NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
kinek mikor van edzőtábor http://www.macsfootballblog.com/2012/05/nfl-announces-2012-ota-mini-camp-dates.html

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 398 — #neverpunt
Az USA-ban a direct tv csökkentette a sunday ticket árát 325 dollárról 199 dollárra. Aki szeretné a mobilján is követni a meccseket, annak összesen 299 dollárt kell kiköhögnie odaát

Kérdés hogy vajon ezt a csökkenést követni fogja-e a game pass ára.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 398 — #neverpunt
Eddie George a futók szerepének változásáról és nem mellékesen a bountyról
http://youtu.be/la33Wp-aghc

több mint 13 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Ha valakit esetleg még érdekel, hogy melyik rookie hányas mezben játszik majd, annak itt egy folyamatosan frissülő oldal: http://www.pigskinbuzz.com/what-jersey-numbers-will-2012-nfl-draft-picks-wear-2641

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Coples és Davis is 4-3-as defense-ben játszott egyetemi évei alatt.
Ennek hatására elképzelhető az, hogy a Jets defense több 4-3-as formációt fog bevetni az idei szezonban, mint 3-4-est?Beki
Tartósan nem, de Ryan anno Baltimore-ban is használt bizonyos szitukban 4-3-at, egyébként rohadtul nem meglepő h 4-3-as prospecteket draftoltok, ugyanis kevés a 3-4-et védekező NCAA-csapat.empty taxi
NCAA csapatok defense sémáiban annyira nem vagyok otthon, de így akkor már érthető a dolog. 😉
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Ennek hatására elképzelhető az, hogy a Jets defense több 4-3-as formációt fog bevetni az idei szezonban, mint 3-4-est?Beki
Tartósan nem, de Ryan anno Baltimore-ban is használt bizonyos szitukban 4-3-at, egyébként rohadtul nem meglepő h 4-3-as prospecteket draftoltok, ugyanis kevés a 3-4-et védekező NCAA-csapat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Davis 4-3-as OLB volt az egyetemen.
több mint 13 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 053 — Jó ötletnek tűnt!
De akk minek húztuk davist ha csak egy ilb-t fogunk használni ?

Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ennek hatására elképzelhető az, hogy a Jets defense több 4-3-as formációt fog bevetni az idei szezonban, mint 3-4-est?
több mint 13 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Brian Dawkins interjú magyarul tegnapról: http://philly.blog.hu/2012/04/26/interj_brian_dawkinsShawn84
Remek a fordítás. +1
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Brian Dawkins interjú magyarul tegnapról: http://philly.blog.hu/2012/04/26/interj_brian_dawkins
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 462
Pro Bowl game likely to be shelved:
http://espn.go.com/nfl/story/_/id/7857508/nfl-moving-suspend-pro-bowl-sources-say

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 612 — Dolphins fan
http://offthebench.nbcsports.com/2012/04/24/controversial-cheaters-web-site-offers-1-million-to-anyone-who-can-prove-theyve-slept-with-tim-tebow/
Sokféleképpen piszkálták már Tebow-t, hogy nincs nője, de ez mindent visz 😀kobalu91
Igen, erre én is most akadtam rá a CBS oldalán. Szánalmas már ez az egész Tebow dolog.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
kobalu91 945 — Scientist
http://offthebench.nbcsports.com/2012/04/24/controversial-cheaters-web-site-offers-1-million-to-anyone-who-can-prove-theyve-slept-with-tim-tebow/
Sokféleképpen piszkálták már Tebow-t, hogy nincs nője, de ez mindent visz 😀
több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
mondom a kizárólag szakmai kritériumokat:

- Who had the best NFL career?
- Who had signature plays and great moments?
- Who had box-office appeal? Who sells tickets? Who sells jerseys?
- Who has cultural resonance? Who passes the Mom test?

tudom, a tv-k azt adja, ami az embereket érdekli
örülünk vincent

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
közelmúltból Ricky Williams és Palmer is simán felférhetett volna a listára, mondjuk Tebow+Newton helyett..

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tebow miért nem első?

több mint 13 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Ez kéééész, legalja, nfl network műsor
Top 10 Heisman winners based on what they've accomplished in the NFL.

1. Barry Sanders
2. Roger Staubach
3. O.J. Simpson
4. Paul Hornung
5. Charles Woodson
6. Tony Dorsett
7. Tim Tebow
8. Earl Campbell
9. Marcus Allen
10. Cam Newton

uramisten, erre nincsenek szavak
keresztet vethetünk az nfl films-re

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Énkérek elnézést, hogy a fórumon le mertem írni a véleményemet. :rolleyes:GRAFI
Nekem különféle okokból, részben morális, részben szentimentális megfontolásokból, fontos ez az ügy. Igazából a foci kapcsán már semmi más fontos nem maradt számomra. Követek pár blogot, ami a témával foglalkozik és ezzel egy ideje nálam ki is merült a sporttal való foglalkozás. (Ezekkel a szokásaimmal és preferenciákkal nyilván nem számítok mainstreamnek ebben a közegben.)

Hogy az érzékenységedet ne sértsem és ne kényszerülj olyasmit olvasni, ami nem érdekel, sőt taszít, jó lesz, ha ezentúl a "Régi idők focijába" írom a témába vágó bejegyzéseket? Logikus volna, hiszen a dolog főként pénzéhes ex-játékosokat érint.Szabler
Szerintem is kár volt felszámolnod a külön topic-ot. Én azért sajnálom, mert érzésem szerint ez az ügy jelentős hatással lesz az amerikai focira; szvsz "megérdemelt" egy külön topic-ot. Ha itt marad ez a téma, előbb-utóbb az NFL csevegő tele lesz agybajokkal. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Nekem különféle okokból, részben morális, részben szentimentális megfontolásokból, fontos ez az ügy. Igazából a foci kapcsán már semmi más fontos nem maradt számomra. Követek pár blogot, ami a témával foglalkozik és ezzel egy ideje nálam ki is merült a sporttal való foglalkozás. (Ezekkel a szokásaimmal és preferenciákkal nyilván nem számítok mainstreamnek ebben a közegben.)

Hogy az érzékenységedet ne sértsem és ne kényszerülj olyasmit olvasni, ami nem érdekel, sőt taszít, jó lesz, ha ezentúl a "Régi idők focijába" írom a témába vágó bejegyzéseket? Logikus volna, hiszen a dolog főként pénzéhes ex-játékosokat érint.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gondoltam, hogy a Pats is szóba fog kerülni valami marhára ideillő hozzászólásban. Bár a te véleményed úgysem számít, belőled csak a HGH beszél. 😛
Nem azt javasoltam, hogy legyen ezer felé bontva minden témakörre a topik, hanem megjegyeztem, hogy jobb volt, amíg ennek az igen kiterjedt témának volt külön helye, és kár volt megszüntetni.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 293
A Pats topikot miért nem bontatod öt felé? Amennyi szemét ott van, simán megérné.
több mint 13 éve
Énkérek elnézést, hogy a fórumon le mertem írni a véleményemet. :rolleyes:
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Nem a téma létjogosultságát vitatom, csak megjegyeztem, hogy jobb volt neki a külön topik.GRAFI
Sűrű elnézésedet kérem, hogy az utóbbi 5 napban 3 érdektelen és nem szívesen olvasott témában írt hsz-szel szemeteltem be a topikot.

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
Gondolom nem szabler szüntette megJanek
Megszüntettem az önálló topikot, de a fontosabb fejleményekről még igyekszem hírt adni.
...
Szabler