NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
40
6
2:20, Arena4
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
nem nagy edző. nyert 2 SB-t és azóta semmi. Az NFL Verebes mágusa. Ha összefog a bizonyítottan gyengeelméjű Snyderrel abból semmi értelmes nem származhatharomtNo ebben egyetértünk. Csak a.kacsa meg ne tudja, mert megint leüvölti a hajamat, hogy mit piszkálom, kitűnő és nagy nevű HC....
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem nagy edző. nyert 2 SB-t és azóta semmi. Az NFL Verebes mágusa. Ha összefog a bizonyítottan gyengeelméjű Snyderrel abból semmi értelmes nem származhat
több mint 13 éve
Ez a Kiper mock... Sztem Kb. 50 prospectnek a nevét bedobta egy dobozba és amilyen sorrendben húzta úgy írta az egyes csapatokhoz
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Én nem ismerem a munkásságát, készséggel elhiszem, hogy nagy edző. De itt nem sokat tett azért hogy megkedveljem. Sőt....igazából a leges legkilátástalanabb csapat jelenleg ez a redskins. Ha lenne szezon egyértelmű 1/1 esélyes lenne nálam.Csak nekem az. Igen, van Brown (még) és Williams is, de meg kell nézni mi van ha valamelyik lesérül. Nagyságrendekkel lesz rosszabb a fal, mert csak Heyer volt csere mindkét oldalra, ő meg....... Capers rookie volt, és csak a gyakorló csapatban volt helye. Mike Williams még mindíg sérült, a többiek hellyel közzel azok voltak.apeszoskomolyan olyan erős a Redskins, hogy a padot kell erősíteni? 😊Höri
És ezt most nem a Shanny gyűlöletem mondatja velem.haromt
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
igazából a leges legkilátástalanabb csapat jelenleg ez a redskins. Ha lenne szezon egyértelmű 1/1 esélyes lenne nálam.komolyan olyan erős a Redskins, hogy a padot kell erősíteni? 😊Hörién csak apeszos fel lehetne építeni commentjére reagáltam.Csak nekem az. Igen, van Brown (még) és Williams is, de meg kell nézni mi van ha valamelyik lesérül. Nagyságrendekkel lesz rosszabb a fal, mert csak Heyer volt csere mindkét oldalra, ő meg....... Capers rookie volt, és csak a gyakorló csapatban volt helye. Mike Williams még mindíg sérült, a többiek hellyel közzel azok voltak.apeszos
meg nem tudtam, h ekkora need az RT a skinsnél.briareos
És ezt most nem a Shanny gyűlöletem mondatja velem.
több mint 13 éve
Sőt.... Mondjuk a defense ugyanilyen helyzetben van, mégis erősebbnek tartom a támadó egységnél, talán mert rá lehet fogni a sémaváltásra. De az offense sok esetben a félpályán sem jutott át, és hiába jön 1/10-re WR, ha Rexy, ne adj isten Beck dobál neki. A futójáték elhanyagolható volt a 'skinsnél, és nagyjából ez is a falon múlott, no meg Kyle-n. Úgy tudom Carimi tud guard-ot is. McNabb-et 37x sackelték, és ha hozzávesszük Grossman 9 sackjét, akkor szerintem jogosan aggódom.komolyan olyan erős a Redskins, hogy a padot kell erősíteni? 😊Hörién csak apeszos fel lehetne építeni commentjére reagáltam.Csak nekem az. Igen, van Brown (még) és Williams is, de meg kell nézni mi van ha valamelyik lesérül. Nagyságrendekkel lesz rosszabb a fal, mert csak Heyer volt csere mindkét oldalra, ő meg....... Capers rookie volt, és csak a gyakorló csapatban volt helye. Mike Williams még mindíg sérült, a többiek hellyel közzel azok voltak.apeszos
több mint 13 éve
komolyan olyan erős a Redskins, hogy a padot kell erősíteni? 😊Csak nekem az. Igen, van Brown (még) és Williams is, de meg kell nézni mi van ha valamelyik lesérül. Nagyságrendekkel lesz rosszabb a fal, mert csak Heyer volt csere mindkét oldalra, ő meg....... Capers rookie volt, és csak a gyakorló csapatban volt helye. Mike Williams még mindíg sérült, a többiek hellyel közzel azok voltak.apeszosCarimi miért lenne projekt?én csak apeszos fel lehetne építeni commentjére reagáltam.
Azonnal bevethető RTHöri
több mint 13 éve
én a redskins-től függetlenül mondom, hogy Carimire nem kell várni, ő készen állHöriés ér 1/10-et, főleg egy olyan csapatnak, ahol szinte lassan QB sincs (McNabb szerintem megy, lockout esetén meg...)
több mint 13 éve
Csak nekem az. Igen, van Brown (még) és Williams is, de meg kell nézni mi van ha valamelyik lesérül. Nagyságrendekkel lesz rosszabb a fal, mert csak Heyer volt csere mindkét oldalra, ő meg....... Capers rookie volt, és csak a gyakorló csapatban volt helye. Mike Williams még mindíg sérült, a többiek hellyel közzel azok voltak.én csak apeszos fel lehetne építeni commentjére reagáltam.1/10-re azért nem projekt playert kell húzni. szerintem.briareosCarimi miért lenne projekt?
Azonnal bevethető RTHöri
több mint 13 éve
én a redskins-től függetlenül mondom, hogy Carimire nem kell várni, ő készen áll
több mint 13 éve
én csak apeszos fel lehetne építeni commentjére reagáltam.Carimi miért lenne projekt?Én sem vagyok, sőt... De ezt a Carimit fel lehetne építeni, ha már rebuilding van, vagy mi....apeszos1/10-re azért nem projekt playert kell húzni. szerintem.briareos
Azonnal bevethető RTHöri
meg nem tudtam, h ekkora need az RT a skinsnél.
több mint 13 éve
Carimi miért lenne projekt?1/10-re azért nem projekt playert kell húzni. szerintem.briareosNem vagyok draft, ncaa szakértő, de állítólag idei o-line felhozatal nem elég jó, 10. helyen kissé "luxus"-pick lenne.deny79Én sem vagyok, sőt... De ezt a Carimit fel lehetne építeni, ha már rebuilding van, vagy mi....apeszos
Azonnal bevethető RT
több mint 13 éve
T posztra most pláne nem kell,Brownban van még 4-5 év,Williamsben meg 10,van a 'skinsben nagyobb probléma is.1/10-re azért nem projekt playert kell húzni. szerintem.briareosNem vagyok draft, ncaa szakértő, de állítólag idei o-line felhozatal nem elég jó, 10. helyen kissé "luxus"-pick lenne.deny79Én sem vagyok, sőt... De ezt a Carimit fel lehetne építeni, ha már rebuilding van, vagy mi....apeszos
több mint 13 éve
1/10-re azért nem projekt playert kell húzni. szerintem.Én sem vagyok, sőt... De ezt a Carimit fel lehetne építeni, ha már rebuilding van, vagy mi....apeszosÉs ugyanilyen "klasszisok" vannak a falban is. Na jó, Brown és a rookie talán kivétel. Ha nem férnek hozzá, talán még Rexy is eltalálja Cooley-t, ha nem fut messze... Amúgy Kelly felgyógyult, Austin is jobb mint Armstrong, és ha minden igaz Moss is marad. Ennyi drop biztos hogy nem lesz mint most volt....apeszosNem vagyok draft, ncaa szakértő, de állítólag idei o-line felhozatal nem elég jó, 10. helyen kissé "luxus"-pick lenne.deny79
több mint 13 éve
Én sem vagyok, sőt... De ezt a Carimit fel lehetne építeni, ha már rebuilding van, vagy mi....Nem vagyok draft, ncaa szakértő, de állítólag idei o-line felhozatal nem elég jó, 10. helyen kissé "luxus"-pick lenne.deny79Persze, hiszen klasszis QB és WR van a keretetekbe 😀tenorxÉs ugyanilyen "klasszisok" vannak a falban is. Na jó, Brown és a rookie talán kivétel. Ha nem férnek hozzá, talán még Rexy is eltalálja Cooley-t, ha nem fut messze... Amúgy Kelly felgyógyult, Austin is jobb mint Armstrong, és ha minden igaz Moss is marad. Ennyi drop biztos hogy nem lesz mint most volt....apeszos
több mint 13 éve
Nem vagyok draft, ncaa szakértő, de állítólag idei o-line felhozatal nem elég jó, 10. helyen kissé "luxus"-pick lenne.És ugyanilyen "klasszisok" vannak a falban is. Na jó, Brown és a rookie talán kivétel. Ha nem férnek hozzá, talán még Rexy is eltalálja Cooley-t, ha nem fut messze... Amúgy Kelly felgyógyult, Austin is jobb mint Armstrong, és ha minden igaz Moss is marad. Ennyi drop biztos hogy nem lesz mint most volt....apeszosHa a 'skins jön szóba, mindenki az offense-be jósol. És sosem az O-line-ba. QB vagy WR. Pedig a fal fontosabb szerintem....apeszosPersze, hiszen klasszis QB és WR van a keretetekbe 😀tenorx
több mint 13 éve
És ugyanilyen "klasszisok" vannak a falban is. Na jó, Brown és a rookie talán kivétel. Ha nem férnek hozzá, talán még Rexy is eltalálja Cooley-t, ha nem fut messze... Amúgy Kelly felgyógyult, Austin is jobb mint Armstrong, és ha minden igaz Moss is marad. Ennyi drop biztos hogy nem lesz mint most volt....Persze, hiszen klasszis QB és WR van a keretetekbe 😀tenorxaz indoklást kiszedtem, kiperről mondjuk mindent elmond, hogy 25 neves "big board"-ján már a hetedik cam newton, a sokáig abszolút no.1. locker pedig nincs rajtaHa a 'skins jön szóba, mindenki az offense-be jósol. És sosem az O-line-ba. QB vagy WR. Pedig a fal fontosabb szerintem....apeszos
.......
Washington Redskins
Blaine Gabbert, QB, Missouri
.......JJ Tiller
több mint 13 éve
Persze, hiszen klasszis QB és WR van a keretetekbe 😀Ha a 'skins jön szóba, mindenki az offense-be jósol. És sosem az O-line-ba. QB vagy WR. Pedig a fal fontosabb szerintem....apeszosnincs insiderem, bekopiznád akármilyen fos?briareosaz indoklást kiszedtem, kiperről mondjuk mindent elmond, hogy 25 neves "big board"-ján már a hetedik cam newton, a sokáig abszolút no.1. locker pedig nincs rajta
.......
Washington Redskins
.......JJ Tiller
több mint 13 éve
Ha a 'skins jön szóba, mindenki az offense-be jósol. És sosem az O-line-ba. QB vagy WR. Pedig a fal fontosabb szerintem....az indoklást kiszedtem, kiperről mondjuk mindent elmond, hogy 25 neves "big board"-ján már a hetedik cam newton, a sokáig abszolút no.1. locker pedig nincs rajtaúj Kiper mock draft, hurrá! Cam Newton 1/3-as pick (Bills), juhééJJ Tillernincs insiderem, bekopiznád akármilyen fos?briareos
.......
Washington Redskins
.......JJ Tiller
több mint 13 éve
annyira csak az ingram picket olvasom a phinshez mindenhol, és annyira logikus lenne, hogy egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem őt húzzuk
több mint 13 éve
Egyébként bria még mindig tudsz 1 hónap ingyen insiderre, pár oldallal előrébb van a link.tenorxtudom, csak annyira nem érdekel 😊
kiperen szeretek nevetni, ennyi 😀
több mint 13 éve
Egyébként bria még mindig tudsz 1 hónap ingyen insiderre, pár oldallal előrébb van a link.
több mint 13 éve
az indoklást kiszedtem, kiperről mondjuk mindent elmond, hogy 25 neves "big board"-ján már a hetedik cam newton, a sokáig abszolút no.1. locker pedig nincs rajtaúj Kiper mock draft, hurrá! Cam Newton 1/3-as pick (Bills), juhééJJ Tillernincs insiderem, bekopiznád akármilyen fos?briareos
Carolina Panthers
Nick Fairley, DT, Auburn
Denver Broncos
Da'Quan Bowers, DE, Clemson
Buffalo Bills
Cam Newton, QB, Auburn
Cincinnati Bengals
A.J. Green, WR, Georgia
Arizona Cardinals
Von Miller, OLB, Texas A&M
Cleveland Browns
J.J. Watt, DE, Wisconsin
San Francisco 49ers
Patrick Peterson, CB, LSU
Tennessee Titans
Marcell Dareus, DE, Alabama
Dallas Cowboys
Prince Amukamara, CB, Nebraska
Washington Redskins
Houston Texans
Julio Jones, WR, Alabama
Minnesota Vikings
Robert Quinn, DE, North Carolina
Detroit Lions
Jimmy Smith, CB, Colorado
St. Louis Rams
Corey Liuget, DT, Illinois
Miami Dolphins
Mark Ingram, RB, Alabama
Jacksonville Jaguars
Aldon Smith, OLB, Missouri
New England Patriots (from Oakland)
Cameron Jordan, DE, California
San Diego Chargers
Tyron Smith, OT, USC
New York Giants
Nate Solder, OT, Colorado
Tampa Bay Buccaneers
Adrian Clayborn, DE, Iowa
Kansas City Chiefs
Akeem Ayers, OLB, UCLA.
Indianapolis Colts
Anthony Castonzo, OT, Boston College
Philadelphia Eagles
Gabe Carimi, OT, Wisconsin
New Orleans Saints
Muhammad Wilkerson, DT, Temple
Seattle Seahawks
Mike Pouncey, G/C, Florida
Baltimore Ravens
Aaron Williams, CB, Texas
Atlanta Falcons
Ryan Kerrigan, DE, Purdue
New England Patriots
Torrey Smith, WR, Maryland
Chicago Bears
Ben Ijalana, OT, Villanova
New York Jets
Rahim Moore, S, UCLA
Pittsburgh Steelers
Cameron Heyward, DE, Ohio St.
Green Bay Packers
Justin Houston, OLB, Georgia
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Én sem értem egyébként, hogy ezzel miért foglalkoznak, csak már olvastam, hogy ezt hozzk fel karakter problémaként.Gondolom az eltiltása miatt írják a pályán kívüli ügyeket.tenorxigen, azért az eltiltásért, ami még 2008-ban történt és az edzője soha nem hozta nyilvánosságra, hogy mi is volt az oka... hihetetlen mondjuk mennyire nem fogják fel az alapvetően rossz mentalitás és az egyetlen hülyeség közti különbségetJJ Tiller
több mint 13 éve
Gondolom az eltiltása miatt írják a pályán kívüli ügyeket.tenorxigen, azért az eltiltásért, ami még 2008-ban történt és az edzője soha nem hozta nyilvánosságra, hogy mi is volt az oka... hihetetlen mondjuk mennyire nem fogják fel az alapvetően rossz mentalitás és az egyetlen hülyeség közti különbséget
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal