NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Azon jót mosolyogtam akkor is, de azért nem ez a legalkalmasabb statisztika a felvetés cáfolására. Előnyben többet futsz, hátrányban többet passzolsz, és attól még lehet hogy az előnyt a levegőben szerzeted.
Mert ennyi erővel a legtöbb győzelemmel bíró csapatok térdelnek a legtöbbet, szóval az a nyerő taktika

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Még egy érdekesség, ez az idény eleji vita kapcsán érdekes. Ugye emlékszünk arra a vitatott kijelentésre, hogy "a legtöbben csak passzolnának, ha megtehetnék".

Nos, a 11 legtöbbet futó NFL csapatból 8-an jutottak playoffba. A maradék három csapatból is kettő a liga első felébe tartozik futásban. Az egyetlen kivétel a Chiefs, ők éppen alulról a 10.-ek. Másképpen fogalmazva, a legkevesebbet futó 16 csapatból egyedül ők jutottak playoffba.

Ezzel szemben, a négy legtöbbet passzoló csapat egyike sem került playoffba. A top10 legtöbbet passzolóból 3 csapat jutott be. Az alsó 16 csapatból viszont hatan.

Szóval nem csak Lemar és a Ravens, hanem a liga jobb csapatainak többsége sem hallgatott a jó szóra, és bizony futnak mint a nyulak. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 834 — The only discipline that lasts, is self discipline
Gondolom a rekordnál csak a capet nézik, a rollovert nem, de akkor mindegy, Gerappával nem lenne rekord se így se úgy. Mindenesetre érdekes a felállás a 4 NFC veterán vs 4 AFC rookie (meg csere) fizetésűvel.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Erdekes. Az AFC-ben allva maradt QB-k atlagos cap szama 3 millio, mig az NFC-ben ez a szam 26 millio 😊undisputedly
Egyébként ha NFC csapat nyer idén, akkor valószínűleg rekord fog megdőlni, mert a salary cap bevezetése óta nem volt olyan győztes csapat, ahol az irányító - ha jól emlékszem a pontos számra - 11.7%-nál többet foglalt volna a capből. Garoppoloé lehet egyedül közel, fejből nem vágom a számot, de ha 22 milla vagy afölött van, akkor biztos a rekord. Ha ő alatta van, akkor a másik három győzelme esetén döntenénk rekordot.
peterk2005
A rekordot nem tudom, mert nem tudom mekkora a 9ers sapkája, de Jimmy fölött ott van a képen, hogy $19,9M
Black_Adder
Ha minden igaz, 221 milla a 9erse a rollover miatt, amivel iden ok gazdalkodtak a legtobbol. (A legkevesebbol amugy a Chiefs, ok 166 millios capet hasznaltak).

Gerappa tehat igy 10% alatt van.

Szerk: MAshol csak az aktiv koltesre hozza ki a 9erst elsonek 188 millioval.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Erdekes. Az AFC-ben allva maradt QB-k atlagos cap szama 3 millio, mig az NFC-ben ez a szam 26 millio 😊undisputedly
Egyébként ha NFC csapat nyer idén, akkor valószínűleg rekord fog megdőlni, mert a salary cap bevezetése óta nem volt olyan győztes csapat, ahol az irányító - ha jól emlékszem a pontos számra - 11.7%-nál többet foglalt volna a capből. Garoppoloé lehet egyedül közel, fejből nem vágom a számot, de ha 22 milla vagy afölött van, akkor biztos a rekord. Ha ő alatta van, akkor a másik három győzelme esetén döntenénk rekordot.
peterk2005
A rekordot nem tudom, mert nem tudom mekkora a 9ers sapkája, de Jimmy fölött ott van a képen, hogy $19,9M

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Erdekes. Az AFC-ben allva maradt QB-k atlagos cap szama 3 millio, mig az NFC-ben ez a szam 26 millio 😊

twitter.com/PFF/status/1214283014332723200?s=20
undisputedly
Mer majd ha ők is megkapják az első rendes szerződést, akkor fog kerekedni a szemünk 😉
Matthew99
Nyilvan. Egyertelmu az ok az elteresre, de maga a teny az erdekes es a lehetoseg amit ez teremt. Az, ha rookie QB jatszik elit szinten vagy ujrahasznositasz egy mar leirt iranyitot, lehetoseget teremt arra, hogy a megsporolt 20 millio/ev osszegbol mashol erositsd a rostered.

Ebbol a szogbol nezve erdekes, hogy a ketto playoff mezony pont az ellentetes oldalon all most 😊

Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 418 — Invisible man
Erdekes. Az AFC-ben allva maradt QB-k atlagos cap szama 3 millio, mig az NFC-ben ez a szam 26 millio 😊

undisputedly
Mer majd ha ők is megkapják az első rendes szerződést, akkor fog kerekedni a szemünk 😉

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan
Csak arra ment ki az egész, hogy MEGINT Titans meccs legyen a SportTV-ben. És lesz is.
Sobri Jóska
Köszi, rendik vagytok! 😊 Megjegyezném, már bevettük a Sport tévét, ugyanis zsinórban ötödik hete adja a meccsünket! 😀

Music City Miracle
több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 295 — NFL bracket champion '26
Egyébként ne menjünk el Buday fantasztikus szóalkotási művészete mellett:

"Lyukfelelős" 😀
dande
És egyesek még csodálkoznak, hogy az eredménykövetők miért süllyedtek oda, ahova 😛
Kampman
Az ominózus Beast Mode-féle Seahawks-Saints Wild Card meccsen mondta ugye anno Faragó, hogy "Idejön a New Orleans és ki kell verni!".
Gyakorlatilag a lyukfelelősséggel csupán ezt definiálta Buday 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 157
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?
Nem értem.
gordon
Volt két dinasztia, meg a kettő között Logan Mankins

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 908 — #NoStress
Ha jövőre bejutunk a PO ba akkor most idén vége lett a dinasztiának? Mert 2009 ben is kiestünk de akkor ezt nem írták . Vagy ez a dinasztia 2.0 ami 2010 től számolandó?
Nem értem.
gordon
Akkor gyenge az AFC East.

több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 598 — JAFL Tampa GM
Nem értem.
több mint 6 éve

"Lyukfelelős" 😀
dande
A kezdetektől nézek közvetítéseket, de ezt még sose hallottam eddig. Csodálatos kifejezés. Mindig átérzem, amikor meghallom: lyukfelelősség.

több mint 6 éve

"Lyukfelelős" 😀
dande
És egyesek még csodálkoznak, hogy az eredménykövetők miért süllyedtek oda, ahova 😛

Szerkesztette: Kampman

több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 956 — Így remélem megfelelek nektek.....

"Lyukfelelős" 😀
több mint 6 éve
Csak arra ment ki az egész, hogy MEGINT Titans meccs legyen a SportTV-ben. És lesz is.

több mint 6 éve
Winston nélkül igen unalmas a PO! 😂
steelwolf
Övé az idei passing title és a következő 30 for 30 film főszerepe.
Szerintem ez az év is épp elég jó lett neki.

több mint 6 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 263
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...

Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.

Az éves teljesítmény alapján nem tettem volna 80-100%-ra a Titans verést, hanem csak 60-70%-ra, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
Nos sajnos nem jött össze, a 3 RZ tripből lett 1 TD és volt 2 nagy védekezése a Titansnak, amiből emlékeim szerint többször csinált a csapat TD-t mint nem, de minimum elkapás és akkor FG távolság...

Annyira outcoacholva volt a csapat, hogy a Titans a meccs végi picksixet nem nézve, a második félidőben 1 pontot nem tudott szerezni, igaz a Pats sem, de ők inkább a dropok miatt.
Ilyen a sport, a játékosaink nem tudták a legjobbjukat nyújtani és szerencséjük se volt, hát ki is estek.
De azt mondani, hogy vége van a Patsnek...vicc...

Abba meg inkább bele se megyek, hogy mi van akkor, ha nem esik ki a kezdő center, a 2 FB full idényre, a kezdő LT és 1. körös WR fél szezonra, nem basszuk ki AB-t vagy ha igen, legalább a pénz visszajött volna, hogy lehessen épkézláb elkapót szerezni, stb.

Félkarú óriásként sikerült majdnem lenyomni a Titánokat, csak elcsúsztunk a banánhéjon...

És innentől kezdve majd jönnek a napi cikkek TB sorsáról, hogy itt marad-e és ha igen milyen lesz, visszajön-e Gronk, visszajöhet-e AB, stb. stb.

Ha jól tudom 1/24-en húzunk, akár be is jöhet, elvégre akörül húztunk olyan neveket mint Wilfork, Watson, Mankins, DMC, Solder, C. Jones, Hightower...
Solymi
No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.

Végül félkarú óriások akkor lettetek volna, ha Brady vagy BB, vagy mindkettő nincs... De mivel voltak, így minden probléma ellenére a liga legsikeresebb csapata vagytok, akit le kell győzni az SB-ért. Hidd el, én szívesebben lennék abban a helyzetben, hogy a következő években nyerünk pár gyűrűt, aztán mindenki minket akar legyőzni, és ha kikapunk, megjelennek a megmondó emberek. De erre asszem kicsi az esély. 😊
Nandito
Na igen, arra a majdnem pick sixre és a többi jó védekezésre írtam azt, hogy tudta a Titans mit hogyan kell játszani és mikor hogyan reagálunk, ebből a szempontból jó volt a coaching, ezt nem is tagadtam.

Viszont ezen felül volt több olyan drop is, amit azért meg kellett volna csinálni, erre írtam, hogy pech ill. rutintalanság.
A félkarú óriás meg arra vonatkozott, hogy ez a csapat még ezen sérülések és kiesések, látványos szenvedés ellenére is bejutott a PO-ba, anélkül meg...

Nem azt írtam, hogy nektek volt szerencsétek és anélkül a csapatod kutyaütő, hanem megtettetek mindent amit kell a győzelemhez és kevés hibával, a mi csapatunknak nem volt szerencséje azokkal a dropokkal, ami máskor elkapható, most nem volt az, hibáztak.

ott nem sikerül, pech
nektek nem sikerül, zseniális védekezés, mit nem lehet ezen érteni
briareos
Nem kellene félreértelmezni amit írtam, itt és a Pats topikban is kiemeltem, hogy milyen jól kielemezték a játékunkat és ami máskor TD vagy nagy előrejutás, most nem lett meg, viszont ezen felül volt nem egy olyan játékunk, ami nem a Titans játékosain múlott, hanem a mieinken.
Ott volt a hibázás, a drop és a szerencse elkerülése, mert ha az megvan, akkor meccsben vagyunk.
Erre vonatkozott az a megjegyzésem is, hogy 60-70% esélye van annak ha nyerünk, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
több mint 6 éve
Nem tudom miről beszéltek, tök kiszámítható volt 😀

Kár, hogy nem raktam rá a fizetésem.

tenorx
1000 meg 500 forintos szétnyerés 😀 😀 😀 😀 😀
Wyatt
Bátor, na.

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Nem tudom miről beszéltek, tök kiszámítható volt 😀

Kár, hogy nem raktam rá a fizetésem.

tenorx
1000 meg 500 forintos szétnyerés 😀 😀 😀 😀 😀

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 833 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Winston nélkül igen unalmas a PO! 😂
több mint 6 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Annyira imádom, mikor jönnek a BB-t lemeccselték szöveggel...meg aki X éve néz ilyen-olyan meccset az láthatta volna, hogy ez a csapat tuti bukó, aham...

Igen, volt olyan mérkőzés amikor az ellen teljesen váratlanul meglepte az edzőket (kb. a volt tanítványok, jé, úgy látszik valaki oktat is és van aki figyel is), de ez a mérkőzés nem az volt, legalábbis nem teljesen.

Az éves teljesítmény alapján nem tettem volna 80-100%-ra a Titans verést, hanem csak 60-70%-ra, úgy ha minden összejön vagy legalábbis kis hibával.
Nos sajnos nem jött össze, a 3 RZ tripből lett 1 TD és volt 2 nagy védekezése a Titansnak, amiből emlékeim szerint többször csinált a csapat TD-t mint nem, de minimum elkapás és akkor FG távolság...

Annyira outcoacholva volt a csapat, hogy a Titans a meccs végi picksixet nem nézve, a második félidőben 1 pontot nem tudott szerezni, igaz a Pats sem, de ők inkább a dropok miatt.
Ilyen a sport, a játékosaink nem tudták a legjobbjukat nyújtani és szerencséjük se volt, hát ki is estek.

Abba meg inkább bele se megyek, hogy mi van akkor, ha nem esik ki a kezdő center, a 2 FB full idényre, a kezdő LT és 1. körös WR fél szezonra, nem basszuk ki AB-t vagy ha igen, legalább a pénz visszajött volna, hogy lehessen épkézláb elkapót szerezni, stb.

Félkarú óriásként sikerült majdnem lenyomni a Titánokat, csak elcsúsztunk a banánhéjon...

És innentől kezdve majd jönnek a napi cikkek TB sorsáról, hogy itt marad-e és ha igen milyen lesz, visszajön-e Gronk, visszajöhet-e AB, stb. stb.

Ha jól tudom 1/24-en húzunk, akár be is jöhet, elvégre akörül húztunk olyan neveket mint Wilfork, Watson, Mankins, DMC, Solder, C. Jones, Hightower...
Solymi
No offense, de ha nektek voltak dropjaitok, akkor nekünk volt a szünet előtt egy elejtett intünk, ami jó eséllyel pick six lett volna. Valamint az utolsó negyedben, az EZ-től 34 yardra, 3&3-ra történt egy fumbli a csúszós labda miatt, ami azért jó eséllyel megfutható táv volt a first downért Henrynek... Azt persze nem gondolom, hogy lemeccselték a BB-t, de azt se hiszem, hogy szimplán a szerencse miatt nyertünk volna. Egyébként nekünk is sok gondunk volt a szezonban, lásd QB helyzet, aztán az első körös Simmons is kihagyta a fél szezont, az OL sokáig botrányosan teljesített, Butler - akinek idén vállalható szezonja volt - IR-re került, és Adoree is sérülésből tért vissza a PO-meccsre, így előtte hetekig innen onnan kukázott cornerek játszottak a védelemben.

Végül félkarú óriások akkor lettetek volna, ha Brady vagy BB, vagy mindkettő nincs... De mivel voltak, így minden probléma ellenére a liga legsikeresebb csapata vagytok, akit le kell győzni az SB-ért. Hidd el, én szívesebben lennék abban a helyzetben, hogy a következő években nyerünk pár gyűrűt, aztán mindenki minket akar legyőzni, és ha kikapunk, megjelennek a megmondó emberek. De erre asszem kicsi az esély. 😊
Nandito
ott nem sikerül, pech
nektek nem sikerül, zseniális védekezés, mit nem lehet ezen érteni

több mint 6 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan

Solymi

Music City Miracle