NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
úgy beszéltek róla mint szar lenne.én abszolút nem nézem le Russell Wilsont.
én sem gondolom komolyan h jobb mint luck, de ennyire lenézni nem kéne őt...braxa88
Tannehillhez képest klasszis, sőt Weedenhez képest steal. A tavalyiak közül Locker, Gabbert, Ponder mind elbújhat mögötte. Dalton se jobb. Az öregebbeket most nem veszem számba.
De A Harmadikkal vagy a Chosen Onenal egy lapon nem csak őt, másokat se nagyon lehet emlegetni.
több mint 13 éve
úgy beszéltek róla mint szar lenne.én sem gondolom komolyan h jobb mint luck, de ennyire lenézni nem kéne őt...
több mint 13 éve
Persze, mert igaz. 😀és ez még mindig vicces. braxa88Igaza is van, hisz Luck és RGIII még nem tudott game winner interceptiont dobni, Wilson meg már igen. 😀 iktriadwww.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/ténybraxa88
Seahawks' Richard Sherman says Russell Wilson better than Andrew Luck, RGIIIAmadeus91
több mint 13 éve
és ez még mindig vicces.Igaza is van, hisz Luck és RGIII még nem tudott game winner interceptiont dobni, Wilson meg már igen. 😀 iktriadwww.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/ténybraxa88
Seahawks' Richard Sherman says Russell Wilson better than Andrew Luck, RGIIIAmadeus91
több mint 13 éve
Jó cuccot szívott..www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/Milyen kurva meglepő, hogy a saját csapattársa ezt mondja 😀
Wyatt
több mint 13 éve
A srác ráadásul híres arról mennyire objektívan nyilatkozik 😊www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/Milyen kurva meglepő, hogy a saját csapattársa ezt mondja 😀
Wyatt
több mint 13 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/Milyen kurva meglepő, hogy a saját csapattársa ezt mondja 😀

több mint 13 éve
Aktuális QB-csevej:fauxjohnmadden.lockerdome.com/articles/103041488
nálam top3 az eddigiek közül.
Mindig jövőre
több mint 13 éve
Igaza is van, hisz Luck és RGIII még nem tudott game winner interceptiont dobni, Wilson meg már igen. 😀www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/ténybraxa88
több mint 13 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/tény
több mint 13 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/kedvenc kommentem: "He actually is suspended for being on something ."
több mint 13 éve
www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/Seahawks' Richard Sherman says Russell Wilson better than Andrew Luck, RGIII
több mint 13 éve
Köszi, közben átnéztem oda. Döbbenet.....A Kansas topikban még több infó van. Teljesen felfoghatatlan a történet.Schlecka hírek szerint az egyik Chiefs játékos megölte barátnőjét majd önmagával is végzett...jjncaaAz origo szerint Jovan Belcher...
www.origo.hu/sport/20121201-ongyilkos-lett-a-kansas-city-chiefs-egyik-nfljatekosa.htmlcsi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
A Kansas topikban még több infó van. Teljesen felfoghatatlan a történet.a hírek szerint az egyik Chiefs játékos megölte barátnőjét majd önmagával is végzett...jjncaaAz origo szerint Jovan Belcher...
www.origo.hu/sport/20121201-ongyilkos-lett-a-kansas-city-chiefs-egyik-nfljatekosa.htmlcsi77
több mint 13 éve
a hírek szerint az egyik Chiefs játékos megölte barátnőjét majd önmagával is végzett...jjncaaAz origo szerint Jovan Belcher...
www.origo.hu/sport/20121201-ongyilkos-lett-a-kansas-city-chiefs-egyik-nfljatekosa.html
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
a hírek szerint az egyik Chiefs játékos megölte barátnőjét majd önmagával is végzett...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
mivan???Scary situation in KC right now as a player and another person have been shot at the Chiefs facility

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Matt Bowen, NFP: "Fair to call #NFL Thursday night package a bust? Games lack speed, execution & players look tired. Lose recovery time to play Thu night. Quality of play goes down & technique falls apart. Bad football."jjncaaAz biztos, hogy bőven elég volt 1x héttől kezdve csütörtökönként is játszani, így elég szar

több mint 13 éve
Week 14:TNF-2:20-Broncos-at-Raiders,12/09-22:00-Saints-at-Giants,MNF-2:30-Texans-at-Patriots.Minden meccs elő,minden meccs Sport2! #nflhuWyattSzép menet lesz!
több mint 13 éve
Matt Bowen, NFP: "Fair to call #NFL Thursday night package a bust? Games lack speed, execution & players look tired. Lose recovery time to play Thu night. Quality of play goes down & technique falls apart. Bad football."

---
több mint 13 éve
RGIII minden statban jobb Wilsonnál, kivéve a TD passzt (16vs17), de totál TD-kkel előzi. Ratingben és yardban előrébb tart. A csapata mérlege mondjuk nem jobb.russell wilson mint ROY?braxa88Ja persze. Lényegtelen hol és mit csinál, a hype RG3 és Luck mellett van. RW1 csak egy harmadik körös qb, aki nem veheti fel a versenyt a top2 pickkel 😉fetomy
Luckkal már nehezebb összemérni, mert a mi fiúnk mellett csak a +1200 yard szól meg a 7-4-es mérleg, meg a futásai, de ratingben és TD/INT arányban is szépen veri Wilson, szóval nincs messze az ORoY címtől, de szerintem senki se hiszi, hogy megkaphatja. És akkor még képbe se került Doug Martin.
több mint 13 éve
Mondjuk a 2 top pick (sem) dobott még meccsnyerő interceptiont. Szemben vele.russell wilson mint ROY?braxa88Ja persze. Lényegtelen hol és mit csinál, a hype RG3 és Luck mellett van. RW1 csak egy harmadik körös qb, aki nem veheti fel a versenyt a top2 pickkel 😉fetomy
több mint 13 éve
russell wilson mint ROY?braxa88Ja persze. Lényegtelen hol és mit csinál, a hype RG3 és Luck mellett van. RW1 csak egy harmadik körös qb, aki nem veheti fel a versenyt a top2 pickkel 😉
több mint 13 éve
Nem tudom kinek új vagy kinek nem ez a videó, de én most futottam bele. Gondoltam bedobom ide.