom használ-e ilyen klasszikus slot WR-t a packersharomtajjjajjajajajjjajajha már szóba jött vele kapcsolatban a Packers, írnátok róla pár szót, meg hogy mi vele a gond?Szobi22
ne ne ne ne, könyörgöm NE! ide NE!
Source: Troy WR Jerrel Jernigan ran 4.32, 4.38s at Pro Day today: Met with Colts, Packers, Panthers at combine
Mondjuk a Panthers-nek is pont Jernigan kéne Armanti mellé... még a Packers-nek érné meg legjobbanHöri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
hörinek az a baja hogy a Colts szóba jött. Jernigan volt a Troy mindenese. WR és wildcat QB. Option futó. Én nagyon bírom, de a combineon szar volt eléggé. Én nem tudom használ-e ilyen klasszikus slot WR-t a packersajjjajjajajajjjajajha már szóba jött vele kapcsolatban a Packers, írnátok róla pár szót, meg hogy mi vele a gond?Szobi22
Source: Troy WR Jerrel Jernigan ran 4.32, 4.38s at Pro Day today: Met with Colts, Packers, Panthers at combine
Mondjuk a Panthers-nek is pont Jernigan kéne Armanti mellé... még a Packers-nek érné meg legjobbanHöri
több mint 13 éve
Ki az az OT aki a Lions sémájába illeszkedik és elsősorban passzblokkolásban jó? RT posztra Cherilus helyett (első körben).BazzaniSherrod.
több mint 13 éve
kicsi, de csak Höri izél itt miatta folyamatosan 😛ajjjajjajajajjjajajha már szóba jött vele kapcsolatban a Packers, írnátok róla pár szót, meg hogy mi vele a gond?Szobi22
slot receiver lesz, akárhol fog játszani, ez biztos
több mint 13 éve
ajjjajjajajajjjajajha már szóba jött vele kapcsolatban a Packers, írnátok róla pár szót, meg hogy mi vele a gond?
több mint 13 éve
Ki az az OT aki a Lions sémájába illeszkedik és elsősorban passzblokkolásban jó? RT posztra Cherilus helyett (első körben).
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Armanti kiszorítja Clausent. Vagy jön a triple-option vele és Newtonnal 😀