NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
gsn
3 548
"You gotta appreciate the irony that physical phenom & draft bust Vernon Gholston gets released during the Combine." 😀
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
na még ma utoljára lájvblog. itt most tényleg számítanak a 40 yardok 😊http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=2099
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
túl hamar nem fog elmenni. sőt leginkább valami 5-7 jósolható max neki, de ettől még slot WRként bőven lehet jövője. Persze ehhez elég markáns mák kell, hogy olyan helyre kerüljön ahol nincs előtt egy rakat ember a DC-n, de persze ez a legtöbb hátsó körösre igaz
több mint 13 éve
ezt én csak a blokkolási skilljeire mondtam, hogy arra az erősebb db-k nem lesznek jó hatással. egyetértek azzal, hogy túlértékelt a méret. az meg persze biztos, hogy rápakolnak nem kevés izmot 😛
több mint 13 éve
Mondjuk tényleg nagyon izomtalan. 😛A vele összehasonlított Collie 200, Hartline pedig 186 font. Inkább a testalkatát szidták múltkor nagyon, de én személy szerint túlértékeltnek tartom azt, hogy mennyit számít a látványos izomzat.F.Schlecknfl.comon én nem találtam, pedig szívesen megnézném. Maehl szerintem jó lehet az NFL-ben is. Rohadt biztos kezei vannak, robbanékony és nagyon jól blokkol.Sebiiimádom Maehlt, és Oregonon tényleg gyönyörűen blokkolt, csak éppen 190 font, ami nagyon kevés 😕Szobi22
több mint 13 éve
A vele összehasonlított Collie 200, Hartline pedig 186 font. Inkább a testalkatát szidták múltkor nagyon, de én személy szerint túlértékeltnek tartom azt, hogy mennyit számít a látványos izomzat.nfl.comon én nem találtam, pedig szívesen megnézném. Maehl szerintem jó lehet az NFL-ben is. Rohadt biztos kezei vannak, robbanékony és nagyon jól blokkol.Sebiiimádom Maehlt, és Oregonon tényleg gyönyörűen blokkolt, csak éppen 190 font, ami nagyon kevés 😕Szobi22
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Slotban sztem jó lehet.nfl.comon én nem találtam, pedig szívesen megnézném. Maehl szerintem jó lehet az NFL-ben is. Rohadt biztos kezei vannak, robbanékony és nagyon jól blokkol.Sebiiimádom Maehlt, és Oregonon tényleg gyönyörűen blokkolt, csak éppen 190 font, ami nagyon kevés 😕Szobi22
több mint 13 éve
nfl.comon én nem találtam, pedig szívesen megnézném. Maehl szerintem jó lehet az NFL-ben is. Rohadt biztos kezei vannak, robbanékony és nagyon jól blokkol.Sebiiimádom Maehlt, és Oregonon tényleg gyönyörűen blokkolt, csak éppen 190 font, ami nagyon kevés 😕
több mint 13 éve
Sebii
3 534
nfl.comon én nem találtam, pedig szívesen megnézném. Maehl szerintem jó lehet az NFL-ben is. Rohadt biztos kezei vannak, robbanékony és nagyon jól blokkol.
több mint 13 éve
Maehl-t imádom, hol kelhet el ezzel a teljesítménnyel?SebiiHöri mester küldte az idézetet a draftdaddy-ről: "Back in 2009 we included current N.F.L. starters Austin Collie and Brian Hartline in our top 100 (when most projected them as late rounders/career backups) because of their excellent shuttle runs at the Combine -- both showed amazing short area quickness. This year Dane Sanzenbacher and Jeff Maehl had the top 3 Cone & 60 yard shuttle times. The pair, also, finished 2nd and 3rd in the 20 yard shuttle, according to these Unofficial Wide Receiver Combine Numbers."
Nem rossz elődök. 😊
Arra van esély, hogy ezeknek meglegyenek a felvételei btw?
több mint 13 éve
ja meg meg lenne egy inkabb altalanos dologHát szerintem ugyanaz az ok amiért a szar drilleket sem törlik, így könnyebb összehasonlítani as előző évek eredményeivel.
miert nem vallvedo+sisakban futjak a 40 yardot a formak ?
annyira nem lenne nagy truvaj elintezni es azert csak tobbet jelentene a foldi halandoknak is
mint igy poloban futkosni 40 yardot hotegyenesen amire a palyan egyszer sem lesz pelda max az otakonFake
Julioval meg csak nem mindig tetszett Alabamában.
több mint 13 éve
Sebii
3 534
Maehl-t imádom, hol kelhet el ezzel a teljesítménnyel?
több mint 13 éve
Ezt a 49 írják az új rekordnak. J. Maehl 60YDShuttle 10,88 (a rekord 10,87) és 3 cone drill 6,42-vel is megdöntötte.itt a mostani 49Ez Stephen Paea nem ember, 49-et nyomott a 225 fontba :oJayB44-et nyomott február 10-én. fent van youtube-on.
A rekord amúgy 51, 1999-ben Ernest nevéhez fűződik (Eastern Kentucky DT 😀 )Höri
http://www.nfl.com/videos/nfl-combine/09000d5d81e843bc/Paea-sets-bench-press-recordJayB
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ja meg meg lenne egy inkabb altalanos dologmiert nem vallvedo+sisakban futjak a 40 yardot a formak ?
annyira nem lenne nagy truvaj elintezni es azert csak tobbet jelentene a foldi halandoknak is
mint igy poloban futkosni 40 yardot hotegyenesen amire a palyan egyszer sem lesz pelda max az otakon
több mint 13 éve
annyiban igazat adok, hogy ha valaki a combine-on rossz akkor azt a pro day nem feledteti.de ha valaki ki kényszerül hagyni a combine-t de a pro day-en villog, akkor az jelentős fordulatot hozhat az értékébe.
tavaly a leghíresebb eset ugyebár Joe Haden volt, aki rohadt lassú volt a combinén, aztán Floridában már minden gördülékenyen ment és a helyén is választották.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
casey matthewsrol szolt a kerdes bocsanat ha nem voltam egyertelmua pro dayekkel kapcsolatban en meg nem vagyok ennyire derulato.
azert ott teljesen kipihenten allhat oda az ember egy 40 yardot futni v barmilyen gyakorlatot elvegezni
foleg h azokat ilyen alkalommal a pozicios edzoje segedkezi vegig.
de a combine egy 4 napos procedura. a sok orvosi vizsgalat meg egyeb dolog mellett megis mas lemerni egy ember fizikiai turo- es teljesitokepesseget mint egy szamara idealis kornyezetben.
több mint 13 éve
azzal h casey nem tudott resztvenni a drillekben sztetek leeshet a boardokon akar odaig isJurrell Casey?
h csak udfakent legyen szamitasba veheto ? vagy azert ez a kisebb serules nem okoz akkora veszt
es csak annyi vonzata lesz h nem tudta feljebb tornaszni az erteket a kalibralt 3-5. kortol ?Fake
Lesz még pro day mindenkinek, a gyakorlatok ugyanolyanok, mint itt, szóval van esély megmutatni, hogy hol áll a többiekhez képest
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
azzal h casey nem tudott resztvenni a drillekben sztetek leeshet a boardokon akar odaig ish csak udfakent legyen szamitasba veheto ? vagy azert ez a kisebb serules nem okoz akkora veszt
es csak annyi vonzata lesz h nem tudta feljebb tornaszni az erteket a kalibralt 3-5. kortol ?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
milyen ketsegeid voltak ? h nem tud tovabbnoni a haja ? 😊mondom ez eddig a legdurvabb produktum amit -a tenyek ismereteben- combineon lattam
több mint 13 éve
Eddig voltak kétségeim Julioval kapcsolatban, de bazdmeg ez nem emberi.
több mint 13 éve
jelen állapotok között a 12 hét esetén se maradna le semmirőlEgyfelől hihetetlen emberi teljesítmény, másfelől nehogy hosszabb távon kibasszon magával... És mondjuk ha csavarozni kell akkor a 8 hét rehab az a minimum, simán lehet az 12 is.Döme#Alabama WR Julio Jones had his great Combine workout with a broken foot, which will require a screw, 8 wk rehab, nfl network reporting.#nflez lehetetlen,nem létezikNewman
Az igen.tenorx
több mint 13 éve
Egyfelől hihetetlen emberi teljesítmény, másfelől nehogy hosszabb távon kibasszon magával... És mondjuk ha csavarozni kell akkor a 8 hét rehab az a minimum, simán lehet az 12 is.#Alabama WR Julio Jones had his great Combine workout with a broken foot, which will require a screw, 8 wk rehab, nfl network reporting.#nflez lehetetlen,nem létezikNewman
Az igen.tenorx
több mint 13 éve
#Alabama WR Julio Jones had his great Combine workout with a broken foot, which will require a screw, 8 wk rehab, nfl network reporting.#nflez lehetetlen,nem létezik
Az igen.tenorx
több mint 13 éve
#Alabama WR Julio Jones had his great Combine workout with a broken foot, which will require a screw, 8 wk rehab, nfl network reporting.#nflAz igen.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
6-1 magas és kurva gyenge karja van. ez azért erős fizikai hátrány 😊Egyébként szerintem simán lehet belőle egy jó kis game manager QB. Nem azért mert winner típus, meg a hasonló fasságok, hanem pont emiatt hogy agyas, és azért nincs komoly fizikai hátránya.DömeButa van?F.Schleckigazából mint kiderült csak ezt hozta le egy kis lap Invincible HSének városábólharomt