Kiből lehet 2016-ban NFL vezetőedző?
18 feliratkozó
több mint 9 éve
tüsi91
11 023
Egy csapatot fel tud építeni a nulláról egy jó GM segítségével.Épp tegnap kaptak szárnyra az első pletykák, hogy veszélyben van. Pár hete még olyan információ foszlányok láttak napvilágot, hogy Tucker és DeCamillis megy, Trestman és az O stáb marad, aztán a remek eredményeknek és a lélekmelengető látványnak köszönhetően már az Emery pozíciója biztos, de a coaching staff repül hírek jöttek, de most már ott tartunk, hogy bizony egyre többen kezdik mondogatni, hogy mennie kell Emerynek is. Én legszívesebben a CEO-val kezdeném a sort, aztán GM, HC és mindenki más, akit jónak látnak.
Kíváncsi vagyok, hogy a Lionshoz hasonló megrekedés és visszafejlődés lenne e a vége megint.
Amúgy a Bears GM Emery tuti biztonságban van szerintetek?Bazzani
Ha megnézed a 3 évét a csapat folyamatosan megy lefelé, de mégiscsak egy 10-6-os szezon után rúgta ki Loviet (ami szvsz jó döntés volt), a HC döntősök közül kinevezte Trestmant Arians vagy Bevell helyett. Meg lehet nézni hol áll a Cards meg hol a Bears. Tavaly sikerült úgy neki menni a szezonnak DT poszton, hogy a két csere Nate Collins és Zach Minter volt. A problémákat reálisan látja, csak éppen az FA igazolásai sem jöttek be túlzottan: Bushrod, Allen, Houston. Volt egy URlacher sztori is, amit nem sikerült szépen lezárni, napirenden van Cutler szerződésének milyensége és nézz rá a Chicago Bearsre, mint franchisera. Lovie alatt legalább volt valami arca a brigádnak, de most? A draftjairól meg szó se essék, mert azok sem túl veretesek.
Szóval, ha a tényeket nézzük, akkor egy PO kaliberű csapatot két év alatt megfeszített teammunkával sikerült eljuttatni oda, ahol most van.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Egy csapatot fel tud építeni a nulláról egy jó GM segítségével.Őszintén szólva egy ilyen defense-t el tudnék nézegetni simán a Jetsnél.
Kíváncsi vagyok, hogy a Lionshoz hasonló megrekedés és visszafejlődés lenne e a vége megint.Bazzani
több mint 9 éve
Egy csapatot fel tud építeni a nulláról egy jó GM segítségével. Kíváncsi vagyok, hogy a Lionshoz hasonló megrekedés és visszafejlődés lenne e a vége megint.
Amúgy a Bears GM Emery tuti biztonságban van szerintetek?
több mint 9 éve
az előző 2 hét alapján Jim Schwartzot tuti elviszik HC-nek valahova Buffalóból.
több mint 9 éve
köszitwitter.com/NBCdianna/status/544636876913909760baggioJay meg marad a Skins-nél 2015-re isbaggioforrás?sapka
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
twitter.com/NBCdianna/status/544636876913909760Jay meg marad a Skins-nél 2015-re isbaggioforrás?sapka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Jay meg marad a Skins-nél 2015-re isbaggioforrás?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
deyell
11 702
szerinted eredményesen draftolt ?igen, azt mondanám, hogy eredményesen draftolt, de az első draftját nem veszem figyelembe, mert akkor még a régi scoutokkal dolgozott. a 2013-ban draftoltak elemzésnél figyelembe kell venni, hogy az az év draft szempontjából gyenge, elég megnézni, kik keltek el a top 10-ben. abban az évben húzta Haydent, aki balszerencsés módon eddig egy offseason alatt sem tudott a csapattal edzeni (első évében a szívműtét folyományai miatt, másodikban lábfejsérülés), de idén PUP-ról visszatérve fejlődést mutatott, 20. a CB-k közül yards allowed / snap in coverage tekintetében. 2. választás Menelik Watson, akire egyelőre lehet mondani, hogy bust. de projectnek volt húzva, még két év vissza van a szerződéséből, meglátjuk, lesz-e belőle használható játékos. Sio Moore egy átlag feletti linebacker, Tyler Wilson kuka, Kasa üveg, szintén, Latavius Murray egy size/speed freak, aki a borzalmas futásblokkolás ellenére megmutatta idén, hogy mit tud (hogy az edzők miért nem használták korábban, arra nem tudok válaszolni). Rivera használható, bár nem TE1. összesítve ez nem lett egy jó draft haul, átlagosnak mondanám, figyelembe véve azt, hogy eredetileg nem volt 2. kör (letrade után lett), és hogy a 2013-as draft class en bloc átlag alatti. de az idei az már igen jó lett, minden körben volt egy jó húzása. jelenleg kezdő Mack, Carr, Jackson, Ellis és Carrie az újoncok közül. Mackből elit játékos lehet hamarosan, de a többiek sem vallanak szégyent, a baj nem velük van.
az idei első három választáson (az első év alapján) telibelőtte a 10est de előtte azért finoman szólva sem, jó az igaz, hogy 2012-es drafton nem sok lehetősége vot. de Veldheer elengedését én nem nagyon értettem, sérülés ide vagy oda. egyáltalán a Free Agent lépések se nagyon jöttek be, pedig pénze is lett volna (persze ebben lehet filozófia is), a Saffold fiaskó, szóval nem mondanám sikertörténetnek, még ha most úgy néz ki hogy a támadók és a védelem két alapköve talán megvan.
pont ez utóbbi miatt én nem rugnám ki egyébként, de értem, hogy valaki miért igen.gabtsi
Veldheer távozására nincs biztos magyarázat, McKenzie szerint nem akart a Raiders játékosa lenni, inkább elment egy play-off esélyes csapathoz. mindenesetre helyette Penn az LT, akinek talán még jobb szezonja is van, és $2 millióval olcsóbb egy évben. persze hosszú távon JV talán jobb lett volna, mert 4 évvel fiatalabb. ami leginkább fail, az a Flynn meg a Schaub trade, meg az, hogy nem tartotta meg Palmert, 7. körös pickért elszórta. idén egyébként abban, hogy szar a csapat, Sparanónak is nagy felelőssége van. ő foglalkozik ugyanis a támadófallal, és még a szezon előtt rávette RM-et arra, hogy hozza el Austin Howardot a Jetsből, hogy ő lesz az RG. a fazon teljesen használhatatlan ezen a poszton, futásblokkolásban főleg. a szezon előtt egy futásalapú O# lett kitalálva (Penn elmondása szerint "we're gonna run the ball, run the ball, then run it again"). tehát első két downon futunk, aztán 3. és kevésnél jöhet egy rövid passz. ez volt a terv, de mivel a támadófal futásblokkolásban nulla, így 70%-ban passzolunk, ami óhatatlanul a bukáshoz vezet újonc irányítóval és a gyenge elkapóival. egy jó RG-vel más lenne a helyzet, PBS-ben run block terén sok múlik a guardokon, de Howard nem tud húzni (nem is ez az ideális posztja).
choose life
több mint 9 éve
ott számít csak igazán 😉 bár a rúnirúl bekavar egy pippet, de nem nagyonKérdés, hogy a big time edző milyen front office struktúrát és döntéshozási mechanizmust képzel el. DoMén az eddig látottak alapján ezt inkább urambátyám kérdésnek gondolom, mint szervezeti kúltúra és/vagy döntéshozási mechanizmus kérdésének. ki kinek a haverja, ki kinek az apjával volt katona többet számít még az ilyen kegyetlen profi világban is.
gabtsi
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
szerinted eredményesen draftolt ?az idei első három választáson (az első év alapján) telibelőtte a 10est de előtte azért finoman szólva sem, jó az igaz, hogy 2012-es drafton nem sok lehetősége vot. de Veldheer elengedését én nem nagyon értettem, sérülés ide vagy oda. egyáltalán a Free Agent lépések se nagyon jöttek be, pedig pénze is lett volna (persze ebben lehet filozófia is), a Saffold fiaskó, szóval nem mondanám sikertörténetnek, még ha most úgy néz ki hogy a támadók és a védelem két alapköve talán megvan.
pont ez utóbbi miatt én nem rugnám ki egyébként, de értem, hogy valaki miért igen.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
deyell
11 702
McKenzie kapcsán már a hétvégén írták, hogy a szezon végén megválnak tőle. főként azért mert Mark Davis egy "big time" edzőt akar, és ahhoz akkor ő is választana GM-et.hogy minden? első két évében nem volt cap space, a legelsőben pickek sem. idén valóban volt hely a capben bőven, de egy szezon alatt nem lehet felépíteni a csapatot FA útján szinte a nulláról, legfeljebb expanziós csapat módjára.
az mondjuk jogos is lenne, hiszen a harmadik szezon végére sem tudott egy valamire való csapatot felépíteni, annak ellenére, hogy minden a rendelkezésére állt,gabtsi
ettől függetlenül megértem Davist, ha úgy dönt, hogy kirúgja. McKenzie ha GM-nek nem is, director of college scoutingnak igen jó lenne véleményem szerint.
choose life
több mint 9 éve
Kérdés, hogy a big time edző milyen front office struktúrát és döntéshozási mechanizmust képzel el. DoMén az eddig látottak alapján ezt inkább urambátyám kérdésnek gondolom, mint szervezeti kúltúra és/vagy döntéshozási mechanizmus kérdésének. ki kinek a haverja, ki kinek az apjával volt katona többet számít még az ilyen kegyetlen profi világban is.
szóval hogy ne kezdje el fúrni az első év végén, ha továbbra sem sikerül a jól felépített csoportriválisok ellen rögtön brillírozni.
editke: ja és üdv újra fedélzeten, hiányoltunk a Browns topikból 😉
több mint 9 éve
McKenzie kapcsán már a hétvégén írták, hogy a szezon végén megválnak tőle. főként azért mert Mark Davis egy "big time" edzőt akar, és ahhoz akkor ő is választana GM-et.gabtsiKérdés, hogy a big time edző milyen front office struktúrát és döntéshozási mechanizmust képzel el. Mert ha a HC kezében marad a végső döntés játékosügyekben, akkor még ideálisnak is nevezhető, hogy McKenzie marad kis GM-ként, ahol kamatoztathatná a Green Bayben tanultakat. #1 FO embernek úgyse vinné el senki, így meg lenne felette egy legitim kontroll, ami segíthetné kijavítani az ő hiányosságait.
Ha valódi GM kell, vagy Mark Davis tényleg üzenetet akar küldeni a nagytakarítással, az már teljesen más helyzet.
több mint 9 éve
McKenzie kapcsán már a hétvégén írták, hogy a szezon végén megválnak tőle. főként azért mert Mark Davis egy "big time" edzőt akar, és ahhoz akkor ő is választana GM-et.az mondjuk jogos is lenne, hiszen a harmadik szezon végére sem tudott egy valamire való csapatot felépíteni, annak ellenére, hogy minden a rendelkezésére állt, igaz most már legalább úgy tűnik van franchise QB. de ha tényleg olyan edző jön aki meg akarja mondani h kivel akar együtt dolgozni, akkor reszeltek neki.
Bruce Allen még talán belebukhat a RGIII experience-be, bár neki azért igen komoly a beágyazottsága DC-ben.
több mint 9 éve
Mivel nem találtam ennek megfelelő topicot, így itt kérdezem inkább, hogy mely csapatoknál lehet GM váltás?BekiIdzik (Jets), McKenzie (Raiders), Dimitroff (Falcons) bár utóbbi kettőnél egy új vezetőedzővel valószínűleg még élni fog a bizalom. Atlanta számít talán a legizgalmasabb csapatnak edzőkeringő és FO szempontjából is, hogy Blank kire hozza rá a vizeslepedőt és milyen szinten akar belenyúlni a status quóba.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Mivel nem találtam ennek megfelelő topicot, így itt kérdezem inkább, hogy mely csapatoknál lehet GM váltás?
több mint 9 éve
Jon Gruden hosszabbított az ESPN-nel, szóval kéretik az ő nevét egyetlen üresedésnél sem bedobni. Tesója, Jay meg marad a Skins-nél 2015-re is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jim Harbaugh pedig a hírek szerint kikosarazta a Michigant, mert az NFL-ben akar maradnibaggioTovábbá, nagyon érdekli őt a Raiders HC pozíció.
több mint 9 éve
xDJim Harbaugh pedig a hírek szerint kikosarazta a Michigant, mert az NFL-ben akar maradni
---
több mint 9 éve
Ennek is itt az ideje:
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
A Jets és a Raiders állítólag tradelne Harbaughért: profootballtalk.nbcsports.com/2014/11/30/report-jets-raiders-are-expected-to-inquire-about-harbaugh/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Nem feltétlen NFL, de a Floridánál és a várhatóan Michigannél való üresedés a profi ligára is hatással lehetFlorida Gators jelöltek...
---
több mint 10 éve
Ezt már 2015-hözValaki majd írja át a topic címét! 😀
espn.go.com/college-football/story/_/id/10437008/gary-andersen-wisconsin-badgers-interviewed-cleveland-browns-jobbaggio
több mint 10 éve
Ezt már 2015-hözespn.go.com/college-football/story/_/id/10437008/gary-andersen-wisconsin-badgers-interviewed-cleveland-browns-job
---
több mint 10 éve
Kevin Sumlin 2019-ig hosszabbított az Aggiesnél. Egy kicsi indiánnal kevesebb? 😉erre is választ kaptunk, 4-3-ra nyertek a támadó hátterű edzők, egész korrekt a tavalyi 7-1 után.
Én arra leszek kiváncsi, h. marad-e az 'offensive background' fölény, vagy idén nagyobb bizalmat kapnak a védekező háttérrel rendelkező edzők.Joey TribbianiSzerintem marad a QB guru és a támadójáték szemlélet az új edzőknél is.DoM
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964