Kiből lehet 2016-ban NFL vezetőedző?
18 feliratkozó
több mint 10 éve
Az edzőkeringő a végéhez érkezett. Összesen hét csapat nevezett ki új vezetőedzőt és közülük csak kettőnek nincsen korábbról HC tapasztalata (NFL, NCAA, más profi liga): Pettine (középsulit nem számította) és Zimmer. A Vikings új főnöke 19 éven keresztül volt koordinátor (pont mint Harbaugh, amikor kinevezték a Ravens élére).Érdekesség, hogy Zimmerék mellett 14 olyan csapat van, amelyik vezetőedzője korábban nem rendelkezett ilyen tapasztalattal. Ennek ismeretében az sem meglepő, hogy a most elbocsátott 7 HC közül négynek ez a mostani volt az első munkahelye ilyen szerepben (Kubiak, Schwartz, Chudzinski, Munchak).
Teljes lett a 2014-es tábla:
több mint 10 éve
Derek Mason is the 5th Jim Harbaugh old #Stanford assistant to become a FBS HC joining David Shaw, Willie Taggart, Brian Polian & Scott Shafer.Nem egészen világos, hogy mi alapján lehet egy későbbi főedzőt beírni egy-egy coaching tree-be? Van valamilyen általánosan elfogadott szabály? Vegyük példának Shafert: két csapatnál volt már koordinátor négy illetve két évig, mielőtt egy évet lehúzott Harbaugh mellett 2007-ben, majd 2008-ban már koordinátor a Michigannél, miután csatlakozik Marronne stábjához a Syracuse-nál, ahol ő lesz az utód 2013-ban.
és érdekes módon épp további három, jelenleg NFL-ben dolgozó koordinátorára nem csaptak még le főedzőként, bár interjúztatták őket többször is (Greg Roman, Vic Fangio, Pep Hamilton). Walsh-éhoz lesz hasonló 10 éven belül Harbaugh "coaching tree"-jebaggio
Ez alapján Shafert be lehet írni a Joe Novak, Bill Cubit, Rich Rod és Doug Marrone coaching tree-jébe is Harbaugh-é mellett?
több mint 10 éve
Derek Mason is the 5th Jim Harbaugh old #Stanford assistant to become a FBS HC joining David Shaw, Willie Taggart, Brian Polian & Scott Shafer.és érdekes módon épp további három, jelenleg NFL-ben dolgozó koordinátorára nem csaptak még le főedzőként, bár interjúztatták őket többször is (Greg Roman, Vic Fangio, Pep Hamilton). Walsh-éhoz lesz hasonló 10 éven belül Harbaugh "coaching tree"-je
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NFL kompatibilisebbnek érzem a támadójátékát, de abban igazad van, hogy egy QB edző poszt reálisabbnak tűnik elsőre.Kíváncsi vagyok Al Borgest vki meghívja-e támadó koordinátornak az NFL új/régi vezetőedzői közül, aki elkötelezett a West Coast támadóséma mellett.DoMOC-nek szerintem a tavalyi éve miatt kizárt, de hogy lesz NFL csapat, ahol találnak neki valamilyen pozíciót, abban biztos vagyokbaggio
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Al Borgest vki meghívja-e támadó koordinátornak az NFL új/régi vezetőedzői közül, aki elkötelezett a West Coast támadóséma mellett.DoMOC-nek szerintem a tavalyi éve miatt kizárt, de hogy lesz NFL csapat, ahol találnak neki valamilyen pozíciót, abban biztos vagyok
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Al Borgest vki meghívja-e támadó koordinátornak az NFL új/régi vezetőedzői közül, aki elkötelezett a West Coast támadóséma mellett.
több mint 10 éve
végiggondolva, jogoshát, hány ilyet tudsz még?Höriennyi elég?zinedine5Hogy lehet Gruden ennyire menő név a jelöltek között?zinedine5szar QB + eredményes offense.Höri
több mint 10 éve
hát, hány ilyet tudsz még?ennyi elég?zinedine5Hogy lehet Gruden ennyire menő név a jelöltek között?zinedine5szar QB + eredményes offense.Höri
több mint 10 éve
igen, ha Grudennek hívnakennyi elég?zinedine5Hogy lehet Gruden ennyire menő név a jelöltek között?zinedine5szar QB + eredményes offense.Höri
---
több mint 10 éve
ennyi elég?Hogy lehet Gruden ennyire menő név a jelöltek között?zinedine5szar QB + eredményes offense.Höri
több mint 10 éve
Hogy lehet Gruden ennyire menő név a jelöltek között?zinedine5szar QB + eredményes offense.
több mint 10 éve
Hogy lehet Gruden ennyire menő név a jelöltek között?
több mint 10 éve
braxa88
12 534
nem értem a Rex Ryan savazást. rendre fasza D-t rak össze. arról nem tehet h Sanchez egy gyökér, de hát vele is két afc döntőbe ment.idén egy nem sokkal jobb Genoval lett 8-8, épphogy lemaradva a POrol. + kezdőszintű RB nélkül, közepesengyenge WRekkel, TE nélkül, lyukas Ofallal.
A D meg igazi pass rusher OLB és S.k nélkül is karcol
Ryan egy jó edző!
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk biztos van olyan csapat, amelyik örülne neki, ha kétszer konf döntőig jutnának, és a liga egyik legjobb védelme lenne ott. Mondjuk nyerni tényleg nem nyert semmit, de olyan sokan azért mások sem 😊Zimmer = Rex Ryan 2.0empty taxiEzzel semmit sem cáfoltál.. ettől még jó lehet sok helyre. A Jets is örül 5. éve neki 😛apeszos
több mint 10 éve
Zimmert a Vikingsba 😊 esetleg Romant!Gruden meg menjen a Skinsbe 😊
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Túlzásokba ne essünk. 😀Zimmer = Rex Ryan 2.0empty taxiEzzel semmit sem cáfoltál.. ettől még jó lehet sok helyre. A Jets is örül 5. éve neki 😛apeszos
több mint 10 éve
Zimmer = Rex Ryan 2.0empty taxiEzzel semmit sem cáfoltál.. ettől még jó lehet sok helyre. A Jets is örül 5. éve neki 😛
több mint 10 éve
Zimmer = Rex Ryan 2.0
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Róla is hallottam, és még mennyi lesz!Ő nem, de állítólag Greg Roman(49ers OC) után is érdeklődtök a Vikingsal egyetemben.iktriadAlbert Breer szerint a Lions, a Redskins, a Vikings és a Titans interjúra fogja hívni Jay Grudent. Cincyben szerintem epekedve várják, hogy elvigyék onnan. Ő az idei Mike Mularkey. 😀😀Ja ja, hozzánk a ti takarítónőtök is interjúra jön. Csak edzőnk nem lesz. A Vanderbilt coach James Franklin megvan? 😀apeszos
Mike Zimmert pedig állítólag hívja a Titans, a Vikings és a Redskins.iktriad
Ian Rapoport @RapSheet 41 perc
#Redskins plan to interview #Vanderbilt coach James Franklin, per source. Likely this week. Former Maryland OC has ties to the area
több mint 10 éve
Ő nem, de állítólag Greg Roman(49ers OC) után is érdeklődtök a Vikingsal egyetemben.Albert Breer szerint a Lions, a Redskins, a Vikings és a Titans interjúra fogja hívni Jay Grudent. Cincyben szerintem epekedve várják, hogy elvigyék onnan. Ő az idei Mike Mularkey. 😀😀Ja ja, hozzánk a ti takarítónőtök is interjúra jön. Csak edzőnk nem lesz. A Vanderbilt coach James Franklin megvan? 😀apeszos
több mint 10 éve
Albert Breer szerint a Lions, a Redskins, a Vikings és a Titans interjúra fogja hívni Jay Grudent. Cincyben szerintem epekedve várják, hogy elvigyék onnan. Ő az idei Mike Mularkey. 😀😀Ja ja, hozzánk a ti takarítónőtök is interjúra jön. Csak edzőnk nem lesz. A Vanderbilt coach James Franklin megvan? 😀
több mint 10 éve
Albert Breer szerint a Lions, a Redskins, a Vikings és a Titans interjúra fogja hívni Jay Grudent. Cincyben szerintem epekedve várják, hogy elvigyék onnan. Ő az idei Mike Mularkey. 😀😀Mike Zimmert pedig állítólag hívja a Titans, a Vikings és a Redskins.
több mint 10 éve
hát még Stoops-nakez eddig a kedvencem xDTresselnek azért erős visszalépés lenne Buckeyes után Brownsbriareos
Former Ohio State coach Jim Tressel will interview for #Browns head coach job within next few days
lehet meghallgatásra lel a kislányok kívánsága 😊
www.freep.com/videonetwork/3004320247001/Kids-Browns-should-hire-Tressel
update: Bob Stoops is a jelöltek közöttbaggio
James Franklin meg épp ebben a percekben játssza el csapatával az esélyét, hogy mondjuk a Titans jelöltjei között emlegessék
---
több mint 10 éve
Akkor nem lesz ciki tőlünk kikapni. Most úgy tűnik az volt. Doug Marrone hogy örülhet, hogy a Bills végül nyert ellenünk. 😀😀A Titans élén is üresedés van. Kirúgták Munchakot. A Jags "büszke" lehet arra, hogy akit ők legyőztek '13ban, annak a HCjét mind kirúgták.iktriadAkkor lesz igazán komoly pusztítás, amikor jövőre 16-0-lal zártok. 😀somoskovig