NFL csevegő
azt mondod nem hozna lázba egy Winston vs. Traubi harc a training campben?! 😮ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét
r.baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊Hát ettől a listától nem jött meg a kedvem az nfl-hez, vagy most a backup qp-kra kell tippelni?
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
Mert amúgy pl a Steelers megtalálta már erre a maga Trubiskyjét

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
ha már volt az edzőkeringőnél tippelde, lehetne most a QBknál is 😊és minden rookie meg udfa lesz 😀
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀
Löfli
szerintem:
Watson -> Saints
Mayfield -> Colts
Ryan -> marad
Garoppolo -> Browns
Winston -> Steelers 😊
Love -> Seahawks 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik.Jags is kibekkelte Manninget, Luckot, Watsont, Mariotát és hamarosan Tannehillt is.
FLZOLI
Igazi sikertörténet lett az! 😊 😊 😊
This Matthew Stafford commercial is epic 🤌 pic.twitter.com/sNEfgTv7np
— Field Yates (@FieldYates) March 17, 2022
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Pontosan. Es az EN meglatasom szerint Adams nem fert bele nagy aldozat nelkul. 😊 Mert a ket eros cetli es egy majdnem evi 30 millios szerzodes szamomra tul nagy aldozat.Ez is egy álláspont.A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
Trade compensation, per league sources:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) March 18, 2022
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
iktriad
Marmint Davante. Mert nalam ennyit sem er abszolut, nagyon jol jart a GB.
Stez
A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.
A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra
FLZOLI
Ez is egy álláspont.A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
Packers are getting back 2022 first- and second-round picks in return for Davante Adams.
iktriad
Stez
A Raidersnek meg hatalmas need volt a WR poszt, tudtak hozni egy top3 kalibert, bőven megérte ez nekik.
FLZOLI
Ennek a Raidersnek meg kb. egy vagy ket ev kellene, hogy win now modba kapcsolhasson.
A draft tul van ertekelve. Akarcsak sok elit jatekos, mikozben a WR-poszt pont olyan, ahol szinte a legkonnyebb potolni egy minosegi tavozot.
Stez
Új városban muszáj a figyelem középpontjában legyél, ehhez pedig sztárok kellenek.
Nem bekkelhetsz addig amíg a Mahomes, Herbert duó kiöregszik. Sosem szerettem az évekig a semmiben tengő franchise építési szemléletet, hogy na majd a drafton kihúzzuk a következő HoF tagokat úgyis. Ha belefér nagy áldozat nélkül akkor igenis megéri áldozni a prémium posztokra
A Raiders nem win nowban van, amikor tortenelmi erossegu csoportban szorakozik jelenleg, magasan a leggyengebb rosterrel a jelenlegiek szerint. Es nem csak egy elkapo kellett oda, mint utolso lancszem, vannak egyeb needek, erositeni igy nehezebben fognak tudni. Plusz az a top3 kaliber korulbelul meg ket vagy harom evig lesz velhetoen dominans szinten, aztan elkezd kifogyni a tank. Plusz a WR-class rohadt jo.A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
iktriad
Stez
FLZOLI
A draft túl van értékelve, ha win now módban vagy egyszerűen nem engedhetet el egyik elit emberedet sem. Hitvány skill állománnyal aztán lehet megint kaparni jövőre a PO bukta utánAnno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
iktriad
Stez
Anno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...Azert, mert a Seahawks idiota, meg nem er tobbet Adams. 😊
iktriad
Szerkesztette: Stez
Anno pl. a Jets is többet kapott Jamal Adamsért...de jamal adams elit DE
iktriad
ja nem
hülyén fogalmaztam. szerintem a legerősebb csoportok mindig is azok voltak ahonnan 3-an mentek PO-ba régi rendszerben.papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
briareos
kristof
szóval akár a régi nfc eastet v régebbi afc northot is lehetne mondani.
papíron, a várható mérlegen nyilván nem segít hogy egymás ellen oda-vissza játszanak.tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
briareos
tudom, hogy még a szezon előtt járunk, de volt valaha ennyire erős csoport mint az idei AFC West?papíron erős vagy várható mérlegben erős?
kristof
Valaki olvasott már róla mi ez a sok deal visszatáncolás? ITK-kat szopatják vagy ennyire parasztok a játékosok/ügynökök?2020-ban több is volt liga szerte(a Jags-nek pl 2). mert a COVID miatt hetek teletek el a szóbeli megállapodás és a szerződés aláírása között.
Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.
ZERO_L
Olykor-olykor volt rá példa, de olyanra nem emlékszem, hogy több egy offseasonben.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
ööö...másnak is van gondja azzal, hogy nem megy az NFL Network? Nekem azt írja ki USA területén kívül nem nézhetőGame Passen nekem megy
Toto21
Jogos, tényleg így leszAz USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÉn úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
r.baggio
Jughead
Annyi, hogy a törvény elfogadása már csak formalitás
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Az USA-ban többet nem állítanak órát, szóval ha mi nem követjük a példájukat, akkor október végétől nem csak egy hétig lesz 6 helyett 5 óra időeltolódás az ncaa és nfl meccseken, hanem egészen a Super BowligÉn úgy tudom, hogy amennyiben elfogadják a törvényt, akkor idén ősszel (nov. 6-án), majd jövő tavasszal még fognak órát állítani és csak 2023 novemberétől nem állítanak órát átállva a DST-re, azaz ez csak a 23-as szezontól fogja érinteni a meccsek magyar idejét.
r.baggio