NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Szöveg és a kép egyszerre nem a legkönnyebben követhető, inkább alá kéne mondani közben ezeket, és a vidin csak az akció lenne. Hasonmás jó
több mint 12 éve
Nagyon jó ötlet, toltam a tetszikelést vagy mit 😊 Annyi lehetne még, hogy amit irtok jellemzést addig megállítjátok a videót, bár ezt mi is megtehetjük 😛
több mint 12 éve
megtaláltam 😊 na akkor a következő már ilyen lesz, bár pc-n nem könnyíti meg a dolgomat az 5 másodpercenként összeomló shockwave... (a videó az imovie programmal készült, ipaden)Én is ezt akartam még hozzáadni, kurva jó kezdeményezés, csak egy téglalappal emeld ki a figyelendő játékost, youtubeon asszem lehet ilyet csinálni.tenorxelső próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:tök jó elképzelés
http://youtu.be/Jiuu_0QTEbg
kezdem felfedezni a videógyártás és - szerkesztés szépségeit, tervem helyett cikkek helyett ezennel videóbejegyzésekkel jelentkezem (elemzések, stb.), kezdésként ez csak egy gyorsan összevagdosott valami, Höri draftcountdown oldalról fordított prospect-ismertetőjének felhasználásával
a vélemények/kritikák minden eddiginél jobban érdekelnek
azt leszögezem, hogy ugye nemcsak zene mehet aláfestésként, hanem dumálhatunk mi is, a lehetőségek határtalanokJJ
egy kicsit zavaró egyszerre nézni a szöveget és figyelni a playeket, lehet hogy jobb lenne egy-egy jelenet közé felvillantani a szöveges értékelést vázlatszerűen
szeretem az ilyen videóknál, ha a play előtt egy pillanatra kimerevítik a képet és a bemutatandó játékost megjelölik valahogy, így rögtön lehet tudni hogy kit kell követni. Persze nem minden poszton, irányítónál, futónál nyilván nem, de pl. falembernél jót teszatapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Én is ezt akartam még hozzáadni, kurva jó kezdeményezés, csak egy téglalappal emeld ki a figyelendő játékost, youtubeon asszem lehet ilyet csinálni.első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:tök jó elképzelés
kezdem felfedezni a videógyártás és - szerkesztés szépségeit, tervem helyett cikkek helyett ezennel videóbejegyzésekkel jelentkezem (elemzések, stb.), kezdésként ez csak egy gyorsan összevagdosott valami, Höri draftcountdown oldalról fordított prospect-ismertetőjének felhasználásával
azt leszögezem, hogy ugye nemcsak zene mehet aláfestésként, hanem dumálhatunk mi is, a lehetőségek határtalanokJJ
egy kicsit zavaró egyszerre nézni a szöveget és figyelni a playeket, lehet hogy jobb lenne egy-egy jelenet közé felvillantani a szöveges értékelést vázlatszerűen
szeretem az ilyen videóknál, ha a play előtt egy pillanatra kimerevítik a képet és a bemutatandó játékost megjelölik valahogy, így rögtön lehet tudni hogy kit kell követni. Persze nem minden poszton, irányítónál, futónál nyilván nem, de pl. falembernél jót teszatapapa
több mint 12 éve
első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:tök jó elképzelés
szeretem az ilyen videóknál, ha a play előtt egy pillanatra kimerevítik a képet és a bemutatandó játékost megjelölik valahogy, így rögtön lehet tudni hogy kit kell követni. Persze nem minden poszton, irányítónál, futónál nyilván nem, de pl. falembernél jót tesz
több mint 12 éve
nekem egyelőre a hagyományos forma jobban bejön. ugyan én tudtam kit kell nézni, de pl a fenti hsz is mutatja, ez egyáltalán nem várható el mindenkitől, így nem csak néhány hanem minden bevágott play előtt rá kell fókuszálni. a szöveg és a jelenet egyszerre volt, ami nyilván jó, de az egyiket "lent" kellett olvasni, közben nehezebb az akciót is követni, ezen részét mindenképp alábeszéléssel kéne megoldani. a szempontok jók, nfl hasonmás kurvára tetszik, én még tennék bele potenciális elkelési helyet/csapatotilyen videókat nyilván csak a top játékosokhoz készítek majd, és a nem skill playereknél persze olyan felvételeket összeszedve, ahol ki van emelve az adott playa
az ötlet jó, a megvalósításon kell csiszolni, hogy még hasznosabb legyen, sok sikert és kitartást a folytatáshoz 😉kristof
csak ha tetszett, akkor ne legyetek restek lájkolni youtube-on, abból tudom levonni a konkluziót, hogy van-e/nincs értelme folytatni
stratégiai és egyéb elemzéseknél természetesen a hangalámondás játszik, pl. a all-star gálákról vagy a top recruitokról gondolkodom egy összeállításon, lehet hogy készítek majd egy "college football for dummies" videót (lépésről lépésre bemutatva a rendszert) stb. 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nekem egyelőre a hagyományos forma jobban bejön. ugyan én tudtam kit kell nézni, de pl a fenti hsz is mutatja, ez egyáltalán nem várható el mindenkitől, így nem csak néhány hanem minden bevágott play előtt rá kell fókuszálni. a szöveg és a jelenet egyszerre volt, ami nyilván jó, de az egyiket "lent" kellett olvasni, közben nehezebb az akciót is követni, ezen részét mindenképp alábeszéléssel kéne megoldani. a szempontok jók, nfl hasonmás kurvára tetszik, én még tennék bele potenciális elkelési helyet/csapatotaz ötlet jó, a megvalósításon kell csiszolni, hogy még hasznosabb legyen, sok sikert és kitartást a folytatáshoz 😉
több mint 12 éve
első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:Jó lett, annyi lenne jó esetleg, hogy minden play előtt be lehetne valahogy jelölni, hogy az ember követni tudja. De ez gondolom bonyolult kivitelezést igényel.
Ezt leszámítva, rövid, tömör, informatív és látványos. 1.re egészen remek. A végén az NFLes hasonmás külön nagy plusz pont.
több mint 12 éve
első próbálkozás, egyelőre még csak a szándékot kéretik díjazni:http://youtu.be/Jiuu_0QTEbg
azt leszögezem, hogy ugye nemcsak zene mehet aláfestésként, hanem dumálhatunk mi is, a lehetőségek határtalanok
---
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Hivatalos, Harmadik Robert Griffin jön a draftra.
több mint 12 éve
Olyan van, hogy valakit csak valami "bénább" all-star meccsre hívnak meg és ő inkább nem megy el? Vagy Eddie Pleasant miért nincs rajta egyik listán sem? Nála sokkal hátrébb rangsorolt safety-ket is látok a listában.Schlecksimán benne van, előfordul, hogy a senior bowlt is lemondják. tavaly pl Clayborn nem ment el rá.
de még frissülnek a keretek, Pleasant is kiköthet valahol.
Shrine Game-n Lindley helyett Persa lesz, meg a center Gerhart is lemondta.
több mint 12 éve
Olyan van, hogy valakit csak valami "bénább" all-star meccsre hívnak meg és ő inkább nem megy el? Vagy Eddie Pleasant miért nincs rajta egyik listán sem? Nála sokkal hátrébb rangsorolt safety-ket is látok a listában.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Lester marad a végzős évére.
több mint 12 éve
összes allstar gála összes meghívottja http://www.buffalobillsdraft.com/all-star-game-invites/
több mint 12 éve
Ha van rá igény, akkor lehet (mondjuk csak úgy Senior Bowl után szerintem). Bár LB-k egy része is fordítás volt, de őket azért legalább szezon közbe figyeltem, ahogy kiderült, hogy 100%, hogy oda szükség van 2 emberre legalább, aki kezdeni tud szeptemberben. De elkapókról meg egyszerűbb írni.WR prospectekről lesz írás blogon?joey_0818Ha nem lép le, akkor is elnézve az idei D-Jax - Maclin párost (betegség, sérülés, motiválatlanság, kulcsfontosságú dropok), beleférhet.somoskovigDe azért úgy már nem első körben, ott csak a LB az elfogadható. Nálam két második körösből is egyik még LB, de a másik akár már egy csúszó elkapó lehet. Amilyen passz orientált a liga, meg Reid, sosincs belőlük elég.Deny
több mint 12 éve
WR prospectekről lesz írás blogon?De azért úgy már nem első körben, ott csak a LB az elfogadható. Nálam két második körösből is egyik még LB, de a másik akár már egy csúszó elkapó lehet. Amilyen passz orientált a liga, meg Reid, sosincs belőlük elég.DenyHa D-Jax lelép, akkor need, elég komolyan.DenyHa nem lép le, akkor is elnézve az idei D-Jax - Maclin párost (betegség, sérülés, motiválatlanság, kulcsfontosságú dropok), beleférhet.somoskovig
Twitter: azajoey
több mint 12 éve
De azért úgy már nem első körben, ott csak a LB az elfogadható. Nálam két második körösből is egyik még LB, de a másik akár már egy csúszó elkapó lehet. Amilyen passz orientált a liga, meg Reid, sosincs belőlük elég.Ha nem lép le, akkor is elnézve az idei D-Jax - Maclin párost (betegség, sérülés, motiválatlanság, kulcsfontosságú dropok), beleférhet.somoskovigNekünk WR?Ha D-Jax lelép, akkor need, elég komolyan.Deny
ehJanek
több mint 12 éve
Ha nem lép le, akkor is elnézve az idei D-Jax - Maclin párost (betegség, sérülés, motiválatlanság, kulcsfontosságú dropok), beleférhet.Ha D-Jax lelép, akkor need, elég komolyan.DenyEgy mock, mely nem is a pickek miatt érdekes (azért akad is ott szépdolog), hanem mert a needeket is írja: http://draftdatabase.wordpress.com/2012/01/09/one-round-nfl-mock-draft/DenyNekünk WR?
ehJanek
több mint 12 éve
Ha D-Jax lelép, akkor need, elég komolyan.Egy mock, mely nem is a pickek miatt érdekes (azért akad is ott szépdolog), hanem mert a needeket is írja: http://draftdatabase.wordpress.com/2012/01/09/one-round-nfl-mock-draft/DenyNekünk WR?
ehJanek
több mint 12 éve
Egy mock, mely nem is a pickek miatt érdekes (azért akad is ott szépdolog), hanem mert a needeket is írja: http://draftdatabase.wordpress.com/2012/01/09/one-round-nfl-mock-draft/DenyNekünk WR?
eh
több mint 12 éve
NC State is. Graham illetve Bryanfrissült három névvel a shrine game.Az sem rossz, hogy Ole Miss-es van a keleti és a nyugati csapatban is.Schleck
vajon Moe Petrus miért a nyugati csapatba került Connecticutból?!
Lindley-t meg elhívták Tannehill helyére MobilébaHöri
több mint 12 éve
frissült három névvel a shrine game.Az sem rossz, hogy Ole Miss-es van a keleti és a nyugati csapatban is.
vajon Moe Petrus miért a nyugati csapatba került Connecticutból?!
Lindley-t meg elhívták Tannehill helyére MobilébaHöri
több mint 12 éve
frissült három névvel a shrine game.vajon Moe Petrus miért a nyugati csapatba került Connecticutból?!
Lindley-t meg elhívták Tannehill helyére Mobiléba
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A hírek szerint RG3 értesítette Briles-t, hogy profinak áll; rövidesen a hivatalos bejelentésre is sor kerülhet.