NFL csevegő
Fogadóknak: Smash that over!Ez a bet365-ön 10,5 lett, de tettem az overt
Guys, let's get rich.
— Scott Kacsmar (@ScottKacsmar) February 9, 2023
Here is the accepted penalty count in Carl Cheffers' 10 games with the Chiefs in the Mahomes era:
11
15
16
17
18
15
17
12
16
14
100% hit rate for Over 10.0 pic.twitter.com/My4XwXMhtc
iktriad
Poloska vagyok.
thespun.com/more/top-stories/football-world-reacts-to-alabamas-announcement-on-saturday
speedzone-os srácok kint voltak még tavaly egy Rams meccsen, most került adásba:Donaldot és Kuppot nem tudták hova tenni, hogy milyen poszton játszanak, de 591. sor hangulata tényleg átjön.
vannak benne hibák, tárgyi tévedések, mint inkább érdekesség küldöm
youtu.be/EY3D50X4ihE?t=444
NB2
vannak benne hibák, tárgyi tévedések, mint inkább érdekesség küldöm
youtu.be/EY3D50X4ihE?t=444
port.hu/cikk/magazin/ezek-a-2023-as-super-bowl-legjobb-reklamjai/article-91012Van az a pénz ugye.
nagir
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!

Guys, let's get rich.
— Scott Kacsmar (@ScottKacsmar) February 9, 2023
Here is the accepted penalty count in Carl Cheffers' 10 games with the Chiefs in the Mahomes era:
11
15
16
17
18
15
17
12
16
14
100% hit rate for Over 10.0 pic.twitter.com/My4XwXMhtc
Goodell szeretne kormányinfókat tartani nálunk? Ez alapján menne neki az is. 😀ha elfogadjuk hogy a bírók mindig is szarok voltak akkor végülis nem hazudik goodell, max csúszta
Ez viszont akár jól is elsülhet.
iktriad
a streamingre váltás amúgy nem biztos hogy jól fog elsülni, karanténkasztban emlegették hogy az nhl kicsit befürdeni látszik vele
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
nso-t nem olvasok a fentebbi ok miatt 😀nem. ez aljas rágalom, ahogy már elmondták azok akik ott dolgoznak. gondolom a minapi megjelenésnek az nso-n valami szakmai indoka lehetett 😀Nekem elég neresnek tűnik ez az aréna úgyhogy szerintem náluk is marad sokáig.Ha jól számolom most jár le a három év a Magyarországi NFL közvetítési jogokról. Várható hogy visszakerül a SPORT1-re?Már rég megújították több évre
sirarcheer
Az NCAA kérdéses még, annál jelenleg a következő szezonra van csak megállapodás (aztán ugye új éra jön kint is a 12 csapatos rájátszással)
r.baggio
Nemes samu09
peach
nem. ez aljas rágalom, ahogy már elmondták azok akik ott dolgoznak. gondolom a minapi megjelenésnek az nso-n valami szakmai indoka lehetett 😀Nekem elég neresnek tűnik ez az aréna úgyhogy szerintem náluk is marad sokáig.Ha jól számolom most jár le a három év a Magyarországi NFL közvetítési jogokról. Várható hogy visszakerül a SPORT1-re?Már rég megújították több évre
sirarcheer
Az NCAA kérdéses még, annál jelenleg a következő szezonra van csak megállapodás (aztán ugye új éra jön kint is a 12 csapatos rájátszással)
r.baggio
Nemes samu09
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Nekem elég neresnek tűnik ez az aréna úgyhogy szerintem náluk is marad sokáig.Ha jól számolom most jár le a három év a Magyarországi NFL közvetítési jogokról. Várható hogy visszakerül a SPORT1-re?Már rég megújították több évre
sirarcheer
r.baggio
Óó köszi. 😕Ha jól számolom most jár le a három év a Magyarországi NFL közvetítési jogokról. Várható hogy visszakerül a SPORT1-re?Már rég megújították több évre
sirarcheer
r.baggio
I wanna' that ring again!
Ha jól számolom most jár le a három év a Magyarországi NFL közvetítési jogokról. Várható hogy visszakerül a SPORT1-re?Már rég megújították több évre
sirarcheer
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
I wanna' that ring again!
Egy igen érdekes lista.Jared Allen 😅
Jön a Super Bowl, hangolódjunk kicsit az amerikai focira - jó, ezúttal kicsit másképp.https://t.co/aKUqdzhf0y
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) February 8, 2023
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Jön a Super Bowl, hangolódjunk kicsit az amerikai focira - jó, ezúttal kicsit másképp.https://t.co/aKUqdzhf0y
— Eurosport Hungary (@EurosportHU) February 8, 2023
Szépen pontos összeggel mindegyik játékosnál.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Roger Goodell on the state of today’s officiating: “I don’t think it’s ever been better.”
— Adam Schefter (@AdamSchefter) February 8, 2023
Ez viszont akár jól is elsülhet.
Whoah.
— Michael McCarthy (@MMcCarthyREV) February 8, 2023
NFL Commissioner Roger Goodell says league may eventually extend "Flexible Scheduling" to Amazon Prime Video's "Thursday Night Football."
Starting next year, league will employ flexible scheduling for both NBC's "Sunday Night Football" + ESPN's "Monday Night Football."
Szerkesztette: iktriad