NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 640 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ha már rekordok éve van.
Akkor szerintetek Chandler Jones megdönti a sack rekordot?
3.5 hiányzik!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....
Én megmondom őszintén, lassan 20 éve nézek NFL-t, olvasok róla, de Norm van Brocklin nevét most látom életemben először.
Több INT-je van, mint TD-je. És puntolt is. És ennyi.

en.wikipedia.org/wiki/Norm_Van_Brocklin
Sobri Jóska
Eagles szurkoló még nem voltál 😉 Az egyetlen irányító, aki rájátszásban verte a Lombardi féle Packerst, ez nem rossz ugye 😊

De egyébként jogos a csodálkozás, ezért mondtam, hogy nem a 100-s számot kellett volna meghatározni, hanem posztonként mondjuk évtizedekre lebontva a 3-5 legjobb, és még úgy sem teljesen igazságos.
több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 310 — #NoStress
Én megmondom őszintén, lassan 20 éve nézek NFL-t, olvasok róla, de Norm van Brocklin nevét most látom életemben először.
Több INT-je van, mint TD-je. És puntolt is. És ennyi.

en.wikipedia.org/wiki/Norm_Van_Brocklin

több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 640 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.82787-15/627692879_18307633990266802_561219855451488301_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=111&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=IFK_TrenU8AQ7kNvwFVSeNV&_nc_oc=AdqxL4LcnSr3GR3-DEudLpHMQkroX2cwgk1QA_ypnNXtePLb3zvf6XOabC_iP_xcf-o&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=W_dO8wZcXv5bSXIyu7QYVA&_nc_ss=8&oh=00_AfwZHezYlDoBUbBu6TTWpvwDdz-IqbhuY6-Bq-2B-4gNkA&oe=69C1FBB1
NFL on Instagram: "The 22 quarterback finalists for the #NFL100 All-Time Team! Montana and Brady have already been announced to the team, which other 8 QBs will join them? - 📺: NFL 100 All-Time Team | Two-hour finale Friday 8pm ET on @nflnetwork"
261K likes, 7,559 comments - nfl on December 23, 2019: "The 22 quarterback finalists for the #NFL100 All-Time Team! Montana and Brady have already been announced to the team, which other 8 QBs will join them? - 📺: NFL 100 All-Time Team | Two-hour finale Friday 8pm ET on @nflnetwork".
több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Amikor a buliban már csak a két leggázosabb bige marad és odafordulsz haverodhoz: Leszarom, vidd amelyiket akarod!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 596 — Amerikai sportok rajongója
Ugye tudjátok, hogy Giants Eagles, Chiefs Chargers meccsekre kell szavazni 😉 😛

www.sport1tv.hu/sztori/88469/mit-kozvetitsunk-az-nfl-17-jatekheten/
dande
Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
zavi27
rosszul járna a nép, mert mindig pats meccs lenne😊
NB2
Jogos. De így meglehetne az illuzionk, mintha mi szavazhattuk volna meg.😊 😊
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 264 — nabege2@yahoo.com

dande
Amúgy ha ez most ilyen nyíltan kitehető és megszavazható, akkor nem lehetne ezt rendszeresen? Talán elkerülhető lenne a 2 hetente felmerülő 5 oldalon át tartó vita, hogy már megint milyen meccset adtok, mi alapján választotok, hogy hogy nem a Patriots-ot adjátok, miért Pats vagy Packers meccs van megint, a stream és csak kizárólag az eredeti kommentár a legjobb, minek erről vitázni áradatok.😊
zavi27
rosszul járna a nép, mert mindig pats meccs lenne😊
több mint 6 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 596 — Amerikai sportok rajongója

dande

Szerkesztette: zavi27
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 924 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

dande
Úgyis Pecc meccs lesz. És Go AFC South!
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 446 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 589 — The only discipline that lasts, is self discipline
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)
NB2
Én is, de nem hiszem, hogy a nem érintettség az oka. Szerintem azért, mert az NFC-ben az utóbbi években már a WC kör is izgi, az AFC-ben pedig többnyire még a div meccsek is elég egyoldalúak lettek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Már meg is van az évtized utolsó alapszakasz NFL meccse.
 twitter.com/AdamSchefter/status/1208824803899170823
iktriad
lehet sikerült egy (majdnem) tét nélküli meccset választani?😊
NB2
Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenne
diverdoc
a kommentem arra vonatkozott, hogy Makáék mintha említették volna, hogy így megnyerte a Frisco a csoportját, ezért írtam akkor azt amit, mert azt hittem tényleg😕
kár volt a végén az odaszúrásért, mert én már második éve imádom nézni az NFC PO meccseit, valahogy nekem élvezhetőbbek (lehet a nem érintettségből fakadóan)
NB2
nem bántani akartalak, csak kevés ennél nagyobb téttel bíró meccs lesz. No O#

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 28 264 — nabege2@yahoo.com
iktriad
NB2
Vegulis csak az NFC elso kiemeleserol, az NFCW gyozelemrol, a WC kiemelesrol fog donteni ez a ki-ki csoportmeccs a hagyomanyos rivalery mellett. Es azert a Saints, Packers, Vikings, Eagles/ Cowboys fanok is oda fognak pislantani tuti erre a meccsre. Mondjuk a Patriots-Dolphins meccs lehet jobb valasztas lenne
diverdoc
a kommentem arra vonatkozott, hogy Makáék mintha említették volna, hogy így megnyerte a Frisco a csoportját, ezért írtam akkor azt amit, mert azt hittem tényleg😕
több mint 6 éve
iktriad
NB2
diverdoc
Szerintem a Bengals-Browns vagy a Bucs-Falcons lenne az igazi 😛 😀
warr_b
Bucs-Falcons biztos nem lesz unalmas!
több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 283 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
iktriad
NB2
diverdoc
Szerintem a Bengals-Browns vagy a Bucs-Falcons lenne az igazi 😛 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Ez segít eldönteni a kérdést? 😊

Defining Moments of the Decade: Buzzer-beaters, The Bat Flip, & more 💯
 www.thescore.com/ncaaf/news/1892829
több mint 6 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
iktriad
NB2

több mint 6 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 932 — Deion Sanders for president!
Tegnap Maka azt mondta, hogy az OAK PO-ba jutásához kell a Cleveland meccs is, de az espn oldalán akárhogy kattingatok (Titans, Steelers bukta, Indy győzelem) a Cleveland meccs nincs ráhatással az Oaklandre.
NB2

Matthew99
Féknyúz, nem kell a Clevelandnek nyernie az Oakland playoffhoz

twitter.com/MySportsUpdate/status/1208904346836045824
Löfli
Rágjuk is a kefét!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
iktriad
Az nem idei meccs lesz, mert még egy év hátra van az évtizedből.
batyu
2020 már egy új évtized kezdete. A 20-as évekké. 😊
iktriad
A huszas évek kezdete, az évtized utolsó éve. A huszas évek nem egyenlő egy évtizeddel.

De egyébként jó választás, én is ezt a meccset választottam volna.
gabokocka
Egy évtized X0-tól X9-ig tart. 2020 a következő évtized első éve lesz.
Black_Adder
Nem.
Egy évtized 1-10-ig tart.
Nem volt 0. év.
gabokocka
Nem, az evtized 10 even at tart.
0. ev persze, hogy nem volt, hiszen egy utolagosan meghatarozott ( Krisztus szuletese( tudom, hogy nem akkor volt)) pontot adtak meg nullanak. De attol meg a nulladik ev januar 10- e letezett, a zsidok ezt 3760 kb harmadik- negyedik havanak tartjak). Csillagaszok pedig az Ante Cristum es Post Christum koze helyezett nulladik evvel szamolnak Kepler ota, es negativ elojelet hasznalnak. J2000.0 pl 2000 januar elseje ejfel. Hinduk, majak, buddhistak stb mind-mind hasznalnak nulladik evet. Mi nem. Ezert van nalunk ez a felreertes folyamatosan es az elso evet ugy tekintjuk mintha nem letezett volna ( mintha a 11 honapos 30 napos csecsemo csak masnaptol kezdene elni es 11 letoltoot foldi ev utan lenne 10 eves. Ugye milyen faramuci). De konvencionalisan nalunk ugy kell ertelmezni hogy az elso evtized 1 januar egytol 10 december 31-ig tartott, es ezek alapjan a mostani evtized 2011 jan 1-tol 2020 dec 31-ig. Ez a konvencionalis, de tudomanytalan, nem logikus ertelmezes. Logikusan, tudomanyosan, tortenelmi kontextusban, a tobbi kultura szerint pedig van nulladik ev igy 2010 jan 01-tol 2019 dec 31.-ig tart ez az evtized. Valamilyen szempontbol mindenkinek igaza van

Szerkesztette: diverdoc

több mint 6 éve
Ryan Fitzpatrick lett az első irányító a történelemben, aki ÖT különböző csapatban is lehozott legalább egy 4+ TD-s meccset.
Legenda!!
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 727
Tényleg simán meglehet, még talán a saját győzelmük tűnik a legnehezebbnek az összes szükséges eredmény közül.

több mint 6 éve
warr_b Washington Commanders 29 283 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Tegnap Maka azt mondta, hogy az OAK PO-ba jutásához kell a Cleveland meccs is, de az espn oldalán akárhogy kattingatok (Titans, Steelers bukta, Indy győzelem) a Cleveland meccs nincs ráhatással az Oaklandre.
NB2

Matthew99

Löfli
Simán meglehet.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 6 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 610 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
NB2

Matthew99

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Az évtized utolsó meccse jövőre lesz. Attól, hogy hol mit minek hívnak, még egy évtized 1-10ig, egy évszázad 1-100ig, egy évezred 1-1000ig tart.

Ezzel szemben a 10es évek 10-19ig.
gabokocka
Látom ti is megtalàltátok az offseasonra szóló témát 😛 😉
több mint 6 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 271 — Keep pounding
Az évtized utolsó meccse jövőre lesz. Attól, hogy hol mit minek hívnak, még egy évtized 1-10ig, egy évszázad 1-100ig, egy évezred 1-1000ig tart.

Ezzel szemben a 10es évek 10-19ig.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.